Vergaderen in het groen met Den Bosch binnen handbereik

Hotel de Kruishoeve

, Vught, Noord-Brabant

De Kruishoeve in Vught is een vergaderlocatie in het groen, maar met het gezellige Den Bosch binnen handbereik. Deze vergaderlocatie is mooi gelegen in het buitengebied, vlakbij een meer. Hier kun je in alle rust vergaderen. Hotel De Kruishoeve biedt verschillende vergaderarrangementen, bijvoorbeeld voor een halve dag, een hele dag, twee of drie dagen lang. Ook maatwerk is mogelijk. De vergaderruimte voor 25 personen is uitermate geschikt voor het geven van presentaties, trainingen, workshops etc. Goed om te weten: de huur van de vergaderruimte is altijd inclusief koffie, thee en water, vrij gebruik van WiFi, beamer, schrijfwaren en een flipover.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   40 kamers
 •   80 bedden
 •   Vught, Noord-Brabant
 •   Ligging in het groen, vlakbij Den Bosch
 •   Aantrekkelijke vergaderarrangementen voor bedrijven op maat
 •   Tv, video en beamer bij de prijs inbegrepen
 •   Gratis parkeren
 •   Goed te combineren met een evenement of beurs in de Brabanthallen
 • De Kruishoeve, vergaderlocatie in het groen en dichtbij Den Bosch

  Bij De Kruishoeve, landelijk gelegen in het groen en nabij het Brabantse Vught, kun je ongestoord met je team vergaderen. Buitenaf, maar toch maar een kwartiertje rijden van het gezellige Den Bosch. De Kruishoeve beschikt uiteraard over een compleet ingerichte vergaderruimte uiteraard met WiFi. Er zijn verschillende vergaderarrangementen mogelijk. Vraag ook eens naar de aantrekkelijk geprijsde op maat gemaakte arrangementen.

  Brabantse gastvrijheid

  De Kruishoeve beschikt over een vergaderzaal voor 25 personen. Hier kan je ongehinderd met je eigen team vergaderen. De zaal is te huur voor een dag(deel), maar ook een tweedaags of een driedaags arrangement behoren tot de mogelijkheden. De zaalhuur is altijd inclusief koffie, thee, kannen water en gratis gebruik van WIFI, een beamer, schrijfwaren en een flip-over. Brabanders staan bekend om hun gastvrijheid, daarom mogen de deelnemers bij het arrangement voor een halve dag gewoon aanschuiven bij het lunchbuffet dat wordt geserveerd met 2 warme gerechten!

  Vergaderarrangementen bij De Kruishoeve

  Bij De Kruishoeve denken ze graag met je mee om er een geslaagde bijeenkomst van te maken. Heb je speciale wensen voor jouw unieke bedrijf? In overleg stelt De Kruishoeve graag een aantrekkelijk arrangement op maat voor je samen! Of heb je een beurs of evenement in de Brabanthallen? Dan kan je 's avonds ongestoord slapen in de groene omgeving van De Kruishoeve.

  Ontspannen tussendoor

  De Kruishoeve ligt midden in een groene omgeving en vlakbij een meer. En toch ligt het maar iets meer dan 10 kilometer verwijderd van het oergezellige Den Bosch. Ook Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is met de auto binnen een kwartier bereikbaar. Wil je het team eens op een originele en onvergetelijke teambuildingservaring trakteren? Kijk dan eens bij BuitenBusiness naar de vele mogelijkheden op dit gebied.

  Ligging en bereikbaarheid

  Hotel De Kruishoeve is gemakkelijk bereikbaar. Deze vergaderlocatie ligt buitenaf in een groene omgeving even buiten Vught, ongeveer 10 kilometer ten zuiden van Den Bosch en 15 kilometer ten noorden van Tilburg. Vanaf Eindhoven bereik je De Kruishoeve al binnen 3 kwartier.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *