Vergaderen op cultureel erfgoed

De Denneboomsche Hoeve

, Schijndel, Noord-Brabant

Centraal gelegen op 10 minuten van ’s Hertogenbosch ligt De Denneboomsche Hoeve, een heerlijke plek om te zijn. Deze historische boerderij ligt op een cultureel erfgoed en staat garant voor vergaderen in een sfeer die anders is dan anders. De hoeve ademt de sfeer van vroeger, gecombineerd met het comfort van nu. Een authentieke, gemoedelijke en informele vergaderlocatie. Het kleinschalige karakter is het ideale decor voor een inspirerende buitenbeleving.

          Goed en goedkoop
 •   0-60 personen
 •   1 kamers
 •   1 bedden
 •   Schijndel, Noord-Brabant
 •   Vergaderen op een landgoed
 •   Kleinschalig en informeel
 •   17 ha cultureel erfgoed
 •   Vergaderruimtes met karakter
 •   High Tea in de tuin
 • Vergaderen op cultureel erfgoed

  Centraal gelegen op 10 minuten van ’s Hertogenbosch ligt De Denneboomsche Hoeve. Een historische boerderij op cultureel erfgoed. Eeuwenoude, monumentale bomen omlijsten de tuin. De hoeve ademt de sfeer van vroeger, gecombineerd met het comfort van nu. Een authentieke, gemoedelijke en informele vergaderlocatie. Het kleinschalige karakter is het ideale decor voor een inspirerende buitenbeleving.

  Karakteristieke Brabantse langgevelboerderij

  Dit cultureel erfgoed met monumentaal landhuis, is nog steeds in particulier beheer en eigendom van de familie Van Rijckevorsel. Het is een karakteristieke Brabantse langgevelboerderij die begin 19e eeuw gebouwd is op Landgoed de Denneboom. Dit “buiten" is in 1854 gesticht door de familie van Rijckevorsel, zij kwamen er in de weekenden jagen en theedrinken.  Het 17 ha tellende cultureel erfgoed wordt nog steeds door de familie bewoond en beheerd en bestaat nu uit een Engels landschapspark. Het landgoed ontleend haar naam aan het drietal vliegendennen die op het terrein groeien. 

  Authentiek vergaderen in een historische hoeve

  De verschillende vergaderruimtes met diverse karakters dienen als uitvalsbasis wanneer het  voor een buitenbijeenkomst te nat of te koud is. Deze historische hoeve staat garant voor vergaderen in een sfeer die anders is dan anders en geeft je gegarandeerd inspiratie. Het is de perfecte locatie voor wanneer je sfeer boven luxe verkiest. 

  Vergaderen rond de open haard en dineren bij kaarslicht

  De oude Deel is prima geschikt om te vergaderen in een intieme setting. Een inspirerende ruimte voor je workshop of cursus, lezing of kleinere presentatie. Ook het Koetshuis biedt je de mogelijkheid voor een kleinschalige meeting voor maximaal 15 personen. In het authentieke sfeervolle Hoevehuis met open haard en opkamer kun je naast inspirerend vergaderen ook een gezellige ontvangst houden. Borrelen bij een knapperend haardvuur en romantisch dineren bij kaarslicht behoort tot de mogelijkheden. Een verblijf op basis van zelfverzorging is eventueel ook mogelijk. 

  High Tea in de tuin, een leuke vergaderbreak

  Een uitgebreide high tea in de tuin op deze authentieke locatie is als pauze van je vergadering puur genieten!  Met o.a. koffie, thee en huisgebakken lekkernijen, zoals heerlijke zoete en hartige taartjes, is het smullen geblazen.

  Nog meer inspirerende vergaderbreaks

  Even de benen strekken? Landheer Thom van Rijckevorstel, de 7e generatie die het Landgoed beheert, kan je meenemen op excursie over de landerijen. Deze excursie kan afgesloten worden met een bezoek aan de dassenburcht op het particuliere gedeelte van het landgoed. Je kunt ook kiezen voor de "Kruiden vertellen verhalen-wandeling", een inspirerende rondleiding over het landgoed onder leiding van biologe en herborist Petra Wilbrink. Naast de rondleidingen met verhalen kunnen wij op deze locatie de volgende vergaderbreaks verzorgen:

  Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten die op deze vergaderlocatie georganiseerd kunnen worden. 

  Vergaderen op uniek, cultureel erfgoed in Brabant

  De Denneboomsche Hoeve ligt centraal, op 10 autominuten vanaf ’s-Hertogenbosch. Op de A2, komende vanuit het noorden neem je afslag Schijndel, of komende vanuit het zuiden afslag Sint-Michielsgestel. Via openbaar vervoer is de locatie bereikbaar vanuit ‘s-Hertogenbosch met bus 156 (Eindhoven) en bus 159 (Veghel). Halte Gestelseweg is voor de deur. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *