Wei-sessie in Brabant

Boerderij 't Dommeltje

, Boxtel, Noord-Brabant

Vergaderen op een echte boerderij in Brabant. Deze informele vergaderlocatie in Boxtel is zeer geschikt voor een vergadering, training of teambuilding. Je vergadert hier met uitzicht op de koeien, in een mooie vergaderruimte die van alle gemakken is voorzien. Wil je letterlijk tussen de koeien vergaderen? Verplaats je vergadering naar het weiland voor een inspirerende wei-sessie, of neem plaats op een hooibaal. Combineer je verblijf met één van de leuke activiteiten, helemaal in stijl van de boerderij. Onze tip: kies voor survival tussen de koeien in de klimstal, een unieke beleving! Boer John heet jullie van harte welkom op zijn mooie Boerderij het Dommeltje in Brabant.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-400 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Boxtel, Noord-Brabant
 •   Informeel vergaderen op een echte boerderij
 •   3 vergaderruimtes met professionele faciliteiten
 •   Uniek: klim- en tokkelbaan in de koeienstal
 •   Persoonlijk contact en goede service
 •   Goed bereikbaar vanaf de A2
 • Vergaderen op de boerderij

  Vergaderen op een boerderij in het Brabant. Een échte boerderij welteverstaan, je bent hier te gast op het melkveebedrijf van de familie van Hal. Te midden van het boerenbedrijf met meer dan 60 melkkoeien is een mooie vergaderlocatie gecreëerd waar je uitstekend terecht kunt voor een vergadering, training of brainstorm. Boer John heet jullie van harte welkom voor een vergadering en een beleving van het échte boerenleven op Boerderij het Dommeltje. 

  Geen heisessie maar een weisessie

  Op deze boerderij kun je professioneel vergaderen en alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. Er zijn vier vergaderruimtes van verschillende groottes. De grote vergaderzaal The Barn biedt ruimte aan gezelschappen tot 400 personen. De vergaderruimtes zijn knus en gezellig ingericht met lange houten tafels, authentieke boerderij-elementen en een open haard. En uiteraard een inspirerend uitzicht op de koeien in de wei. Wil je letterlijk tussen de koeien vergaderen? Verplaats je bijeenkomst naar het weiland voor een inspirerende wei-sessie. Of wat dacht je van een brainstorm tussen de hooibalen? 

  De voordelen van een vergadering op de boerderij

  De boerderij is een inspirerende plek voor een zakelijke bijeenkomst. Je bent in een totaal andere omgeving, wat aanzet tot inspiratie, creativiteit en nieuwe inzichten. De boerderij is daarom een ultieme locatie om 'out of the box' te denken. Op deze boerderij in Brabant word je gastvrij ontvangen in een informele sfeer. Het kleine en persoonlijke team zal er alles aan doen om het jullie naar de zin te maken. Je bijeenkomst kan naar wens worden aangevuld met een lunch, een diner of een leuke activiteit. Geef je wensen aan en er wordt met veel plezier een mooie offerte voor je gemaakt. 

  Survival tussen de koeien

  Rondom de boerderij tref je een zee aan ruimte. Op het buitenterrein van 40 hectare zijn heel veel leuke activiteiten mogelijk, helemaal in stijl met de boerderij. Denk aan "Boerenlympics", een combinatie van verschillende opdrachten en spellen, maar ook boerengolf, creatief met koe of een stoomcursus boer of boerin. Ook erg leuk is de Klimstal: indoor survival maar dan net even anders. Met uitzicht op de koeien kun je prachtig klimmen en 80 meter tokkelen tussen de koeien. D.m.v. een continuezekering ben je altijd veilig en kom je aan het einde van de tokkelbaan weer op beide benen terecht. Misschien word je wel ontvangen door luid boe-geroep van de koeien?

  Teambuilding op de boerderij

  Naast bovengenoemde activiteiten is het ook mogelijk je bijeenkomst te combineren met een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Vergaderen in Brabant

  Deze leuke vergaderboerderij ligt in Boxtel in de provincie Braban en is goed bereikbaar op 5 minuten vanaf de A2. Er is volop gratis parkeerruimte op de boerderij. 

   

  • 8
   Door:

   Een leuke sfeervolle locatie.

   We hebben hier een heerlijke lunch gehad !

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *