Vergaderen tussen de alpaca's

Alpacafarm Vorstenbosch

, Vorstenbosch, Noord-Brabant

Heb je altijd al willen vergaderen tussen de alpaca's op een echte alpacaboerderij? Dat is mogelijk! Deze bijzondere Alpacafarm in Vorstenbosch is exclusief voor jullie groep te huren. Vergader in de Alpacabar of neem plaats op de hooibalen, tússen de alpaca's! Over een vergaderbreak hoef je hier niet lang na te denken: na afloop van je meeting kun je ervoor kiezen om samen met deze wollige dieren op stap te gaan. Laat je verrassen door de bijzondere sfeer op deze unieke boerderij in Brabant.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-70 personen
 •   15 kamers
 •   84 bedden
 •   Vorstenbosch, Noord-Brabant
 •   Vergaderen tussen de alpaca's
 •   Alpaca meet & greet
 •   Wandelen met alpaca's na de vergadering
 •   Ruime en moderne vergaderzaal
 •   Goed bereikbaar via de A50 en A59
 • Vergaderen in de Alpacabar

  Op de Alpacafarm Vorstenbosch kun je van maandag tot en met donderdag vergaderen in de Alpacabar, welke centraal gelegen is op het erf. Dit is een ruime, landelijke en moderne ruimte waar plaats is voor groepen tot 70 personen. Deze Alpacabar op Alpacafarm Vorstenbosch is geschikt voor allerlei bijeenkomsten, zoals vergaderingen, workshops, heidagen, presentaties en werklunches. Jullie zullen van harte welkom worden geheten op deze bijzondere locatie. De Alpacabar is van alle gemakken voorzien: er is een beamer en flipover aanwezig. Ook is deze ruimte voorzien van airco. 

  Vergaderlocatie exclusief tot je beschikking

  Wanneer je hier gaat vergaderen, heb je de Alpacabar, de stallen en buitenruimte tot je beschikking! Dat geeft je de ruimte om niet alleen plenair te vergaderen, maar ook in groepjes uit elkaar te gaan en een rondje over de farm te lopen of plaats te nemen op de strobalen bij de dieren. Benut alle ruimte op het erf en geniet van de alpaca's om je heen. 

  Lunchen met uitzicht op de Alpacaweide

  Vergaderen op een lege maag komt niet ten goede aan de resultaten van een intensieve meeting. Ga voor een stevige lunch alvorens de vergadering start of tussen het vergaderen door. Op Alpacafarm Vorstenbosch kun je genieten van een heerlijk uitgebreid lunchbuffet. Ze serveren onder andere soep, diverse broodjes, diverse vleeswaren en zoet broodbeleg. Sluit de lunch af met een lekker stuk fruit en een glas melk of sap en je bent weer compleet opgeladen om te vergaderen! 

  Vergaderen en overnachten

  Ook voor meerdaagse vergaderingen kan je hier terecht. Er zijn 15 luxe glamping tenten met in totaal 84 bedden. Daarnaast is er een vakantiehuisje met 6 bedden.

  Teamactiviteit tussen de alpaca's

  Bestaat er een manier om de dag op Alpacafarm Vorstenbosch beter af te sluiten dan tussen de alpaca's? Wij denken van niet. Ga voor een alpaca meet & greet! Laat deze nieuwsgierige dieren dicht bij je komen en laat ze uit je hand eten. Ook mag je de alpaca's aaien, indien deze (toch wel) eigenwijze dieren daar ook zin in hebben. Ga je liever op pad met de alpaca's? Een wandeling met deze dieren wordt gezien als een gezellige, ontspannen en informatieve activiteit. Je gaat op pad met maximaal 8 alpaca's, elk twee- of drietal krijgt een eigen alpaca om te begeleiden. De wandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur. 

  Teambuilding en vergaderbreaks op de alpacafarm

  Ook kunnen via BuitenBusiness diverse vergaderbreaks worden verzorgd op deze locatie in Vorstenbosch, enkele suggesties: 

  Waar ligt deze bijzondere vergaderlocatie?

  Deze vergaderboerderij is gelegen in het dorp Vorstenbosch, in de provincie Noord-Brabant, op een prachtige plek tussen de weilanden. Ervaar het vergaderen tussen de alpaca's op slechts 25 autominuten van 's Hertogenbosch. De boerderij is goed bereikbaar via de A50 en A59. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *