Vergaderen bij Natuurlekker

Natuurlekker

, Sprundel, Noord-Brabant

Natuurlekker, een duurzame en sfeervolle vergaderlocatie in Sprundel, Noord-Brabant. Rustig gelegen in het buitengebied, kun je hier ontspannen vergaderen in een voormalige stal. In deze kleinschalige accommodatie is ruimte voor maximaal 20 personen, afhankelijk van de gewenste vergaderopstelling. Op afgesproken tijden wordt heerlijke verse biologische koffie en thee naar keuze gemaakt. Er wordt een gezonde lunch gereserveerd, die in overleg wordt samengesteld. Alles is huisgemaakt van biologische en/of lokale producten. De gehele locatie staat exclusief tot jullie beschikking, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig.

          Goed en goedkoop
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Sprundel, Noord-Brabant
 •   Duurzame en informele vergaderlocate
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   Lunch met lokale en biologische ingrediënten
 •   Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten
 •   Zelf pizza's bakken
 • Vergaderen bij Natuurlekker

  Natuurlekker is een sfeervolle vergaderlocatie, rustig gelegen in het mooie buitengebied van Sprundel in Noord-Brabant. In de voormalige stal is de vergaderruimte ingericht welke geheel exclusief tot jullie beschikking staat. Rust, ruimte en privacy zijn hier gegarandeerd. De medewerkers staan bekend om hun gastvrijheid en er is veel aandacht voor duurzaamheid. De vergadering kan naar wens afgesloten worden met een zelfgebakken pizza, leuk als teamactiviteit!

  Duurzame vergaderlocatie

  Duurzaamheid staat bij Natuurlekker hoog in het vaandel; er wordt gestreefd naar zero waste en de koffie- en theeresten gaan de tuin in als compost. Bij de realisatie van de vergaderruimte hebben veel bouwmaterialen een tweede leven gekregen en ook bij inrichting is gekozen voor een vintage tintje. De vergaderruimte kan geheel naar wens worden ingericht, de opstelling wordt aangepast aan jullie wensen. Er is ruimte voor maximaal 20 personen en er is een beamer aanwezig.

  Genieten van biologische en lokale ingrediënten

  Bij Natuurlekker wordt gewerkt met biologische en lokale ingrediënten. Alle lekkernijen en (vegetarische) lunchgerechten zijn huisgemaakt en worden zo natuurlijk mogelijk bereid. De producten van het seizoen bepalen de gerechten op tafel. De lunch kan zo eenvoudig of uitgebreid worden gemaakt als jullie willen. Van een verse kop soep tot salades, wraps of warme gerechten, alles is mogelijk. Op verzoek kunnen de koffie en thee vergezeld worden van diverse zoete verleidingen, welke mooi worden gepresenteerd.

  High Tea of pizza's bakken

  Jullie meeting op een originele manier afsluiten? Denk dan eens aan een verrassende High Tea of samen pizza's bakken in de houtoven. De oven wordt voor jullie opgestookt tot 400ºC. Alle ingrediënten liggen voor jullie klaar. Wanneer je het deeg hebt uitgerold en hebt bestreken met verse huisgemaakte tomatensaus, dan kun je het zelf beleggen met wat jij lekker vindt. Lukt het je om de pizza op de schieter te krijgen en in de oven te schuiven? Een minuut bakken en je pizza is al klaar! En wil je er daarna nog één, dan ga je gewoon weer aan de slag. Superleuk om hiermee een intensieve vergaderdag af te sluiten!

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  De mogelijkheden voor een vergaderbreak of teambuilding activiteit zijn eindeloos. Direct vanaf de locatie vertrekken prachtige wandel- en fietsroutes, o.a. door natuurgebied De Pannenhoef. Een wandeling onder begeleiding van een gids, een huifkartocht of een gezellige picknick kan eenvoudig voor jullie geregeld worden. Ook via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende vergaderbreaks voor jullie worden verzorgd bij Natuurlekker.

  Waar ligt Natuurlekker?

  Vergaderlocatie Natuurlekker ligt in Sprundel, Noord-Brabant, tussen Breda, Roosendaal en Antwerpen. De locatie is goed bereikbaar via de A58, vanaf de snelweg ben je in 5 minuten ter plekke. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *