Een waardevolle ontmoeting

Ulvenhart

, Ulvenhout, Noord-Brabant

Even ten zuiden van Breda - net buiten het bereik van de stadse hectiek - vind je deze unieke, landelijk gelegen vergader- en trainingslocatie. Deze authentieke, groene buitenplaats ademt historie en intimiteit. De prettige sfeer maakt Landgoed Ulvenhart tot een uitstekende locatie voor zakelijke evenementen. Hier kom je tot rust, kun je optimaal genieten van de natuur en ben je even weg van de dagelijkse drukte. Voor een kleine samenkomst met vijf personen tot een evenementen voor honderden: bij Landgoed Ulvenhart ben je aan het juiste adres voor een waardevolle ontmoeting.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-150 personen
 •   18 kamers
 •   52 bedden
 •   Ulvenhout, Noord-Brabant
 •   Bijzonder landgoed in Brabant
 •   De eenvoud van het buitenleven
 •   Historische gebouwen met eigen karakter
 •   Het hele landgoed voor jezelf
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €82,50
 • Landelijk vergaderen bij Breda

  Even ten zuiden van Breda - net buiten het bereik van de stadse hectiek - vind je deze unieke, landelijk gelegen vergader- en trainingslocatie. De rust en beslotenheid van deze groene buitenplaats vormen een inspirerend decor voor iedere zakelijke bijeenkomst. 

  Een waardevolle ontmoeting

  Een exclusieve, groene plek waar dagelijkse beslommeringen plaats maken voor de prachtige eenvoud van het buitenleven. Hier geen televisie, maar uitzicht over de landerijen. Geen telefoon, maar het geluid van een knapperend haardvuur. Geen snelle hap, maar een goede maaltijd. Geen oppervlakkige begroeting, maar een waardevolle ontmoeting...

  Historische gebouwen verspreid over het landgoed

  Op het 9,3 hectare grote landgoed bevinden zich een aantal historische gebouwen met diverse vergaderruimten. Voor kleine groepen huur je één van de gebouwen, voor grotere groepen huur je het gehele landgoed exclusief. Het landgoed is gespecialiseerd in het ontvangen van zakelijke groepen van vijf tot 150 personen. Voor elke groep is er een passende ruimte. Presentaties, trainingen, bijeenkomsten en zakelijke activiteiten: deze inspirerende vergaderlocatie biedt het allemaal. Hier vind je de inspirerende sfeer van een natuurlijke omgeving, gecombineerd met het aangename comfort van luxe accommodaties. 

  Inspirerende omgeving

  Laat je verrassen door de unieke sfeer in deze eeuwenoude gebouwen: een uitgebalanceerde combinatie van historische bouwmaterialen en hedendaags comfort. De authentieke uitstraling en niet-alle daagse omgeving zorgen haast automatisch voor inspiratie. Je bijeenkomst kun je afsluiten met een culinair einde: de chef-kok bereidt met plezier een heerlijke maaltijd met producten uit eigen moestuin. 

  Vergaderen en overnachten

  Het landgoed leent zich ook uitstekend voor meerdaagse bijeenkomsten. Verspreid over de monumentale gebouwen bevinden zich 18 comfortabele slaapkamers met een maximale capaciteit van 52 personen. 

  Bijzondere workshops

  De binnen- en buitenruimten van het landgoed lenen zich bovendien uitstekend voor diverse workshops, trainingen en teambuilding bijeenkomsten. Enkele voorbeelden van activiteiten die op het landgoed georganiseerd worden:

  • zangworkshop gebaseerd op oude muziek;
  • rollenspellen;
  • teamtrainingen om het teamgevoel en de samenwerking te versterken;
  • communicatietrainingen.

  Unieke vergaderbreaks

  Daarnaast kunnen via BuitenBusiness onderstaande vergaderbreaks bij Landgoed Ulvenhart worden verzorgd: 

  Kijk op onze activiteitenpagina voor nog meer mogelijkheden. 

  Landelijk vergaderen in Brabant

  Deze inspirerende vergaderlocatie is gelegen op enkele minuten van de A27 bij Breda in Ulvenhout. Aan de rechterkant van het landgoed bevindt zich een groot parkeerterrein. 

  • 10
   Door:

   Prachtige locatie: mooie omgeving (ondanks de regen), mooie lichte en ruime zalen, heerlijk eten, goed geregelde overnachting (hotel princeville). Het was een cadeautje voor ons om hier twee dagen te mogen verblijven.

  • 8
   Door:

   Dichtbij de Hogeschool, buiten in de natuur, mooie locatie.

   Prima verzorging, goede kwaliteit eten, aardige mensen, prachtige locatie, veel mogelijkheden.

  • 9
   Door:

   Een fantastische plek om te trouwen. Alles werd bijzonder goed geregeld. Vriendelijk personeel. Ook voor kinderen is het een goede locatie. Eten is ook erg goed.

  • 9
   Door:

   We hebben voor deze locatie gekozen omdat we het gevoel hadden hier de juiste atmosfeer te treffen om met ons team goede stappen te kunnen zetten naar een betere en doeltreffende communicatie en werkomgang. Dat is gelukt!

   Het landgoed is als een zeer mooie, inspirerende en rustgevende locatie ervaren. De zeer mooie natuur in de directe omgeving in combinatie met de mooie goed uitgeruste vergaderfaciliteiten, de comfortabele kamers en de goede verzorging, maakt deze vergaderlocatie tot een zeer goede locatie voor arrangementen en partijen. Mijn collega's geven aan een volgende keer graag terug te willen komen.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *