Een reis om de wereld in één dag!

The Lodge

, Gilze, Noord-Brabant

Voor een avontuurlijke teambuilding ga je naar The Lodge in Gilze. Deze veelzijdige locatie bij Breda heeft een ruime keuze aan activiteiten voor teambuilding, maar leent zich tevens uitstekend voor vergaderen, recepties, relatiedagen, trainingen, bedrijfsuitjes of personeelsevenementen. Eenmaal binnen waan je je in het Wilde Westen, struin je door de Jungle of ervaar je de sprookjes van 1001 nacht in de Oase. Elk thema heeft zijn eigen bijpassende activiteiten, maar een programma op maat is ook mogelijk. The Lodge hanteert een all-in-concept. Alle kosten zijn inclusief en van te voren vastgesteld.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-500 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Gilze, Noord-Brabant
 •   Ongedwongen sfeer op een veelzijdige locatie
 •   1001 mogelijkheden, ook buiten de 3 originele thema’s
 •   All-in-concept, geen onaangename verrassingen achteraf
 •   Centraal gelegen tussen Breda en Tilburg
 •   Gratis parkeergelegenheid en Wi-Fi
 • The Lodge Gilze, unieke locatie voor teambuilding bij Breda

  Bij The Lodge in Gilze waan je je in een andere wereld. Dus wil je avontuurlijk vergaderen of een originele teambuilding organiseren? Dan is The Lodge the place to be! Deze veelzijdige locatie tussen Breda en Tilburg is uitermate geschikt voor teambuilding, bedrijfsevenementen, recepties, feesten en vergaderen. 

  1001 mogelijkheden, standaard of naar eigen wens

  The Lodge is van alle markten thuis. De originele thema’s maken het bijna onmogelijk binnen de traditionele kaders te blijven denken. De verrassende locatie heeft ontelbaar veel mogelijkheden voor teambuilding, vergaderen, recepties, relatiedagen, trainingen, bedrijfsuitjes en personeelsevenementen, zowel binnen als buiten. Het team beschikt over ruime ervaring en een breed netwerk, maar draaien ook hun hand niet om voor een programma op maat. Handig: The Lodge hanteert een all-in-concept, de prijzen zijn inclusief BTW, zaalhuur, gastvrouw/gastheer, onbeperkt drankenassortiment en achtergrondmuziek.

  Een reis om de wereld in één dag

  Vergaderen in een echte Westernsaloon, een personeelsuitje in de Jungle of teambuilding in een sprookjesachtige Oase? Bij The Lodge in Gilze kun je in één dag een complete reis rond de wereld maken. Iedere "werelddeel" heeft eigen, bijpassende activiteiten. Kies voor het Adventure Trail-arrangement, dan worden alle thema’s ingezet voor een verrassende en volledig verzorgde middag. De ingrediënten actie, ontspanning, avontuur en humor zorgen voor een onvergetelijke middag. De geheel in stijl verzorgde bourgondische catering maakt het plaatje compleet!

  Originele activiteiten in stijl

  Bij  elk thema horen activiteiten in stijl. Het Westernthema leent zich uitstekend voor Schieten bij de Sheriff, Spijkerslaan bij de Smid en Spijkerbroekhangen in de wasserette. In de Jungle kan je natuurlijk boogschieten, maar ook kokosnootschieten met een reuzenkatapult of een djembé workshop volgen. Leer exotisch dansen in de Oase, ontmoet de slangen of ga ringsteken op een echte kameel! Vanzelfsprekend kan BuitenBusiness ook inspirerende teambuildingsactiviteiten op deze locatie verzorgen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

  Multifunctionele binnenruimte

  Het centrale punt van The Lodge is The Falls Lodge. Hier voel je je meteen thuis door de knusse inrichting en het knapperende haardvuur. De uitstraling is authentiek, maar wel met alle comfort van de huidige tijd. Een fijne plek om te vergaderen, maar ook geschikt voor een borrel, receptie of een personeelsfeest.

  Ligging en bereikbaarheid

  The Lodge ligt in Gilze, provincie Brabant, tussen Tilburg en Breda. Met de auto is de locatie is gemakkelijk bereikbaar via de A58 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *