Het Herenhuis in Gilze

Het Herenhuis

, Gilze, Noord-Brabant

Het Herenhuis in Gilze heeft al vele bestemmingen gehad, maar sinds 2000 is het omgetoverd tot één van de meest inspirerende vergaderlocaties in Brabant. Je huurt deze stijlvol gerestaureerde locatie altijd exclusief, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. De drie bijzondere vergaderruimtes worden gesierd door schilderijen en beelden van toonaangevende kunstenaars. Bij mooi weer is het hier heerlijk buiten vergaderen in de prachtige tuin. De huisgemaakte hapjes en lekkernijen maken jullie dag hier compleet. Het Herenhuis is gunstig gelegen in Gilze, tussen Tilburg en Breda.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Gilze, Noord-Brabant
 •   Fraai monumentaal pand met artistieke sfeer
 •   Persoonlijke aandacht, liefdevolle verzorging
 •   Huisgemaakte catering en hapjes
 •   Gratis parkeren en wifi
 •   Goed bereikbaar met de auto en ov
 • Welkom bij Het Herenhuis in Gilze

  Inspirerend vergaderen tussen Tilburg en Breda? Kom dan naar het Het Herenhuis in Gilze! Het pand uit 1898 is in het jaar 2000 door de huidige eigenaren volledig in ere hersteld. Door gebruik te maken van mooie authentieke materialen heeft het gebouw zijn karakteristieke uitstraling terug. Sinds kort is Het Herenhuis in gebruik als kleinschalige en intieme vergaderlocatie. Je huurt de hele locatie exclusief, dus er zijn geen andere gasten. Omgeven door schilderijen en beelden van toonaangevende kunstenaars aan vier meter hoge muren, kun je naar hartenlust brainstormen, vergaderen, trainingen geven of gewoon van gedachten wisselen. Dit alles onder het genot van bijzondere geuren en smaken, huisgemaakt door toegewijde gastvrouw Roos. 

  Inspirerende vergaderruimtes

  Het Herenhuis beschikt maar liefst over 3 ruime, lichte vergaderruimtes op de begane grond, verdeeld over 130 m2. In het hart van het huis staat de vergadertafel met comfortabele stoelen opgesteld. Hier is plaats voor 12 personen. Alle ruimtes stralen een eigen sfeer uit, mede bepaald door de kleurrijke schilderijen en beelden van toonaangevende kunstenaars. Ook de tuin staat tot jullie beschikking, zodat je bij goed weer heerlijk buiten kunt vergaderen. Uiteraard is de gehele locatie voorzien van moderne middelen als snelle wifi, een 4G-netwerk, een goede beamer, een flipover en een geluidsinstallatie. 

  Heerlijke huisgemaakte hapjes

  Gastvrouw Roos verzorgt de locatie en haar gasten tot in de puntjes. Het zal jullie aan niets ontbreken! De hele dag staan persoonlijke bediening en huisgemaakte catering tot jullie beschikking. Voor de lunch wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische ingrediënten en lokale producten. Voor een afsluitend diner loop je vanuit het Herenhuis eenvoudig naar de plaatselijke restaurants De Huyskamer of Samen. Vraag gastvrouw Roos naar de mogelijkheden.

  Vergaderbreaks en teambuilding

  Roos is een gerenommeerd geurspecialist. Zij verzorgt zelf een aantal originele workshops die de zintuigen prikkelen. Je gaat met elkaar proeven, ruiken, experimenteren. Maak je eigen airspray of je eigen kruidenthee. Leuk om te doen en met een verbazingwekkend resultaat. Toch liever even eruit? Wandel een rondje door het pittoreske centrum van het dorp of maak een van de ommetjes in het buitengebied. Gezellige steden als Tilburg en Breda liggen op steenworpafstand.

  Hoe kom ik bij Het Herenhuis in Gilze?

  Het Herenhuis in Gilze is makkelijk bereikbaar. Vanaf de afslag Gilze, aan de A58 tussen Breda en Tilburg is het slechts twee minuten rijden. Parkeren doe je gratis en voor de deur. Ook met het openbaar vervoer is Het Herenhuis goed bereikbaar: vanaf station Tilburg of station Breda kan je met bus 131, de bushalte ligt op 4 minuten loopafstand. Handig en nóg sneller: maak gebruik van de shuttleservice tussen station Tilburg en Het Herenhuis in Gilze!

  • 10
   Door:

   Altijd goed om hier te werken. Iedereen komt met de juiste spirit en vol nieuwe ideeën terug van een dagje Herenhuis

  • 10
   Door:

   De zorg en aandacht voor de inwendige mens is hier minstens zo belangrijk als de locatie zelf. Kwaliteit in alle opzichten.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *