Authentieke vergadervilla verscholen in het groen

Villa Wambacherbos

, Tegelen, Limburg

Villa Wambacherbos is een inspirerende vergaderlocatie in Tegelen, vlakbij Venlo op de Nederlands-Duitse grens. Vergaderen in een authentieke villa, verscholen in het groen. Deze kleinschalige vergaderlocatie biedt plaats voor 10 personen. Met warm weer neem je na het vergaderen een verfrissende duik in het buitenzwembad van deze villa. Villa Wambacherbos biedt naast vergaderruimte ook de mogelijkheid om te overnachten. Alle kamers hebben een eigen thema en beschikken allemaal over luxe matrassen, eigen sanitair, balkon of terras, televisie en gratis internet. Voor een klein bedrag extra staat er 's morgens een heerlijk ontbijt voor je klaar.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-14 personen
 •   8 kamers
 •   14 bedden
 •   Tegelen, Limburg
 •   Makkelijk bereikbaar, eventueel ook met het OV
 •   Verschillende vergaderplekken buiten
 •   Omringd door natuur, op de Nederlands-Duitse grens
 •   Vergaderzaal binnen tot 10 personen
 •   Veel privacy, geen andere gasten
 • Vergaderen in Villa Wambacherbos in Tegelen

  Vergaderen in een authentieke villa doe je bij Villa Wambacherbos in Tegelen, vlakbij Venlo. Deze bijzondere vergaderlocatie ligt verscholen in het groen, waardoor de privacy goed gewaarborgd is. De gehele villa staat privé tot jullie beschikking, er zijn geen andere gasten. Bij de inrichting hebben de eigenaren zich laten beïnvloeden door de vele reizen die zij hebben gemaakt. Laat je inspireren door de uitstraling van deze villa of door het groen rondom deze locatie.

  Binnen vergaderen of liever buiten?

  Deze vergaderlocatie leent zich perfect voor vergaderen en teambuilding, waarvoor zowel binnen als buiten verschillende plekken zijn ingericht. De groene omgeving rondom de villa biedt veel mogelijkheden voor verschillende vergaderbreaks. In overleg kan er ook een programma op maat worden samengesteld. Vanzelfsprekend kan BuitenBusiness ook verschillende inspirerende teambuildingsactiviteiten op deze locatie verzorgen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

  Zelf je diner bereiden of aanschuiven in de buurt?

  Na het vergaderen als teambuilding of gewoon als ontspanning samen het diner bereiden in de grote familiekeuken? Geen probleem bij Villa Wambacherbos. Je kunt uiteraard ook dineren in deze vergaderlocatie zelf. Wil je er toch even tussenuit? Er bevinden zich verschillende eetgelegenheden op loopafstand.

  Na gedane arbeid ...

  Als het weer het toelaat, praat je onder het genot van een drankje ’s avonds op het terras nog lang na over de dag, of laat alles lekker van je afglijden in het verwarmde openlucht zwembad. Wil je met minder mooi weer toch de indrukken die je gedurende de dag op hebt gedaan laten bezinken, doet een wandeling in de natuur wonderen. Vanuit de villa wandel je zo het groen in. Het Pieterpad loopt bijna langs deze vergaderlocatie. Liever wat meer van de omgeving zien? Dan huur je fietsen bij Villa Wambacherbos. Voor meer inspiratie in de directe omgeving vraag je de eigenaren om advies, zij helpen je graag!

  Rustig slapen en heerlijk ontbijten

  Bij Villa Wambacherbos kan je ook overnachten. De locatie beschikt over 5 tweepersoonsslaapkamers, waarvan 4 met een tweepersoonsbed. In één kamer staan twee enkele bedden. Deze kamer wordt met een deur gescheiden van een van de tweepersoonskamers. Elke slaapkamer is rookvrij en uitgerust met luxe matrassen, televisie, gratis internet, een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, balkon of terras en een apart zithoekje. 's Nachs rust je extra uit, want door de unieke ligging van de villa is het 's nachts muisstil. En op aanvraag en tegen een klein prijsje staat er 's morgens een heerlijk ontbijt voor je klaar.

  Hoe kom ik bij deze inspirerende vergaderlocatie?

  Villa Wambacherbos vind je in Tegelen, op een kwartiertje rijden van Venlo, op de Nederlands-Duitse grens. Vanaf Eindhoven bereik je binnen een uur deze authentieke vergaderlocatie. Steden als Venlo, Roermond, Maastricht, Eindhoven maar ook het Duitse Düsseldorf zijn vanuit deze locatie gemakkelijk te bereiken. Het Pieterpad, Joamerdal, Naturpark Maas-Schwalm-Nette (DL), de Krickenbecker See (DL) en de Maasplassen liggen binnen handbereik.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *