Vergaderparadijs in Limburg

Boerderij Sevenum

, Sevenum, Limburg

Deze splinternieuwe vergaderlocatie in het Limburgse Sevenum is een waar vergaderparadijsje. Je vergadert hier in een warme, informele setting rondom de houtkachel of in de mooie woonkamer. Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt de boerderij over maar liefst 15 tweepersoons slaapkamers, in totaal kun je hier met 30 personen vergaderen en overnachten.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   15 kamers
 •   30 bedden
 •   Sevenum, Limburg
 •   Landelijk gelegen boerderij
 •   Onlangs geopend vergaderparadijsje
 •   Vergaderen en overnachten met 30 personen
 •   Vergaderen rondom de houtkachel
 •   Aan de rand van een natuurgebied
 • Landelijk vergaderen in Limburg

  Deze splinternieuwe vergaderlocatie ligt in het Limburgse Sevenum. De zussen Andrea en Susanne Görtz heten je van harte welkom in dit mooie vergaderparadijsje. De voormalige boerderij is onlangs omgetoverd tot een prachtige plek waar je met 30 personen kunt vergaderen én overnachten. Hier ben je samen zonder anderen en kun je in alle rust met je team aan de slag. 

  Vergaderen rond de houtkachel

  De vergaderboerderij is luxe en van alle gemakken voorzien. Je huurt deze locatie altijd exclusief, tijdens je verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. De boerderij is informeel en warm ingericht en de originele details zoals een binnenschommel en een piano geven de locatie een speelse sfeer. Vergaderen kan rondom de houtkachel in de gezellige leefkeuken of in de sfeervolle woonkamer met zithoek. Veel van de oude boerderij is bewaard gebleven: de houten kasten hebben een likje verf gekregen, de originele tegeltjes zijn hersteld en de houtkachel geeft weer warmte. Deze locatie van binnen bekijken? Bekijk de virtuele tour. 

  Vergaderen en overnachten met 30 personen

  Op deze boerderij is het mogelijk om gezellig samen te koken en te eten. De luxe keuken is voorzien van 8 keramische kookpitten, een vaatwasser, 3 koelkasten en voldoende ruimte om samen te tafelen. Een geheel verzorgd verblijf behoort ook tot de mogelijkheden, je bijeenkomst kan naar wens worden ingevuld. Vergaderen en overnachten kan op deze locatie met 30 personen. Er zijn maarliefst 15 2-persoons slaapkamers en 5 badkamers. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen sfeer door gebruik van mooi behang, oude deuren en leuke lampen. Leuk detail zijn de nachtkastjes gemaakt van fruitkisten, een knipoog naar het fruitteeltbedrijf van de familie Görtz. 

  Een zee aan buitenruimte

  Rondom het huis is een zee aan buitenruimte. In de grote tuin is voldoende zitgelegenheid, ideaal om in kleinere groepjes te werken. Door de schommelbank, hottub en het grote grasveld biedt de tuin ook de nodige vertier voor in de vrije uurtjes. Aan de overkant van de weg ligt een natuurgebied waar je zó inloopt en een lekkere wandeling kunt maken. Ideaal om tussendoor even het hoofd leeg te maken en met nieuwe energie weer terug te komen. 

  Bijzondere activiteiten

  Op en rondom de vergaderboerderij kunnen diverse vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten georganiseerd worden. Enkele suggesties:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina

  Vergaderparadijs bij Venlo

  Deze luxe vergaderboerderij ligt nabij het dorpje Sevenum, in de provincie Limburg. De vergaderlocatie heeft een centrale ligging in het noorden van Limburg, nabij de steden Venlo en Roermond. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *