Vergaderen en overnachten in de Schaapshut

Schaapshut Sevenum

, Sevenum, Limburg

Vergaderen en overnachten in deze sfeervolle Schaapshut in Sevenum. Deze vergaderlocatie is het nieuwste pareltje van de zussen Susanne en Andrea Görtz, die naast de schaapshut ook het Wijnhuis in Baarlo (16 personen) en Boerderij Sevenum (30 personen) verhuren. Deze nieuwe vergaderlocatie is geschikt voor 30 personen en beschikt over 15 slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer. Je vergadert hier in een knusse, informele sfeer in een landelijke omgeving.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   15 kamers
 •   41 bedden
 •   Sevenum, Limburg
 •   Splinternieuwe vergaderlocatie in Limburg
 •   Samen met naastgelegen accommodatie geschikt voor 60 personen
 •   15 sfeervolle slaapkamers met eigen badkamer
 •   Sfeervol en met oog voor detail ingericht
 •   Dichtbij de A67 en op korte afstand van Venlo en Roermond
 • De Schaapshut in Sevenum

  De Schaapshut in Sevenum is het nieuwste pareltje van van de zussen Susanne en Andrea Görtz, die naast deze locatie ook het Wijnhuis in Baarlo (16 personen) en Boerderij in Sevenum (30 personen) verhuren. De Schaapshut is geschikt voor één- of meerdaagse bijeenkomsten tot 30 personen. Op loopafstand ligt Boerderij Sevenum, eveneens geschik voor 30 personen. Huur je beide accommodaties, dan kun je hier zelfs met groepen tot 60 personen terecht! 

  Informeel vergaderen in Limburg

  Deze sfeervolle vergaderlocatie in Limburg is warm en knus ingericht. De "leefkeuken" is het hart van het huis en een informele plek voor een vergadering. Daarnaast is er een tweede vergaderruimte op de eerste verdieping van het huis. Tijdens je verblijf beschik je privé over de gehele locatie, er zijn geen andere gasten aanwezig. Deze locatie van binnen bekijken? Bekijk de virtuele tour.

  Vergaderen en overnachten met 30 personen

  Na een dag vergaderen kun je desgewenst gezellig met elkaar borrelen aan de lange tafels in de leefkeuken. Ook stelt de professionele keuken je in staat om samen met collega's een heerlijk diner te bereiden. Geen zin om zelf te koken? Bij de Schaapshut kun je volledig ontzorgt worden door de maaltijden te laten cateren door Jeroen van Centraal Baarlo. Na afloop mag je de afwas laten staan en kun je de avond ontspannen voorzetten in de zitkamer van het huis... Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt deze vergaderlocatie over 15 sfeervol gedecoreerde slaapkamers met een eigen badkamer. Alle slaapkamers hebben een eigen, unieke inrichting door het gebruik van verschillende soorten behang en meubels. 

  Teambuildingactiviteit of een natuurwandeling?

  Je vergadering onderbreken met een (teambuilding)activiteit? Rondom de schaapshut ligt veel buitenruimte waar diverse activiteiten georganiseerd kunnen worden, o.a. via BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden: 

  Kijk voor meer activiteiten onder het tabblad Activiteiten bovenaan deze pagina of op de activiteitenpagina. Een frisse neus halen? Op loopafstand ligt natuurgebied De Elsbeemden, waar je een heerlijke wandeling kunt maken. 

  De Schaapshut in Sevenum

  Deze splinternieuwe vergaderlocatie is landelijk gelegen, op 2 kilometer van het dorpje Sevenum. De schaapshut ligt op een steenworp afstand van de A67, dichtbij de steden Venlo en Roermond, in de provincie Limburg.

  • 6.5
   Door:

   Mooie ligging, mooie locatie. Echter Problemen gehad met de stroomvoorziening, airco deed het volgens mij ook niet.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *