Landrover Experience

Landrover Experience

, Baarlo, Limburg

Een out of the box meeting? Boek een Landrover Experience! De Experience is afgestemd op zakelijke groepen en als compleet arrangement te boeken. Per gezelschap huur je één of meerdere Randrovers Defender 130. De Landrovers zijn volledig uitgerust en voorzien van buitenkeuken met serviesgoed, toilet, overnachtingsmogelijkheden met beddengoed en inspiratieboeken voor een avontuurlijke route in Nederland. Mogelijk voor één dag of meerdere dagen. Gaan jullie voor de kustroute of de Big Five Safari op de Veluwe? Eén ding is zeker: het wordt een unieke en onvergetelijke ervaring!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-14 personen
 •   4 kamers
 •   14 bedden
 •   Baarlo, Limburg
 •   Originele en authentieke Landrovers Defender Crew Cab 130
 •   Inclusief keuken, toilet, water en slaapgelegenheid
 •   Een unieke beleving voor zakelijke teams!
 •   Inclusief route en inspiratieboeken
 •   Mogelijk op iedere locatie in Nederland
 • Landrover Experience

  Ben je op zoek naar een out-of-the-box ervaring voor jullie team? Een teambuilding om nooit te vergeten? Een unieke setting voor een managementoverleg? Een bijzonder uitje voor jullie afdeling? Dan is deze Landrover Experience een aanrader! Je huurt de Landrovers per dag of voor meerdere dagen achter elkaar. Voor grotere teams zijn er meerdere compleet uitgeruste Landrovers beschikbaar en het is mogelijk om vanaf vrijwel iedere locatie in Nederland te starten.

  Inclusief keuken, toilet en slaapgelegenheid

  Je rijdt zelfstandig in een zeer complete Landrover Defender 130. De auto is met veel oog voor detail gerestaureerd en voorzien van alle hedendaagse comfort. Iedere auto beschikt over 2 daktenten, een 270 graden luifel, buitenkeuken met servies, toilet, heerlijke bedden, bedlinnen, BBQ en hangmat. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Met alles wat in de auto aanwezig is, kan je volledig zelfstandig in de natuur verblijven. Een uieke outdoor-ervaring gegarandeerd, zonder het gemis aan hedendaags comfort! 

  Eten & drinken onderweg

  De Landrovers zijn uitgerust met een complete compacte keuken inclusief koelkast en vriezer en alle benodigde serviesgoed. Je kunt onderweg zelf koffie- en thee maken en een potje koken, maar dit laatste kan ook voor jullie worden verzorgd. We komen dan met een buitenkok naar jullie toe om ter plekke een unieke buitenmaaltijd te bereiden. Een workshop Outdoor Cooking is aanvullend bij te boeken.

  Inspiratie & Roadbooks

  Natuurlijk kunnen jullie zelf je reis uitstippelen of gewoon op de bonnefooi vertrekken met de Landrovers. Wil je het liever vooraf goed geregeld hebben, dan liggen de Inspiratie- & Roadbooks voor jullie klaar. Er zijn prachtige routes uitgezet met verschillende thema's en in verschillende landen. Gaan jullie voor een route door Nederland? Of liever door België of Frankrijk? Rijden jullie de kustroute of gaan jullie op zoek naar de Big Five op de Veluwe? Gaan jullie voor één dag? Of kiezen jullie voor de routes met overnachtingen onderweg?

  Overnachten onderweg

  De Landrovers zijn volledig uitgerust om te overnachten onderweg en beschikt over twee daktenten met goede bedden. Het is ook mogelijk om een aparte tent erbij te plaatsen. Voor mensen die minder van kamperen houden, is het ook mogelijk om andere overnachtingen bij te boeken. Dit kan een hotel zijn of een bed & breakfast of een luxe vakantiehuis waar jullie met de hele groep overnachten. Op basis van jullie wensen wordt een voorstel op maat uitgewerkt.

  Landrover Teambuilding

  De Landrover Experience kan ingezet worden als unieke teambuilding. Je kunt één of meerdere Landrovers huren voor een dag of voor meerdere dagen. Via BuitenBusiness kan een begeleider ingehuurd worden, maar het is ook mogelijk om zelf een trainer of begeleider mee te nemen. Er kan een actief teambuilding element toegevoegd worden d.m.v. van het opzetten van de slaapgelegenheden, het samen koken, het voorbereiden van de routes etc. Informeer naar de mogelijkheden.

  Compleet uitgeruste Landrover Defender 130

  De auto waarmee je rijdt is een Landrover Defender Crew Cab 130. De auto is geschikt voor 2 tot 4 personen en uitgerust met een grote luifel, 2 daktenten inclusief bedden 140cm/ 160cm, beddengoed, een buiten keuken, BBQ, servies, koelkast met vriezer, tafel, stoelen, hangmat en alle mogelijke benodigdheden zoals (zak-)lampen, EHBO-set, USB-stekker, electriciteitshaspel en nog veel meer.  

  Electriciteit en water onderweg

  Bij iedere Landrover wordt een verlengsnoer geleverd met Europese verloopstekker. Daarnaast zijn er in de auto een aantal stroompunten om je laptop of telefoon op te laden. En natuurlijk om ’s avonds gezellig een lampje aan te kunnen maken. In de auto zijn twee lithium accu’s gemonteerd die lange tijd de spanning vasthouden. In jullie Defender bevindt zich tevens een ingebouwde watertank van 45 liter met een kraantje. Een tank van 45 liter is genoeg voor ongeveer 4 dagen met twee personen per auto. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden kun je ook water in flessen meenemen. In de Landrover is voldoende opslagruimte om de flessen goed op te bergen.

  Waar vertrekt de Landrover Experience?

  De Landrover Experience is gebaseerd in Limburg en kan vanaf haar eigen locatie vertrekken. Tegen een toeslag is het ook mogelijk om vanaf een andere locatie naar eigen keuze te vertrekken. Er kunnen meerdere Landrovers gehuurd worden voor één of meerdere dagen en je kiest zelf de route die je wilt rijden. Het is mogelijk om zelf een route uit te zetten, maar je kunt ook één van de kant-en-klare routes gebruiken. De kant-en-klare routes zijn inclusief overnachtingsmogelijkheden onderweg. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *