Exclusief vergaderen bij Landgoed De Turfkoel

Landgoed De Turfkoel

, Velden, Limburg

In het Limburgse Velden, dichtbij Venlo, heeft deze nieuwe vergaderlocatie onlangs haar deuren geopend. De villa is gelegen op Landgoed de Turfkoel, een prachtig natuurgebied bestaande uit heuvelachtige bossen, graslanden en een groot ven. Deze inspirerende vergaderlocatie biedt je de mogelijkheid om in alle rust te vergaderen of te trainen. Vanuit de zonnekamer heb je een prachtig uitzicht op al het groen. Bijzonder: de villa én het gehele landgoed staat privé tot jullie beschikking. Maak tussendoor een verfrissende wandeling rond het ven en spot hier de eenden, waterhoentjes en grote karpers. Ook de "boomreiger" en de schildpad zijn vaak geziene gasten en met een beetje geluk zie je zelfs een vos of een ijsvogel.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Velden, Limburg
 •   Luxe villa gelegen aan ven
 •   Door een topdesigner ingerichte vergaderkamer
 •   Exclusief gebruik van villa en landgoed
 •   Aparte ruimte voor lunch en diner
 •   Veel mogelijkheden voor vergaderbreaks
 • Exclusief vergaderen in een luxe villa

  De Turfkoel is een nieuwe vergaderlocatie, prachtig gelegen op een groen landgoed dichtbij Venlo. Deze inspirerende vergaderlocatie biedt je de mogelijkheid om in alle rust en ruimte een training of vergadering te houden. De villa én het omliggende landgoed staan privé tot je beschikking, zodat je hier ongestoord kunt samen zijn met je team. 

  Vergaderruimte ingericht door een topdesigner

  Je bijeenkomst vindt plaats in de Zonnekamer. Deze ruimte doet haar naam eer aan: door de vele ramen heb je een prachtig uitzicht op al het groen en de ruimte heeft veel daglicht. De vergaderruimte is ingericht door een topdesigner en beschikt over een design vergadertafel met luxe Walter Knoll stoelen. Door de setting van het meubilair kunnen alle deelnemers elkaar zien en actief deelnemen! Een tweede ruimte wordt gebruikt voor een lunch of diner, maar kan ook worden ingezet als subruimte. 

  Royale en zonnige tuin

  Rondom de villa ligt een royale, zonnige tuin. Op mooie dagen kun je plaatsnemen op het terras of op het gazon en letterlijk vergaderen in het groen. Ook is de grote tuin een heerlijke plek om je bijeenkomst af te sluiten met een drankje, een buffet of een barbecue. Hier tref je geen andere vergadergroepen, maar kun je wel kennismaken met de vele kleine bewoners van het landgoed... 

  Vergaderbreaks in de natuur

  De Turfkoel is één van de vele landgoederen in de directe omgeving en gaat over in de Veldense natuurgebieden De Ravenvennen en De Witte Berg. De aangrenzende bossen en het ven bieden een perfecte setting voor een break. Deze unieke bosrijke omgeving heeft vele vennen en prachtige maasduinen die je makkelijk te voet kunt bereiken. Ook kunnen er in de grote tuin diverse vergaderbreaks of teambuildingactiviteiten verzorgd worden, enkele suggesties:

  Ligging van het landgoed

  Landgoed De Turfkoel is gelegen tussen de Maas en de Duitse grens, net boven Venlo. Deze vergaderlocatie ligt op steenworp afstand van de A73 en de A67 en is goed bereikbaar vanuit o.a. Venlo, Helmond, Roermond en Eindhoven. 

  • 8
   Door:

   Fijne intieme locatie om met een klein team te vergaderen. Alles tiptop in orde, lekkere koffie en vlaai. Ook de lunch was prima verzorgd, diverse broodjes, met beleg en een lekker kopje soep. Als afsluiting hadden we een vuurkorf en konden we marshmellows roosteren samen met een heerlijke kop warme chocolademelk. Al met al voor herhaling vatbaar. Dank aan Susan en Lucien voor de goede zorgen.

  • 8
   Door:

   Fijne buitenlocatie waar je gastvrij wordt ontvangen door de eigenaar. Boven is er een goede vergaderruimte met mooi uitzicht en beneden een fijne keuken waar je met elkaar de maaltijden kunt gebruiken. Buiten is voldoende gelegenheid om te wandelen en al pratend te vergaderen. Je bent de enige gast en hebt de locatie voor jezelf.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *