Vergaderen in een Kasteelhotel

Sandton Chateau De Raay

, Baarlo, Limburg

Sandton Château De Raay is een luxe kasteelhotel in Baarlo, Noord Limburg. Kunst en culinaire hoogstand spelen een prominente rol en authenticiteit wordt gecomplimenteerd door modern design. In dit kasteelhotel vind je geen "standaard" vergaderruimtes, maar authentieke stijlkamers, een voormalige kapel en hedendaagse zalen in de Oranjerie. Het hotel beschikt over 50 luxe gastenkamers, ingericht met bijzondere kunst. Zodra je het landgoed oprijdt wordt duidelijk dat je hier niet zomaar komt om te vergaderen... Het wordt een onvergetelijke belevenis! 

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-500 personen
 •   50 kamers
 •   100 bedden
 •   Baarlo, Limburg
 •   Luxe kasteelhotel in Limburg
 •   Unieke mix van authenticiteit en modern design
 •   50 luxe gastenkamers met kunst
 •   13 hectare landgoed met een eigen bos
 •   Op 9 kilometer van het centrum van Venlo
 • Kasteelhotel

  Vergaderen in Limburg? Château De Raay is een uniek kasteelhotel in Baarlo, Noord-Limburg. Het kasteelhotel staat bekend om haar intieme sfeer en de voortreffelijke verzorging van heerlijke diners, goed georganiseerde evenementen en stijlvolle vergaderingen. Vanaf het moment dat je het landgoed oprijdt wordt duidelijk dat je hier niet zomaar komt om te vergaderen... Het wordt een onvergetelijke belevenis! 

  Authentieke stijlkamers en moderne vergaderzalen

  Met haar verschillende multifunctionele ruimtes is Chateau de Raay in Baarlo een perfecte locatie voor een zakelijk evenement. Het kasteelhotel beschikt over 8 elegante zalen, welke allemaal beschikken over moderne voorzieningen. Hier vind je geen "standaard" vergaderruimtes, maar authentieke stijlkamers en een voormalige kapel. In de Oranjerie, op 100 meter lopen van het kastee, liggen de hedendaagse vergaderzalen.

  Kasteelhotel met 50 gastenkamers

  Dit kasteelhotel in Limburg beschikt over 50 sfeervolle gastenkamers. Alle kamers zijn voorzien van moderne gemakken en een warm design, waardoor je je direct thuis zult voelen. De kamers liggen verspreid in het originele en het nieuwgebouwde gedeelte van het kasteel. Bijzonder: in alle kamers is kunst te bewonderen, in het bijzonder in de speciale Kunstkamers. 

  Bijzondere gastronomie

  Tijdens je verblijf wordt je verrast met bijzondere gastronomie. In de keuken wordt gewerkt met lokale specialiteiten en seizoensproducten, bereidt door chefkoks die hun ziel en zaligheid in de gerechten leggen. Ingrediënten komen uit de streek en verse kruiden uit de befaamde kruidentuin op het landgoed. Voor een hapje of drankje na afloop van je bijeenkomst kun je terecht in de sfeervolle lounge of op het prachtige terras. En na een uitgebreid diner is het heerlijk natafelen in één van de heerlijke fauteuils in de Wijnbar onder het château!

  Originele vergaderbreaks

  Het kasteelhotel ligt op een 13ha groot landgoed met een lange oprijlaan, een eigen stuk bos met wandelroutes, vijverpartijen, mooie terrassen en tuinen met bijzondere tuinkunst. Over een vergaderbreak hoef je dus niet lang na te denken: maak een mooie wandeling en kom met frisse energie weer terug. Je bijeenkomst combineren met een originele teambuildingactiviteit? Via BuitenBusiness kunnen er diverse activiteiten op het landgoed georganiseerd worden. Enkele voorbeelden:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina

  Waar ligt dit kasteelhotel?

  Sandton Chateau De Raay is rustig gelegen aan de rand van Baarlo, op ongeveer 9 kilometer van het centrum van Venlo. Het hotel ligt aan de rand van een groot bos en vlakbij de Maas. Er kan gratis geparkeerd worden op het eigen terrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *