Kasteelboerderij Gunhof

Kasteelboerderij Gunhof

, Swolgen, Limburg

Vergaderen en overnachten in Limburg? Kies dan voor Kasteelboerderij De Gunhof! Dit luxe huis biedt alles en meer voor een geslaagde vergadering, training of teambuilding. Er zijn twee vergaderruimtes, 14 luxe kamers met eigen sanitair, een grote keuken, fijne binnenplaats om buiten te vergaderen en heel veel extra ruimte. Je beschikt exclusief over het hele huis en er is uiteraard goede WiFi aanwezig. Je kunt verblijven op basis van zelfverzorging of geheel verzorgd en rondom het huis is voldoende ruimte voor diverse vergaderbreaks. Wij kunnen deze fijne plek vanuit eigen ervaring van harte aanbevelen!

          Luxe locatie
 •   0-35 personen
 •   14 kamers
 •   35 bedden
 •   Swolgen, Limburg
 •   Zeer royale en sfeervolle kasteelboerderij
 •   Eigentijdse en sfeervolle locatie
 •   Het hele huis voor jullie alleen
 •   Binnenplaats, sauna, pooltafel en nog veel meer
 •   14 kamers met eigen badkamers
 • Kasteelboerderij Gunhof

  Kasteelboerderij Gunhof is een spiksplinternieuwe accommodatie in een oud, historisch gebouw. Onlangs mochten wij deze locatie uitproberen. Met een groep van 19 mensen verbleven wij twee nachten bij Kasteelboerderij de Gunhof. Lees hieronder onze ervaringen.

  Ruim ruim ruim

  Ruim ruim en nog eens ruim, dat is het eerste wat in ons opkomt wanneer we de prachtige locatie binnenkomen. De gangen zijn heel breed, de woonkamer is enorm, de keuken is zeer royaal en ook op de ruimte in de slaapkamers is niet bezuinigd. Van alle locaties die we kennen, is dit de eerste die zo ruim is opgezet. De inrichting is eigentijds en sfeervol. Het hele huis ademt comfort, aan alles is gedacht. 

  Vergaderen in Kasteelboerderij de Gunhof

  Kasteelboerderij Gunhof is uitermate geschikt voor (meerdaagse) vergaderingen, trainingen of teambuilding. De woonkamer beschikt over meerdere grote tafels waar vergaderd kan worden en op de bovenverdieping bevindt zich een aparte vergaderruimte. Waar wij zelf helemaal enhousiast over zijn, is de binnenplaats. Deze nodigt uit om bij de eerste zonnestralen lekker buiten te gaan zitten en ook hier staat een grote tafel voor jullie klaar. Uiteraard is er WiFi aanwezig door het hele huis en in de vergaderruimte boven is een groot tv scherm waar de laptop op aangesloten kan worden.

  Verblijf op basis van zelfverzorging

  Het is mogelijk om hier te verblijven op basis van zelfverzorging. De keuken is groot genoeg om met meerdere mensen makkelijk te kunnen koken. Je kunt natuurlijk ook een kok voor jullie laten koken of catering bestellen. Het verblijf kan geheel naar wens worden ingericht: bijvoorbeel de lunch laten verzorgen en het diner zelf bereiden kan ook.

  Prinsheerlijk overnachten

  Hoewel de naam anders doet vermoeden, hebben wij geen kasteel kunnen ontdekken bij deze kasteelboerderij. Toch is er wel iets vorstelijks aan deze locatie, namelijk de bedden. Deze zijn van superieure kwaliteit en staan garant voor een uitmuntende nachtrust. De 14 slaapkamers zijn sfeervol ingericht en beschikken allen over eigen bad of douche en toilet. 

  Buiten vergaderen op de binnenplaats

  De binnenplaats nodigt uit om bij de eerste zonnestralen lekker buiten te vergaderen. Je zit hier helemaal uit de wind, zodat het al snel aangenaam is om buiten te zitten. Wordt het te warm op de binnenplaats, dan biedt de enorme tuin heerlijke vergaderplekken onder de bomen. Vanuit de tuin loop je zo het omringende natuurgebied in, waar de Schotse Hooglanders je op staan te wachten. Leuk als ontspannen break tussendoor...

  Vergaderen en ontspannen

  Het voordeel van zo'n informele locatie als deze, is dat er volop faciliteiten aanwezig zijn om tussen het vergaderen door even lekker te ontspannen. Er staat een pooltafel en voetbaltafel voor jullie klaar, er is een sauna en stoomdouche, tafeltennistafel, piano en enorme kasten met boeken en spelletjes. Jullie beschikken exclusief over het hele huis en mogen naar wens gebruik maken van alle faciliteiten. Via BuitenBusiness kunnen ook tal van vergaderbreaks verzorgd worden, waaronder:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Ligging van Kasteelboerderij De Gunhof

  Kasteelboerderij De Gunhof ligt in Swolgen, in Noord-Limburg. De locatie is goed bereikbaar vanaf de A-73 tussen Nijmegen en Venlo. Bij het huis is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig voor meerdere auto's. De dichtstbijzijnde treinstations zijn te vinden in Venray, Venlo en Horst (Horst-Sevenum). Er rijden regelmatig bussen tussen Venray en Venlo die door het centrum van Swolgen komen. 

  • 10
   Door:

   Wij hebben in oktober twee dagen met 19 mensen gebruik gemaakt van dit huis. Het was in één woord geweldig! Het huis is helemaal af, aan alles is gedacht. De kamers zijn ruim en luxe en de bedden slapen heerlijk. Het is hier doodstil en je wandelt vanuit de tuin zo het natuurgebied in. Er is voldoende ruimte om op verschillende plekken te kunnen brainstormen, zowel met de hele groep als in kleine groepjes. Een aanrader!

  • 10
   Door:

   Heel gastvrij ontvangen in de zeer luxe verbouwde Gunhof. De afwerking en inrichting was super luxe en heel compleet. Er is heel veel ruimte en toch heel gezellig ingericht.

  • 10
   Door:

   De ontvangst, door een van de eigenaars, was warm, nuttig en vriendelijk. Wij hadden natuurlijk op internet gekeken hoe de boerderij er van binnen uitzag, maar het was, in werkelijkheid, nog veel mooier, gezelliger en smaakvoller. Alles was prachtig afgewerkt. Het was een genoegen om daar te zijn. Wat een ruimte. De omgeving was ruim en rustig. De slaapkamers waren luxe en ruim. Conclusie een echte aanrader.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *