Het modernste kasteel van Nederland

Kasteel de Keverberg

, Kessel, Limburg

Eén van de oudste kastelen van ons land is tevens het modernste... Kasteel de Keverberg is in 2015 in een compleet nieuw jasje gestoken. De eeuwenoude ruïne is omgetoverd tot een Inspiratie-Locatie met mogelijkheden voor 8 tot 200 personen. De bijzondere vergaderruimtes, moderne vergadergemakken, Limburgse gastvrijheid en een unieke ligging aan de Maas maken Kasteel de Keverberg tot één van de meest bijzondere vergaderlocaties van Limburg.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Kessel, Limburg
 •   Modernste kasteel van Nederland
 •   6 inspirerende vergaderruimtes
 •   Op de grens van Noord- en Midden-Limburg, nabij A2, A73 en A67
 •   Limburgse gastvrijheid
 •   8-uurs vergaderarrangement €49,50
 • Kasteel de Keverberg

  Kasteel de Keverberg is één van de oudste kastelen van Nederland, maar tevens het modernste. Oorspronkelijk ontstaan in de 10e eeuw en in 2015 in een compleet nieuw jasje gestoken. Door bijzondere architectuur te combineren met middeleeuwse historie is een unieke vergader- en evenementenlocatie ontstaan. Het kasteel is prachtig gelegen aan de oevers van de Maas, op de grens van Noord- en Midden-Limburg en op korte afstand van de Duitse grens. Nodig je collega's of gasten maar uit voor een bijzondere vergadering in dit unieke kasteel! 

  Van oude ruïne tot Inspiratie-Locatie

  De moderne architectuur brengt de duizendjarige historie van de kasteelruïne tot leven en maakt van Kasteel De Keverberg één van de meest bijzondere vergaderlocaties van Limburg. Het kasteel beschikt over zes unieke vergaderruimtes voor gezelschappen van 8 tot 200 personen, ieder met een eigen sfeer. Van een heisessie op de historische Binnenplaats tot een workshop in de Gewelvenkelder of een vergadering op de eigentijdse zolderverdieping met uitzicht op de kabbelende Maas; voor elk type bijeenkomst is een passende ruimte beschikbaar. 

  Alle moderne vergadergemakken

  Eén van de oudste kastelen van Nederland beschikt over de meest moderne voorzieningen. Het kasteel is van alle vergadergemakken voorzien, van high speed wifi tot de klassieke flip-over. Lunch, diner of een afsluitende borrel worden met Limburgse gastvrijheid verzorgd en voor meerdaagse bijeenkomsten kan een overnachting worden geregeld in één van de zeer nabij gelegen hotels. De medewerkers van Kasteel de Keverberg denken graag met je mee. 

  Teambuilding in de Kasteeltuin

  De Kasteeltuin leent zich perfect voor een grootschaliger (outdoor)evenement, terwijl op het Maasterras kleinere ontvangsten en evenementen kunnen plaatsvinden. Het unieke uitzicht over het Maasdal krijg je hierbij cadeau! In de Kasteeltuin kunnen tevens diverse vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten georganiseerd worden, o.a. door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Bekijk het complete activiteitenaanbod op onze activiteitenpagina

  Vergaderen in Midden-Limburg

  Kasteel de Keverberg ligt in Kessel, op steenworp afstand van de N273 (20 minuten naar Roermond en naar Venlo) en is het start- en eindpunt van de N277. Binnen een kwartier rijd je op de A73 richting Maastricht (60 minuten) of richting Nijmegen (60 minuten), op de A76 richting Eindhoven (45 minuten) of op de A74 richting Duisburg of Düsseldorf (beiden 60 minuten).

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *