Inspiratie-Locatie in Midden-Limburg

HoffenterHof

, Haler, Limburg

Een luxe en sfeervolle vergaderlocatie in Limburg... HoffenterHof is een fijne locatie voor een inspirerende brainstorm, strategiesessie, MT-meeting, heidag of teambuilding tot ca. 16 personen. Voor één of meerdere dagen, er zijn namelijk 7 slaapkamers aanwezig. De locatie en de omgeving zijn inspirerend, de setting is huiselijk en tegelijkertijd licht en ruim. De loft met royale tafel nodigt uit tot rond-de-tafel-gesprekken, de zithoek geeft wat meer geborgenheid en zorgt voor verbinding. Daarnaast zijn er diverse plekjes om in kleinere groepjes te werken. En als je alles even wilt laten bezinken is de tuin groot genoeg om een rondje te lopen of een teambuildingsactiviteit te ondernemen. HoffenterHof mag zich met recht een Inspiratie-Locatie noemen...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-15 personen
 •   7 kamers
 •   15 bedden
 •   Haler, Limburg
 •   Kleinschalig, sfeervol en luxe
 •   De hele locatie voor jullie zelf
 •   Vergaderen en overnachten op één locatie
 •   In driehoek Antwerpen-Eindhoven-Maastricht
 •   Dichtbij vliegveld Düsseldorf en Eindhoven
 • Een echte Inspiratie-Locatie...

  Zakelijke sessies op HoffenterHof zorgen letterlijk en figuurlijk voor "een ander niveau": de mooie, lichte en sfeervolle Loft op de eerste verdieping van de boerderij zorgt ervoor dat je (letterlijk) een andere kijk op de omgeving krijgt. Aan drie kanten heb je hier een prachtig uitzicht over het platteland. Op deze Inspiratie-Locatie in Midden-Limburg word je zeker weten geïnspireerd: overal in de strak ingerichte boerderij hangt originele kunst aan de muur. Soms modern, soms wat klassieker. In elk hoekje vind je wel iets verrassends, of dat nu binnen of buiten is.

  Riante Loft en ruime subruimtes

  De Loft op de eerste verdieping is de basisruimte. Hier zit je als groep aan een lange tafel of in de ruime comfortabele zithoek bij de kachel. Verschillende opstellingen zijn hier mogelijk en uiteraard kan er een beamerscherm worden neergezet. Naast deze riante loft zijn er twee grote ruimtes op de begane grond: te gebruiken als subruimtes of bijvoorbeeld als multifunctionele activiteitenruimte. Ook hier zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk, of de ruimte wordt volledig leeggehaald en ingezet voor yoga, meditatie of andere activiteiten. 

  Verse latte macchiato in een handomdraai

  In de vergaderruimte staat een espresso-apparaat voor jullie klaar, waarmee je in een handomdraai een heerlijke cappuccino of latte macchiato maakt. Indien gewenst kunnen jullie ook zelf de maaltijden verzorgen. De goed uitgeruste keuken op de eerste verdieping is voorzien van een kookeiland en buiten staat een grote houtskoolbarbecue. Willen jullie je liever concentreren op de inhoud, dan verzorgen de locatie-eigenaren met plezier een ontbijt, lunch en/of diner voor jullie. 

  Overnachten in royale gastenkamers

  Voor meerdaagse sessies beschikt deze prachtige boerderij over 7 mooie gastenkamers en 5 ruime badkamers. De meeste kamers zijn uitgerust met twee ruime eenpersoonsboxsprings, in totaal kunnen er 16 personen blijven overnachten. Meer kamers nodig? In samenwerking met een nabijgelegen hotel kunnen extra gastenkamers worden geregeld, zodat iedereen over een eigen slaapkamer kan beschikken. 

  Ontspannen tussen eeuwenoude bomen

  De prachtige oude bomen in de grote sfeervolle tuin zorgen voor schaduw als het warm is. Er is ruimte genoeg voor buitenactiviteiten en als het weer het toelaat kan er natuurlijk ook buiten overlegd, geluncht of gegeten worden. Zowel op het terrein als daarbuiten zijn paadjes en landweggetjes te vinden waar je even in de benen kunt strekken of je hoofd kunt leegmaken. Een teambuildingactiviteit of vergaderbreak laten organiseren? O.a. via BuitenBusiness kunnen onderstaande programma's op deze locatie verzorgd worden:

  Bekijk hier een overzicht met alle mogelijkheden. 

  Vergaderlocatie in Midden-Limburg

  HoffenterHof ligt op het platteland van Midden-Limburg, op de lijn Eindhoven-Roermond. Dichtbij de Belgische grens en op slechts 6 minuutjes van de A2. Vanaf Eindhoven en Maastricht bereik je deze vergaderlocatie binnen een half uur, Antwerpen ligt op ca. een uur rijden. Kom je met een internationaal gezelschap? Deze Inspiratie-Locatie ligt op 3 kwartier rijden van de luchthavens van Eindhoven en Düsseldorf. HoffenterHof is ook met OV bereikbaar: Neem eerst de trein naar Weert en vervolgens vanaf NS Station Weert de Veolia Buurtbus naar Haler. Vanaf de bushalte is het zo’n 12 minuten lopen.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *