Heerlijkheid in Limburg

Wijnhuis Baarlo

, Baarlo, Limburg

Vergaderen wordt genieten bij deze Heerlijkheid in Baarlo! Dit sfeervolle huis ligt midden tussen de kersen- en perenbomen in een uitgestrekte boomgaard. Een informele vergaderlocatie met veel ruimte, een creatieve inrichting en comfortabele gastenkamers. Tel daarbij alle lekkernijen uit de eigen boomgaard op, en je zult begrijpen waarom het hier "Heerlijkheid" heet...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   8 kamers
 •   16 bedden
 •   Baarlo, Limburg
 •   Hele huis tot je beschikking
 •   Rust en ruimte, geen andere gasten
 •   Informeel vergaderen en overnachten
 •   Goede gesprekken rondom het vuur
 •   Genieten van lekkernijen uit de boomgaard
 • Heerlijkheid tussen de perenbomen

  In het hart van Limburg creëerden de zussen Andrea en Susanne Görtz op het fruitteeltbedrijf van de familie hun eigen "Heerlijkheid". Op deze prachtige plek tussen de peren- en kersenbomen en druivenranken ben je van harte welkom om te vergaderen, trainen, teambuilden, brainstormen... Een zakelijke meeting in een informele en creatieve sfeer, daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Een heerlijk huis met voldoende ruimte, creatieve inrichting en comfortabele gastenkamers. Met ook buiten voldoende ruimte om tot jezelf te komen. Tel daarbij alle lekkernijen uit de eigen boomgaard die je voorgeschoteld krijgt, en je zult begrijpen waarom het hier "Heerlijkheid" heet...

  Informeel vergaderen en overnachten

  Binnen proef je direct de warme, hartelijke sfeer. De lange eettafel staat uitnodigend klaar, maar er kan ook worden gezeten in de ruime living op de grote banken rondom de houtkachel. De inrichting nodigt uit tot een informeel samenzijn, waarbij je uitgenodigd wordt om creatief en out-of-the-box te denken. Een binnenschommel, piano en gitaar helpen hierbij. Er zijn zes slaapkamers in totaal, twee op de begane grond en vier op de eerste verdieping. Elke kamer biedt plaats aan twee personen. In de nok van het huis bevinden zich twee knusse bedstedes, geschikt voor kinderen en volwassenen. Alle slaapkamers zijn ingericht in een eigen sfeer, zo is er één romantische en één Oosterse kamer. Gezellige kleuren, mooi behang en natuurlijke materialen zorgen voor een omgeving waarin je volledig tot rust komt en heerlijk kunt wegdromen. Deze locatie van binnen bekijken? Bekijk de virtuele tour. 

  Zelfverzorging of geheel verzorgd

  De heerlijkheid zou de heerlijkheid niet zijn als er niet heerlijk getafeld kon worden. De sfeervol gedecoreerde keuken beschikt over een industrieel gasfornuis, oven, magnetron, twee ruime koelkasten met  koelruimte, twee vriesvakken, voldoende werkruimte en een lange eettafel waar met het gezelschap uren getafeld kan worden. Een verblijf op basis van zelfverzorging is mogelijk, maar ook een geheel verzorgd verblijf behoort tot de mogelijkheden. De meeting kan geheel naar wens ingericht worden.

  Goede gesprekken rondom het vuur

  Het huis ligt tussen de perenboomgaarden, ervoor staan de druivenranken en erachter de kersenboomgaard. Als het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten is het heerlijk om buiten te vergaderen. De tuin biedt volop rust en inspiratie en er is in ieder seizoen wel wat te zien. 's Avonds kan de vuurkorf aangestoken worden en geniet je met z'n allen rondom het vuur van een glas huisgemaakte glühwein. Dan zal je begrijpen waarom de familie dit hun "Heerlijkheid" noemt... 

  Genieten van lekkernijen uit de boomgaard

  Alle seizoenen hebben hier hun eigen charme: in de zomer is het heerlijk toeven onder de bomen, in het najaar wordt alle fruit geoogst en in de winter geniet je binnen bij de houtkachel of buiten bij de vuurkorf van een glas glühwein van eigen fruit. De zussen laten je volop meegenieten van al het lekkers uit de boomgaard. In het huis bevindt zich een kast met allerlei lekkernijen uit de gaard. Daarnaast worden de producten verkocht via een automaat op het terrein. Smullen van zoete kersen en ouderwetse stoofperen, 's ochtends huisgemaakte druiven-vijgen jam en tussendoor genieten van verse appel- of perensap, een cadeautje bij je verblijf op deze plek. 

  Vergaderbreaks & teambuilding activiteiten

  Het huis ligt tussen de eindeloze velden met fruitbomen en beekjes die stromen richting rivier de Maas. Een prachtige omgeving voor een verfrissende wandeling of fietstocht. Dichtbij het huis is een mooi pad aangelegd waarbij je werkelijk tussen de koeien en langs rivier de Maas loopt. Er is een golfbaan dichtbij en er kunnen solexen en segways gehuurd worden. Daarnaast kunnen via BuitenBusiness tal van activiteiten verzorgd worden, waaronder:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt Heerlijkheid Baarlo

  Heerlijkheid Baarlo wordt gerund door Andrea Görtz. Na de Hoge Hotelschool in Maastricht heeft ze horeca ervaring opgedaan in binnen- en buitenland om daarna deze heerlijke locatie in Baarlo op te starten. De Heerlijkheid is goed bereikbaar vanaf de A-73 vanuit. De locatie ligt op 10 minuten vanaf Venlo en de steden Eindhoven, Nijmegen, Roermond, Maastricht en Den Bosch zijn binnen het uur met de auto te bereiken.

  • 10
   Door:

   Met 8 collega's hebben we een fantastisch productieve team-building week gehad op deze sfeervol ingerichte boerderij. De grote leefkeuken en de living (met schommel!) zorgde voor een onstpannen en creatieve werksfeer. Technische faciliteiten waren prima (wifi, beamer, scherm). Met 8 slaapkamers en 3 badkamers was er ook voldoende privacy. 's Avonds hebben we genoten van de bierproeverij en van de goede catering. Alles top verzorgd! Echt een aanrader voor een werkweek met collega's.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *