Landelijk vergaderen in Limburg

Dorotheahoeve

, Panningen, Limburg

Tussen de weilanden in het Noord-Limburgse dorpje Panningen ligt deze sfeervolle vergaderlocatie. In het oudste gedeelte van de hoeve, welke dateert uit de 18e eeuw, kun je in alle rust vergaderen in een huiselijke sfeer. Je beschikt hier over een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten, en een prachtig uitzicht over de velden. De hoeve beschikt over verschillende ruimtes met zitjes, waardoor je hier uitstekend in groepen kunt werken. Iedere ruimte is voorzien van een kachel of openhaard. Vergaderen en overnachten? Dorotheahoeve beschikt over 6 ruime gastenkamers. Door de hoeveelheid (buiten)ruimte is een verblijf op deze locatie uitstekend te combineren met een vergaderbreak of (teambuilding)activiteit, zoals buggy cross, offroad 4x4 rijden, waterskiën, schapendrijven, outdoor cooking of spiegelen met honden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   6 kamers
 •   22 bedden
 •   Panningen, Limburg
 •   Landelijke vergaderlocatie
 •   Heel veel ruimte, zowel binnen als buiten
 •   Leuke activiteiten in en rondom de hoeve
 •   Centraal gelegen tussen Roermond, Weert en Venlo
 •   8-uurs vergaderarrangement € 49,50
 • Landelijk vergaderen tussen de weilanden in Limburg

  Tussen de weilanden in het Noord-Limburgse dorpje Panningen ligt de Dorotheahoeve. In het oudste gedeelte van de hoeve, die dateert uit de 18e eeuw, zijn twee ruimtes gecreeërd, Everlo en Uilenhoeve. Je kunt hier in alle rust vergaderen in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Zowel binnen als buiten beschik je over een zee aan ruimte en een prachtig uitzicht over de velden. Deze vergaderlocatie in Limburg ligt op 5 minuten van de A67 en is goed bereikbaar. Wil je met het openbaar vervoer komen? Geen probleem, de heer des huizes zorgt met plezier voor vervoer van en naar deze locatie. 

  Buiten en binnen een zee van ruimte

  De compleet verbouwde hoeve is informeel ingericht en laat nog veel oude details terugkomen. Dit geeft deze vergaderlocatie in Limburg een ongedwongen en gezellige sfeer. Tevens heeft de hoeve verschillende ruimtes met zitgedeeltes waardoor je je ook goed in groepen kunt werken. Hoeve Everlo en de Uilenhoeve zijn apart te huur maar ook gezamenlijk. In totaal is er capactiteit voor ca. 30 personen. Alle zakelijke benodigdheden zijn aanwezig, zoals wifi, flipover en projectiescherm. De ruimtes zijn voorzien van pelletkachels en openhaard waar je gezellig kunt vertoeven. Ook buiten is genoeg ruimte om met zijn allen samen te zijn. Wanneer de avond valt gaat het kampvuur aan, sfeervol ten top!

  Vergaderen naar eigen wens

  Het is mogelijk om je bijeenkomst op deze vergaderlocatie in Limburg compleet te laten verzorgen met o.a. lunch, diner en een ontbijt bij een overnachting. Zo kun je je volledig focussen op het doel van je bijeenkomst. Toch liever zelf (een deel van) de maaltijden verzorgen? In de hoeve is een grote woonkeuken aanwezig die van alle luxe is voorzien en waar jullie zelf een lekkere maaltijd kunnen bereiden. Ook is het mogelijk om de barbecue aan te steken op je privé-terras. Wanneer je je wensen doorgeeft aan de locatie-eigenaren zorgen zij voor een offerte op maat, al dan niet inclusief catering. 

  Vergaderen en overnachten in Limburg

  Wat is nu heerlijker dan ’s ochtends wakker worden met het gefluit van de vogels? En door je slaapkamerraam niets anders dan natuur te zien? Op deze hoeve in Limburg ontwaak je met een landelijk uitzicht. De Dorotheahoeve beschikt over 6 sfeervolle slaapkamers, met een- en tweepersoonsbedden. Er zijn in totaal 3 badkamers, waarvan 2 met ensuite-badkamer. 

  Vergaderbreaks op en rondom de Hoeve

  Je bijeenkomst combineren met een leuke vergaderbreak? Op en rondom deze hoeve zijn diverse activiteiten mogelijk, zoals: 

  • Buggy cross
  • Survival tocht door het bos
  • Offroad 4x4 rijden.
  • IJshockey clinic (niet mogelijk in juli en augustus)
  • Waterskien

  Daarnaast zijn er diverse (teambuilding)activiteiten mogelijk bij deze vergaderlocatie in Limburg, georganiseerd door BuitenBusiness. In het grote weiland naast de hoeve kunnen wij o.a. onderstaande activiteiten organiseren:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt deze hoeve in Limburg?

  De Dorotheahoeve ligt in het buitengebied van Panningen, centraal tussen de steden Roermond, Weert en Venlo in de provincie Limburg. De hoeve is goed bereikbaar met eigen vervoer vanwege de ligging nabij de A67. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie te bereiken. Neem contact op met de locatie-eigenaren voor meer informatie over de haal- en brengservice van en naar het station. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *