De Kleine Heide

Kleine Heide

, Venlo, Limburg

De Kleine Heide is een paradijs van groen en rust. Het ligt aan de rand van natuurgebied de Groote Heide, pal aan de Duitse grens. Tussen de verschillende bomen, die een natuurlijke schaduw geven, staan sfeervol gedekte tafels en comfortabele rieten stoelen met kussens klaar om de gasten te ontvangen. Iedere groep beschikt exclusief over de gehele locatie. Bij minder weer kan de vergadering plaatsvinden in de Heidehut. Uniek: vanaf deze locatie kunnen aansluitend of voorafgaand aan de vergadering een ontspannen cabriotocht worden gereden met klassieke Alfa Romeo Spiders (tweezitters). Vergaderen, teambuilding en fun in één!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-0 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Venlo, Limburg
 •   Vergaderen op een grote weide, omzoomd door bomen
 •   Bij minder goed weer vergaderen in een Finse blokhut
 •   Vergaderbreak tip: rondrit met cabrio's Alfa Romeo Spider
 •   Inspirerend alternatief voor de klassieke heisessie
 •   Vergaderen en teambuilding in één
 • De Kleine Heide

  Vergaderen in een paradijs van groen en rust? Kom naar De Kleine Heide in Venlo. Deze inspirerende locatie ligt aan de rand van een natuurgebied, pal aan de Duitse grens. Tussen de verschillende bomen, die een natuurlijke schaduw geven, staan sfeervol gedekte tafels en comfortabele rieten stoelen met kussens voor jullie klaar. Bij minder goed weer kan de vergadering plaatsvinden in de Heidehut.

  De Heidehut

  Julllie vergadering vindt bij voorkeur buiten plaats, op de grote groene weide van ca. 6000 m2. De bomen zorgen voor beschutting en schaduw tijdens warme dagen. Vergader je liever binnen? Dan staat de Heidehut voor jullie klaar. De Heidehut is een authentieke Finse blokhut voorzien van alle moderne vergadergemakken. 

  De hele locatie voor jullie zelf

  Er wordt maar één groep per dag geboekt, waardoor privacy gegarandeerd is. Jullie verblijven hier altijd alleen met jullie eigen gezelschap, zodat er geen ruis is van andere gasten.

  Eten & drinken

  Uiteraard wordt de catering tijdens jullie verblijf goed verzorgd. De inhoud is verrassend en passend bij deze locatie. Denk bijvoorbeeld aan een Italiaanse hapjesparade, een Bourgondische BBQ of een goedgevulde picknickmand als lunch. Informeer naar alle mogelijkheden.

  Cabriotocht met Alfa Romeo Spiders

  De Kleine Heide is een perfecte plek voor een besloten teambuilding inclusief inspirerende activiteit. In de pauze(s) kan op korte afstand een wandeling door de natuur gemaakt worden, de Kleine Heide ligt aan de rand van natuurgebied de Groote Heide en 5 minuten lopen van de grens met Duitsland. Liever iets actiever? Vanaf deze locatie kunnen aansluitend of voorafgaand aan de vergadering een ontspannen cabriotocht worden gereden met klassieke Alfa Romeo Spiders (tweezitters). Totaal zijn er 11 rode cabrio's en 1 gele cabrio voor 2 personen aanwezig. Ook via BuitenBusiness kunnen op deze locatie tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd.

  Waar ligt De Kleine Heide?

  De Kleine Heide ligt in Venlo, tussen Nijmegen, Eindhoven en Maastricht. De locatie is goed bereikbaar via de A67 en A73 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er is een parkeerplaats aanwezig die afgesloten kan worden. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *