Buitencentrum de Pelen

Staatsbosbeheer: Buitencentrum de Pelen

, Ospel, Limburg

Met het MT of klanten de hei op? Aan de rand van Nationaal Park de Groote Peel ligt het geheel vernieuwde Buitencentrum De Pelen. Geef je vergadering, teamtraining of brainstorm een extra dimensie en vergader midden in de natuur in het unieke buitencentrum De Pelen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Ospel, Limburg
 •   Unieke buitenlocatie van Staatsbosbeheer
 •   Midden in de natuur vergaderen
 •   Amfitheater en Peelboerderij
 •   Bijzondere activiteiten en belevenissen
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €49,- p.p.
 • Vergaderen in Buitencentrum De Pelen

  Met het MT of klanten de hei op? Maak van je bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Geef je vergadering, teamtraining of brainstorm een extra dimensie en vergader midden in de natuur in het unieke buitencentrum De Pelen.

  Vergaderruimte, telescoopruimte, planetarium en heel veel natuur

  Aan de rand van Nationaal Park de Groote Peel ligt het geheel vernieuwde Buitencentrum De Pelen. Deze unieke buitenlocatie beschikt over drie vergaderruimtes. Het amfitheater biedt een inspirerend decor voor bijzondere presentaties of bijvoorbeeld kick-off bijeenkomsten. Voor bijzondere bijeenkomsten is de peelboerderij een unieke locatie midden in de natuur en in het buitencentrum is er een multifunctionele vergaderruimte voor kleine groepen. Volop ruimte dus om ook in subgroepen te kunnen werken.

  Maak van je zakelijke meeting een unieke beleving

  Tussen de bedrijven door loop je zo het natuurgebied in. Ooit een ondoordringbaar moeras en een plek waar je liever niet kwam, nu een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars.  De boswachter neemt je graag mee om te vertellen over de de meer dan 100 soorten vogels in dit unieke veenmoeras. Je kunt er ook voor kiezen om je vergadering te combineren met een demonstratie in de sterrenwacht, een turfstekerstocht of een survivalworkshop. Samen met de lunch die voor je verzorgd kan worden, ben je verzekerd van een inspirerende meeting. De vergaderarrangementen kun je helemaal op maat en smaak samenstellen met extra’s, we vertellen je graag over de vele mogelijkheden.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  De unieke ligging midden in de natuur biedt volop ruimte voor een inspirerende break of teambuildingactiviteit. Staatsbosbeheer heeft een aantal geweldige arrangementen samengesteld voor een meer dan redelijk tarief. Via BuitenBusiness kunnen tevens tal van inspirerende breaks verzorgd worden, waaronder:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Een unieke vergaderlocatie in de Peel

  Buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Een landschap van water, heidevelden, zandruggen, berken en openvlaktes begroeid met pijpenstrootje. De Pelen vormen een indrukwekkend moeras dat zich laat beleven als een levend geschiedenisboek. Ondanks de unieke ligging midden in het natuur, is het centrum zeer goed bereikbaar. Met het openbaar vervoer via NS-station Weert bus 61 richting Venlo of met de auto via de A-2 of A-67 vanuit Eindhoven.  Er is voldoende gratis parkeeruimte aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *