Peelboerderij in de Limburgse Peel

Staatsbosbeheer: De Peelboerderij

, Ospel, Limburg

Met het MT of klanten de hei op? Aan de rand van Nationaal Park de Groote Peel ligt De Peelboerderij. Geef je vergadering, teamtraining of brainstorm een extra dimensie en vergader op deze unieke locatie midden in de natuur in de Limburgse Peel.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Ospel, Limburg
 •   Inspirerende buitenlocatie van Staatsbosbeheer
 •   Midden in de natuur vergaderen
 •   Bijzondere sfeer door glazen dak
 •   Bijzondere activiteiten en belevenissen
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €35,--
 • Vergaderen in De Peelboerderij

  Met het MT of klanten de hei op? Maak van je bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Geef je vergadering, teamtraining of brainstorm een extra dimensie en vergader midden in de natuur in deze unieke Peelboerderij. 

  Bijzondere sfeer door glazen dak

  De Peelboerderij ligt midden in de prachtige natuur van het Nationaal Park De Groote Peel, aan de rand van een grote waterplas. Vanwege deze unieke ligging is het een schitterende plek om te vergaderen. Uniek is het glazen dak, waardoor je zowel overdag als 's avonds een bijzondere sfeer ervaart. De Peelboerderij is exclusief af te huren voor een vergadering, training of workshop en is geschikt voor max. 50 personen. 

  Vergaderen in de natuur

  Deze unieke buitenlocatie beschikt over twee vergaderruimtes. De grote ruimte meet 120 m2 en is in U-opstelling geschikt voor max. 20 personen. In theateropstelling kun je hier met 50 personen terecht. Daarnaast is er nog een kleinere vergaderruimte waar je met 10 personen kunt werken. Beamer, een groot scherm en een flipover zijn aanwezig en uiteraard kun je gebruik maken van internet/wifi. 

  Maak van je zakelijke meeting een unieke beleving

  Tussen de bedrijven door loop je zo het natuurgebied in. Ooit een ondoordringbaar moeras en een plek waar je liever niet kwam, nu een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars.  De boswachter neemt je graag mee om te vertellen over de de meer dan 100 soorten vogels in dit unieke veenmoeras. Je kunt er ook voor kiezen om je vergadering te combineren met een workshop Natuurfotografie, een turfstekerstocht of een s(Peel)se expeditie. Samen met de lunch die voor je verzorgd kan worden, ben je verzekerd van een inspirerende meeting. De vergaderarrangementen kun je helemaal op maat en smaak samenstellen met extra’s, we vertellen je graag over de vele mogelijkheden.

  Een unieke vergaderlocatie in de Peel

  De Peelboerderij ligt midden in Nationaal Park De Groote Peel. Een landschap van water, heidevelden, zandruggen, berken en openvlaktes begroeid met pijpenstrootje. De Pelen vormen een indrukwekkend moeras dat zich laat beleven als een levend geschiedenisboek. Ondanks de unieke ligging midden in het natuur, is deze vergaderlocatie zeer goed bereikbaar. Met het openbaar vervoer via NS-station Weert. Buslijn 370 naar Venlo, halte Moostdijk Ospeldijk. Vanaf hier is het nog 1 kilomter lopen. Met de auto is deze unieke vergaderlocatie snel bereikbaar via de A-2 of A-67 vanuit Eindhoven.  Er is voldoende gratis parkeeruimte aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *