Vergaderen op Ons Boerenerf

Ons Boerenerf

, Nederweert-Eind, Limburg

Welkom op Ons Boerenerf, een bijzondere vergaderlocatie in het Limburgse Nederweert-Eind. Vergaderen op een duurzaam boerenbedrijf, in een splinternieuwe vergaderruimte uitgerust met de meest moderne audiovisuele middelen. De vergaderruimte is ruim, licht en modern en de 18 LCD-schermen aan de muur zijn ideaal voor het geven van een presentatie. Combineer je bijeenkomst met een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit of sluit af met een goedverzorgde barbecue.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Nederweert-Eind, Limburg
 •   Vergaderen op een duurzame boerderij
 •   Ruime, lichte en moderne vergaderruimte
 •   LCD-schermen voor bedrijfsvideo's
 •   Veel ruimte voor (buiten)activiteiten
 •   Verrassend en inspirerend
 • Ons Boerenerf

  Welkom op Ons Boerenerf, een bijzondere vergaderlocatie in het Limburgse Nederweert-Eind. Ons Boerenerf is een duurzaam boerenbedrijf waar varkens worden gehouden. Met de splinternieuwe vergaderruimte willen de eigenaren - de familie van Leeuwen - collega-varkenshouders én het bedrijfsleven verrassen en inspireren. 

  Moderne vergaderruimte met weids uitzicht

  De vergaderruimte is gevestigd in een voormalige varkensstal van het boerenbedrijf. De vergaderruimte is in twee aparte ruimtes ingedeeld: een grote, plenaire ruimte en een kleinere ruimte met houten tafels. De voormalige schuur is modern en fris en er is veel lichtinval: aan één zijde beschikt de ruimte over een lichtstraat over de gehele breedte. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig en er is ruimte tot wel 150 personen. Toch waan je je op de boerderij: de originele houten spanten aan de binnenzijde geven de ruimte karakter en de grote ramen bieden uitzicht op de weidse omgeving. 

  De perfecte locatie voor het geven van presentaties

  In de grote vergaderruimte hangen 18 LCD-schermen aan de muur. Deze schermen geven o.a. de mogelijkheid om jullie bedrijfsvideo af te spelen, ideaal voor het geven van presentaties aan klanten. Ook leuk: één scherm staat live in verbinding met de varkens in de schuur, zodat je tijdens je bijeenkomst zicht hebt op deze bijzondere beesten. Saskia is gastvrouw en aanspreekpunt tijdens je bijeenkomst, zij zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Als kok zorgt zij tijdens een vergadering voor een lunch, diner of een lekkere barbecue, vraag naar de mogelijkheden

  Vergaderbreaks op het boerenerf

  Je bijeenkomst aanvullen met een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit? Op Ons Boerenerf zijn o.a. de volgende activiteiten mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Vergaderen in Midden-Limburg

  Ons Boerenerf is gevestigd op het duurzame boerenbedrijf van de familie Van Leeuwen. Je vindt deze vergaderlocatie in Nederweert-Eind, tussen Roermond en Eindhoven in de provincie Limburg. 

  • 9.5
   Door:

   We hebben op deze locatie met 50 collega's een middag en avond doorgebracht, met presentaties, teambuildingactiviteiten en een dinerbuffet. De zaal is perfect voor de presentaties. Nette inrichting en alle audiovisuele middelen zijn aanwezig. De teambuildingactiviteiten vonden buiten plaats. In combinatie met het buitenterras van Ons Boerenerf was dat zeer gezellig. Ook het dinerbuffet was uitermate goed verzorgd met kwaliteitsproducten. Het personeel is zeer vriendelijk en attent. We hebben een topdag gehad!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *