Vergaderen op Landgoed de Weerdbeemden

Landgoed de Weerdbeemden

, Kessel-Eik, Limburg

Op Landgoed de Weerdbeemden vind je luxe, rust en ruimte. Dit bijzondere landhuis tussen Venlo en Roermond biedt een unieke locatie om te vergaderen, trainen, teambuilden of brainstormen. Wil je echt iets bijzonders, kies dan voor een meeting in de wijnkelder. Desgewenst gecombineerd met een wijnproeverij of kookworkshop in de professionele kookstudio. Het landhuis beschikt over 12 luxe slaapkamers waardoor meerdaagse bijeenkomsten ook tot de mogelijkheden behoren. De prachtige, enorm grote tuin maakt het plaatje compleet. Een echte Inspiratie-Locatie!

          Luxe locatie
 •   0-30 personen
 •   12 kamers
 •   30 bedden
 •   Kessel-Eik, Limburg
 •   Bijzonder vergaderen in de wijnkelder
 •   Black box cooking in de luxe kookstudio
 •   Ontspannen in het zwembad en de sauna
 •   Picknicken, wandelen en genieten
 • Privé vergaderen op Landgoed De Weerdbeemden

  Aan de rand van natuurgebied de Weerdbeemden nabij de Maas, tussen Venlo en Roermond ligt dit prachtige landgoed. In deze mooie luxe villa kun je terecht voor evenementen, zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en teambuilding- of heisessies. Wat dacht je van vergaderen in een wijnkelder met wijnproeverij of een picknick arrangement in de riante tuin? Er is veel mogelijk op het prachtige landgoed de Weerdbeemden en je bent altijd de enige gast. Tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig.

  Vergaderen in de wijnkelder

  Deze villa beschikt over verschillende ruimtes, waaronder een schitterende wijnkelder, lounge- en recreatieruimte. De wijnkelder is een inspirerende plek voor een informele meeting of brainstorm. De prachtige 26.000m² tuin is aangelegd met een fontein en wandelpaden. Er is een zwembad, luxe sauna met dompelbad en een professionele kookstudio. Catering of een chef-kok op locatie behoort tot de mogelijkheden, waarbij je er ook voor kunt kiezen om zelf mee te koken in de luxe uitgeruste keuken.

  Luxe overnachten in 12 gastenkamers

  De 12 luxe gastenkamers op landgoed de Weerdbeemden zijn ingericht met comfortabele boxsprings, een tv en eigen sanitaire voorzieningen. Na een intensieve dag kun je heerlijk ontspannen in de sauna of bij de sfeerhaard, baantjes trekken in het zwembad of lekker (ver)dwalen in de grote tuin tijdens een wandeling.

  Black-Box-Cooking

  De professionele kookstudio in dit landhuis is voorzien van een kookeiland met (gas)oven, 8-pits gasfornuis, frituur, snelvaatwasmachine, koelwerkbank en bewaarvrieskast. Laat je verassen met Black-box-cooking en bereidt zelf je maaltijd. Liever catering? Of onder leiding van een professional samen koken? Ook dat kan!

  Verfrissende vergaderbreaks

  Een verfrissende vergaderbreak tijdens je bijeenkomst of vergadering is zo geregeld; boek een picknick arrangement in de prachtige tuin, met fontein en wandelpaden. Of maak een mooie wandeling in natuurgebied de Weerdbeemden. Daarnaast zijn er diverse vergaderbreaks en teambuilding activiteiten mogelijk op deze locatie, georganiseerd door BuitenBusiness, zoals bijvoorbeeld:

  Waar ligt landgoed de Weerdbeemden?

  Landgoed de Weerdbeemden ligt tussen Venlo en Roermond, op een groot eigen terrein van 26.000m². Het landgoed is goed bereikbaar vanaf de A-73, A-2 en A-67 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *