Vergaderen in een kasteelboerderij

Kasteelboerderij d'Ouffenhoff

, Baarlo, Limburg

Deze kasteelboerderij in Baarlo is een splinternieuwe vergaderlocatie in een authentiek jasje. De voormalige boerderij is omgetoverd tot een luxe locatie voor een (meerdaagse) vergadering, training of teambuilding voor 20 personen. De inrichting is warm, luxe, sfeervol en bijzonder comfortabel en het huis is van alle gemakken voorzien. Jullie beschikken privé over de gehele kasteel boerderij en kunnen jullie bijeenkomst naar wens invullen. Binnen of buiten vergaderen, zelf koken, de maaltijden laten verzorgen of gebruik maken van een privé kok, tussendoor naar buiten voor een wandeling of een (actieve) vergaderbreak; het is hier allemaal mogelijk.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   9 kamers
 •   20 bedden
 •   Baarlo, Limburg
 •   Nieuwe vergaderlocatie in een authentiek jasje
 •   Warme, huiselijke sfeer, geen andere gasten
 •   9 slaapkamers met eigen badkamer
 •   Grote tuin geschikt voor vergaderbreaks
 •   Slechts 10 kilometer van Venlo
 • Kasteelboerderij

  Een splinternieuwe vergaderlocatie in een authentiek jasje: zo kun je deze kasteelboerderij in Limburg het beste omschrijven. De voormalige boerderij is onlangs omgetoverd tot een luxe locatie voor een (meerdaagse) vergadering of training. De kasteelboerderij is zeer ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. De inrichting is warm, sfeervol, luxe en bijzonder comfortabel. En het allermooiste: de hele boerderij staat privé tot je beschikking, zodat je ongestoord kunt vergaderen. 

  Huiselijk en sfeervol vergaderen

  Deze kasteelboerderij is zeer ruim van opzet en biedt plaats aan ca. 20 vergadergasten. Door de aanwezigheid van meerdere open haarden, comfortabele Chesterfieldbanken, een gezellige keuken en een riante tuin heerst er een informele, huiselijke sfeer. Alle aanwezige ruimtes staan tot je beschikking en je kunt zelf kiezen of je wilt vergaderen aan de lange tafel in de leefkeuken of in één van de knusse zithoeken. Op zomerse dagen kun je hier ook fantastisch buiten vergaderen op het privéterras of in de tuin. 

  9 slaapkamers met eigen badkamer

  De 9 slaapkamers bevinden zich op de opkamer, de eerste en de tweede verdieping van de Kasteelboerderij. Fijn: alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De professionele keuken maakt een verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk, maar het is ook mogelijk om (een deel van) de maaltijden te laten verzorgen door de eigenaren. Mocht je zelf willen koken, dan kun je van tevoren de boodschappen bestellen en deze 'aan huis' laten leveren. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een privékok die voor jullie in een handomdraai een heerlijk diner bereidt. Handig! 

  Vergaderbreaks rondom de kasteelboerderij

  De kasteelboerderij is landelijk gelegen, net buiten het centrum van Baarlo. Direct vanaf de boerderij starten diverse mooie wandelroutes, ideaal voor een verfrissende vergaderbreak tussendoor. In de grote tuin rondom de boerderij kunnen ook diverse (teambuilding)activiteiten worden georganiseerd, o.a. via BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt deze kasteel boerderij?

  Deze kasteelboerderij is landelijk gelegen op een steenworp afstand van de Maas in kastelendorp Baarlo, in de provincie Limburg. Deze vergaderlocatie ligt op korte afstand van Venlo en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *