Huiselijk vergaderen aan de Maas

Eind 6

, Swalmen, Limburg

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie met een prachtig uitzicht? Zoek dan niet verder! Bij Eind 6 vergader je met uitzicht op de Maas. Deze huiselijk-aanvoelende locatie heeft plek voor groepen tot 25 personen. Ben je op zoek naar een locatie voor een meerdaagse training, vergadering of heisessie? Op deze boerderij kun je na afloop van je vergadering blijven overnachten!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-24 personen
 •   8 kamers
 •   24 bedden
 •   Swalmen, Limburg
 •   Vergaderen met uitzicht op de Maas
 •   Vergaderen aan het water
 •   Luxe ingerichte boerderij
 •   Vergaderen in huiselijke sfeer
 •   Goed bereikbaar via A2 en A73
 • Vergaderen met uitzicht op de Maas

  Ben je de drukte van het kantoor zat en ben je toe aan rust en ruimte langs het water? Dan ben je bij Eind 6 aan het goede adres! Zij bieden je alle rust voor jouw vergadering, training of heisessie. Bonus: je vergadert met een prachtig uitzicht over de Maas. Je kunt hier terecht met groepen tot 25 personen. De sfeervol ingerichte vergaderruimte doet aan als een huiskamer en je waant je direct in een fijne en vertrouwde omgeving. Wil je de groep opsplitsen? Dit kan ook! Er is bijvoorbeeld genoeg buitenruimte om aan het water te vergaderen. Natuurlijk moet het weer dan wel een beetje mee zitten. 

  Historisch met eigentijds karakter

  Boerderij Eind 6 is een mix van sfeervol, modern en historisch. Het historische karakter dankt de locatie aan verschillende elementen die verwerkt zijn in de ruimtes. De houten balken zijn namelijk overal in de boerderij zichtbaar. Daarnaast zijn de antieke schuifdeuren afkomstig van een klooster dat vroeger in de omgeving van Swalmen stond. De badkamers zijn betegeld met tegels uit alle windstreken en de enorme eettafel is gemaakt van een oude boot. Het gigantische stuurwiel dat aan de wand hangt, is afkomstig uit een binnenvaartschip. 

  Sfeervol overnachten bij Boerderij Eind 6

  Heb je een twee-daagse meeting gepland? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dit luxe vergader-oord is namelijk van alle gemakken voorzien om ook te overnachten: er zijn 8 kamers, waar 17 personen kunnen overnachten. Er zijn 3 badkamers aanwezig in de boerderij. Daarnaast beschikt deze locatie over een prachtige professionele keuken, waar dé keukenprins of prinses van het team desgewenst zijn of haar kookkunsten kan vertonen. Jullie kunnen de dag sfeervol afsluiten in de huiselijk ingerichte woonkamer van de boerderij. Laat de haard branden en speel een spelletje of leer elkaar (nog) beter kennen onder het genot van een hapje en een drankje. 

  Afsluiting in de buitenlucht

  Ben je na een lange dag vergaderen toe aan een beetje frisse lucht? Maak een wandeling langs de Maas of ontdek een van de vele wateren in de omgeving van Swalmen. Heb je nog veel energie over en ben je toe aan een actievere afsluiting in de buitenlucht? Ga dan voor een kano- of kajaktocht over de Asseltse plassen. Daarnaast organiseert BuitenBusiness diverse activiteiten om je vergadering af te sluiten (of je vergadering te onderbreken), zoals:

  Waar ligt Eind 6?

  Boerderij Eind 6 ligt in de provincie Limburg, tussen Roermond in Venlo, in het dorpje Swalmen. De locatie is goed bereikbaar via de A73 en de A2 en beschikt over genoeg gratis parkeergelegenheid. 

  • 9
   Door:

   Eind 6 ligt op een prachtige locatie in Limburg aan de voet van de uitlopers van de Maas. Voor een meerdaagse vergaderlocatie is alles in huis om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken en alles van goede kwaliteit. Een mooie grote keuken nodigt uit om zelf te koken, maar dit kan ook uitbesteed worden. Ook is er in de tuin rondom genoeg ruimte om heerlijk te zitten of te vergaderen. De omgeving biedt veel moois, wij hebben hier twee mountainbiketochten gemaakt, maar er zijn ook genoeg andere dingen te doen.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *