Bijzonder vergaderen en overnachten bij d'Ouffenhoff

Groepsaccomodatie de Grote Berckt

, Baarlo, Limburg

Gelegen aan de oevers van de Maas, in het Limburgse Baarlo, vind je Erfgoedlogies d'Ouffenhoff. De 17e eeuwse carré-boerderij is verbouwd tot een unieke locatie om te vergaderen en te overnachten. Eigenaren Bart en Liesbeth Gielens hebben met veel zorg en aandacht een prettig en gastvrije plek gecreëerd, waar zakelijke bijeenkomsten goed tot zijn recht komen. Je beschikt hier privé over je eigen vergaderaccommodatie, inclusief keuken en slaapkamers. Even een frisse neus halen? Maak een wandeling door het lommerrijke landschap en voel de inspiratie stromen... Van harte welkom bij Erfgoedlogies d'Ouffenhoff!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   7 kamers
 •   16 bedden
 •   Baarlo, Limburg
 •   Verbouwde 17e eeuwse carré-boerderij
 •   Informeel, gemoedelijk en gastvrij
 •   Persoonlijke service
 •   Landelijke en inspirerende omgeving
 •   Slechts 10 km. van Venlo
 • d'Ouffenhoff

  Aan de oevers van de Maas, vlakbij kastelendorp Baarlo, ligt d'Ouffenhoff. Deze 17e eeuwse carré-boerderij is verbouwd tot een unieke locatie om te vergaderen en te overnachten in Limburg. Hier zie je de liefde voor de historie en de omgeving. Voel je de weldadige rust wanneer je door het lommerijke landschap wandelt. Ervaar je de eeuwenoude traditie wanneer je vergadert onder de houten balken van de unieke Tiendschuur. Van harte welkom bij d'Ouffenhoff in Baarlo! 

  Vergaderen en overnachten in Limburg

  De geschiedenis van deze bijzondere boerderij gaat terug tot het jaar 1702. De huidige eigenaren van deze bijzondere locatie in Limburg, Bart & Liesbeth Gielens, hebben de boederij omgetoverd tot een stijlvolle en gastvrije vergaderlocatie. d'Ouffenhoff biedt diverse mogelijkheden voor een vergadering, gecombineerd met een overnachting in accommdatie de Grote Berckt. Deze knusse en huiselijke vergaderlocatie is geschikt voor 16 personen en is van alle gemakken voorzien, zoals vloerverwarming, een grote woonkamer met openhaard, keuken, zes badkamers met eigen badkamer, heerlijke boxspring bedden en een groot privé terras.

  De hele accommodatie voor jezelf

  De Grote Berckt staat privé tot je beschikking, je kunt gebruik maken van alle aanwezige ruimtes. De sfeer is gemoedelijk, perfect voor een informele bijeenkomst. Meer ruimte nodig? Er is ook een combinatie mogelijk met de andere accommodaties op D'Ouffenhoff. Catering kan volledig verzorgd worden, maar het is ook mogelijk om zelf te koken in de aanwezige keuken. Fijn: wanneer je je wensen van tevoren doorgeeft, worden de boodschappen vóór aankomst in de accommodatie klaargezet. 

  Vergaderbreaks en activiteiten

  Erfgoedlogies D’Ouffenhoff heeft een landelijke ligging, op 500 meter van de Maas. Vanaf de locatie kun je wandelen, fietsen, golfen, verrukkelijk eten, klootschieten of solexrijden, genoeg ideeën voor een leuke vergaderbreak! Ook op de locatie zelf kunnen diverse activiteiten georganiseerd worden, o.a. via BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt d'Ouffenhoff?

  Ergoedlogies d'Ouffenhoff is landelijk gelegen in Baarlo, provincie Limburg, op korte afstand van Venlo. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *