Stijlvol vergaderen en overnachten

RJ Catering ADH

, Neer, Limburg

Deze voormalige pastorie is zeer recent omgetoverd tot één van de meest stijlvolle en exclusieve vergaderlocaties in Limburg. Het statige pand met majestueuze trekjes biedt de perfecte basis voor besloten vergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten. De stijlvol ingerichte vergaderruimte is voorzien van alle moderne faciliteiten en is geschikt voor groepen tot 21 personen. Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt deze luxe vergaderlocatie over 9 royale gastenkamers.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-21 personen
 •   9 kamers
 •   21 bedden
 •   Neer, Limburg
 •   Exclusief en karakteristiek
 •   Oude pastorie
 •   De hele locatie voor jezelf
 •   9 luxe slaapkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €51,50
 • Stijlvolle pastorie als vergaderlocatie in Limburg

  Deze voormalige pastorie is zeer recent omgetoverd tot één van de meest stijlvolle en exclusieve vergaderlocaties in Limburg. Het statige pand met majestueuze trekjes biedt de perfecte basis voor besloten vergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten in een luxe en stijlvolle omgeving. 

  Exclusieve zitkamer of sfeervolle eetkeuken

  Via de imposante entree kom je in een lange gang met toegang tot diverse ruimtes. Hedendaags comfort is op sublieme wijze gecombineerd met authentieke details en elegantie uit het verleden. De stijlvol ingerichte vergaderruimte is voorzien van alle moderne faciliteiten. Daarnaast kun je terecht in de twee exclusieve zitkamers of de sfeervolle eetkeuken. Bij meerdaagse vergaderingen en bijeenkomsten kun je overnachten in 9 royale en luxe gastenkamers, uiteraard voorzien van compleet ingerichte badkamers.

  Rust, ruimte en privacy

  Aan de achterzijde vind je een heerlijk terras met buitenkeuken, midden in het groen. Ook de voorzijde wordt gekenmerkt door veel groen uit de voormalige moestuin en boomgaard. Je vindt hier volop rust en ruimte en je privacy is gegarandeerd: je beschikt altijd exclusief over de gehele locatie, tijdens jouw verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig.

  Culinair genieten

  Een verblijf op deze locatie kun je helemaal onvergetelijk maken door gebruik te maken van de vele culinaire mogelijkheden die deze locatie kan bieden. De moderne keuken in de accommodatie kan een inspirerende kookstudio worden, waar je onder begeleiding van een topkok de heerlijkste maaltijden bereidt. Of laat je je liever volledig in de watten leggen en verwennen met een heerlijk ontbijt, lunch of diner, tot in de puntjes verzorgd. Ook de buitenkeuken is een voortreffelijke faciliteit om het verblijf extra te accentueren. Heb je behoefte aan volledige beslotenheid, dan biedt de actueel uitgeruste keuken alle mogelijkheid om zelf te koken. 

  Vergaderbreaks en teambuilding-activiteiten op deze locatie

  Kijk onder het kopje 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende teambuilding activiteiten.

  Stijlvol vergaderen en overnachten in Limburg

  Deze vergaderlocatie is gelegen in Neer, tussen de plaatsen Venlo en Roermond in Midden Limburg.

  • 10
   Door:

   Hele bijzondere, mooie en nostalgische locatie!

  • 9.5
   Door:

   Dicht bij ons bedrijf, handig voor het internationale gezelschap, zodat ze ook ons bedrijf konden bezoeken. Heel bijzonder pand, deze oude pastorie! Luxe vergaderkamer met comfortabele stoelen, uitstekende culinaire verzorging, prachtige slaapkamers. Een aanrader voor zakelijke verblijven.

  • 10
   Door:

   Op 10 en 11 oktober hebben wij met een groep collega's vergaderd met overnachting bij deze inspirerende locatie. Alles was uitstekend verzorgd, de vergaderkamer is mooi ruim met comfortabele stoelen, en de slaapkamers zeer luxe. In november en december komen wij graag terug!

  • 10
   Door:

   Afgelopen weekend met 6 collega's een brainstorm weekend gehad op deze locatie. Het was top! Het huis en de faciliteiten overtroffen onze verwachtingen. Het is echt nog mooier dan op de site. Ontvangst zeer vriendelijk. Ontbijt zeer royaal en erg lekker.

  • 9.5
   Door:

   In oktober hebben wij met Staco 2 x 3 dagen in de Hammermolen verbleven. Alles was top geregeld en Lilian heeft zich voor de volle 1000% in gezet, niets was teveel. Het gourmetten was ook geweldig geregeld. Dankjulliewel weer!

  • 10
   Door:

   Op 23 en 24 maart hebben wij met het managementteam en een aantal medewerkers gebruik gemaakt van deze accommodatie voor een "hei-sessie". De prachtige accommodatie bleek een perfecte locatie hiervoor: rust, luxe en een goede verzorging van de innerlijke mens. Helemaal top en dus voor herhaling vatbaar!

  • 9
   Door:

   Twee dagen gebruik gemaakt van de locatie. Locatie is prachtig en zeer goed verzorgt, de bediening zeer prettig en vriendelijk, de kookworkshop was heel goed verzorgt en het eten was heerlijk. Kortom uitstekend.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *