Bijzonder vergaderen in Limburg

Hoeve Vernelsberg

, Epen, Limburg

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Limburg? Op een hardstenen rots, 15 meter boven rivier de Geul, bevindt zich deze bijzondere, eeuwenoude Hoeve. Een inspirerende locatie met een weergaloos uitzicht...

          Luxe locatie
 •   0-40 personen
 •   15 kamers
 •   40 bedden
 •   Epen, Limburg
 •   Monumentale hoeve in Limburg
 •   Weergaloos uitzicht
 •   De hele hoeve voor jezelf
 •   11 prachtige gastenkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €57,50
 • Vergaderen in een bijzondere hoeve

  Op zoek naar een unieke locatie voor een training, workshop of vergadering in Limburg? Deze eeuwenoude Hoeve is een plek waar je in alle rust een bijeenkomst kan laten plaatsvinden. 

  Monumentale boerderij met een weergaloos uitzicht

  Deze Hoeve, bestaande uit 5 gebouwen, vormt een besloten driehoek en is één van de mooiste monumentale boerderijen in Limburg. De ligging in een stiltegebied, de unieke bouw en het weergaloze uitzicht vormen een onvergetelijk decor voor een personeelsbijeenkomst, vergadering of meerdaagse training. 

  Royaal overnachten in Limburg

  Deze bijzondere locatie is aan alle kanten omsloten, met de poort dicht lijkt de tijd stil te staan en is de buitenwereld ver weg. Een perfecte, exclusieve omgeving voor een inspirerende teambuilding of brainstorm.  De gastvrije eigenaren hebben de Hoeve prachtig gerestaureerd en er is werkelijk nergens op bezuinigd. Authentieke details zijn gecombineerd met hedendaags comfort en zo is een unieke vergaderlocatie gecreëerd. Er zijn 11 royale gastenkamers voorzien van bad en/of douche, toilet en keukentje met koelkast.  

  Exclusief vergaderen tot 50 personen

  De vergaderruimte is meer dan ruim en het uitzicht is adembenemend. In de blauwstenen schuur is een grote extra ruimte gerealiseerd voor vergaderingen en presentaties. Daarnaast vind je overal extra zitjes en hoeken om in subgroepen te werken. Vanuit de vergaderruimte zijn er 2 uitgangen naar het terras en de tuin, bij goed weer kun je uitstekend buiten vergaderen. Deze inspirerende vergaderlocatie wordt slechts aan één groep tegelijkertijd verhuurd, je beschikt altijd exclusief over de gehele locatie. Je kunt eventueel verblijven op basis van zelfverzorging (er is een keuken aanwezig), maar uiteraard kunnen de locatie-eigenaren ook een all-inclusive vergaderarrangement voor je verzorgen.

  Teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks

  In en rondom de Hoeve zijn diverse inspirerende activiteiten mogelijk, zoals:

  Voor nog meer teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Vergaderen in Limburg

  Deze inspirerende vergaderlocatie is gevestigd in een eeuwenoude boerderij, gelegen in de heuvels van Zuid-Limburg nabij Gulpen en Maastricht. 

  • 10
   Door:

   Een echte parel! Mede dankzij de geweldige zorgen van Ria en Charly zijn onze teamdagen als bijzonder aangenaam ervaren. Echt een aanrader voor mensen die ruimte, rust en een mooie omgeving weten te waarderen.

  • 9
   Door:

   Mooie rustige locatie. Zeer goed en mooi!

  • 9
   Door:

   Andere, zeer mooie omgeving. Exclusief gebruik. Mooie locatie. Flexibiliteit. Goede gastvrouw. We zijn zeer positief. Luxe kamers, goede gemeenschappelijke ruimte, huiselijke sfeer, zeer goed verzorgd, rust.

  • 10
   Door:

   Superleuk familieweekend met 24 personen van drie generaties! Geen gemakkelijke opgave. Prachtig gelegen in het Limburgs glooiend land. Rust en ruimte. Mooie locatie, gezellige ruimtes binnen en buiten om met zijn allen aan grote tafels of bij een houtvuurtje te verblijven, gezellige schone frisse logeerkamers met goede bedden, prima badkamers, lekker ontbijtje en last but not least gastvrije gastheer en gastvrouw die de privacy van de gast respecteren. Ook een goed idee voor de volgende heidag van kantoor!

  • 10
   Door:

   Waarom hebben wij voor deze locatie gekozen? Het leek ons een mooi huis, prachtig gelegen, echt geschikt voor onze groep en de jaarlijkse reünie. Het bleek een prachtig huis, heel smaakvol ingericht. Alle kamers zijn prima ingericht, er is werkelijk aan alles gedacht. De hoeve ligt heel rustig in een idyllische omgeving. Vriendelijke correcte eigenaars.

  • 9
   Door:

   Waarom hebben wij voor deze locatie gekozen? De locatie lag in Zuid-Limburg, en had een zeer mooie sfeer en omgeving. De ontvangst en verzorging waren uitstekend. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *