Hoeve Hurpesch

Hoeve Hurpesch

, Mechelen, Limburg

Aan het einde van een doodlopend weggetje, midden in het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg, ligt deze prachtige vakwerkboerderij. Een eeuwenoude hoeve, privé voor jullie beschikbaar, voor één of meerdere dagen. Hoeve Hurpesch is de perfecte locatie voor teams en groepen die weg van de dagelijkse drukte willen vergaderen, inspiratie opdoen, een training geven of een teambuildingsdag organiseren. Strijk neer aan de grote vergadertafel, kook met elkaar in de landelijke kookstudio, geniet van het haardvuur en leer elkaar beter kennen. De omliggende tuin, wandelpaden en velden zijn perfect voor een breakout. Maak tijdens de pauze een ommetje in de boomgaard en laat je gedachten de vrije loop, of kies voor een inspirerende activiteit. Bart en Cecile heten jullie van harte welkom in Hoeve Hurpesch!

          Luxe locatie
 •   0-26 personen
 •   12 kamers
 •   30 bedden
 •   Mechelen, Limburg
 •   Rijksmonumentale vakwerkboerderij voor 10-30 personen
 •   Prachtig gelegen in het Limburgse Heuvellandschap
 •   Vrij gelegen op 4000 m2 eigen terrein
 •   30 minuten van Maastricht
 •   2-daags compleet arrangement incl. activiteit € 200,-- p.p.
 • Hoeve Hurpesch

  Vergaderen in Limburg? Wij heten je van harte welkom in deze prachtige vakwerkboerderij van Bart en Cecile. Hoeve Hurpesch is een eeuwenoude rijksmonumentale boerderij met een historie die teruggaat naar de 14e eeuw. De boerderij ligt midden in een natuurgebied, op misschien wel één van de mooiste plekjes in Nederland. Met uitzicht en vrijheid rondom, midden in het Geuldal. In 2017 hebben Bart en Cecile de vervallen hoeve gekocht en grondig gerenoveerd, met behoud van zoveel mogelijk authentieke details. Het rijksmonument is door hen in ere hersteld en omgetoverd tot een meer dan inspirerende locatie voor vergaderingen, trainingen, workshops of teambuildingsdagen. 

  Een bijzondere ervaring...

  Vergaderen in Hoeve Hurpesch is een bijzondere ervaring. Hier ben je écht samen, op een inspirerende plek midden in de natuur. Ver weg van de dagelijkse drukte kun je hier met je collega's vergaderen, inspiratie opdoen, een presenatie geven, een netwerkbijeenkomst organiseren of een training of workshop geven. Hoeve Hurpesch is er voor teams die nét even anders durven denken. Strijk neer aan de grote vergadertafel, kook eens met elkaar in de landelijke kookstudio, geniet van het haardvuur en leer elkaar beter kennen. Ook buiten kun je heerlijk op het terras genieten van de ondergaande zon. Genoeg ruimte voor een echt goed gesprek. 

  De hele hoeve voor jullie zelf

  In het vakwerkhuis staat een zeer ruime tafel voor een brainstormsessie. Bij het vuur of op het terras kun je tussendoor lekker even ontspannen. In de landelijke kookstudio kan een u-opstelling worden geplaatst, waardoor er een bijzondere vergaderplek ontstaat. De overige ruimtes in de boerderij kunnen gebruikt worden als extra werkplekken, voor kleinere subgroepjes of ter ontspanning. Je hebt de vakwerkboerderij altijd alleen voor je eigen groep, voor één of meerdere dagen. Er is plek voor 30 personen en voor meerdaagse bijeenkomsten staan er onder de oude spanten 12 bijzondere slaapkamers tot jullie beschikking. 

  Alles uit handen geven of doe-het-zelven

  Tijdens de bijeenkomst kunnen jullie ervoor kiezen om alle regelzaken uit handen te geven en het gehele verblijf door Bart en Cecile te laten regelen. Zij verwennen jullie graag met een huisgemaakt ontbijt, lunch en/of diner met lokale producten. Er zijn diverse vergaderarrangementen waaruit je kun kiezen, desgewenst inclusief diverse activiteiten (zoals een communicatietraining, Wie is de Mol?-spel, dropping, kookworkshop). Ook een verblijf op basis van zelfverzorging is mogelijk. In de royale keuken kun je zelf een heerlijke maaltijd bereiden, terwijl jullie onder het genot van een drankje de dag doornemen. Op zomerse dagen kun je buiten in de steenoven pizza's of broden afbakken. 

  Bijzondere breaks in de buitenlucht

  De omliggende tuin, wandelpaden en velden zijn perfect voor een breakout. Maak tijdens de pauze een ommetje in de boomgaard en laat je gedachten de vrije loop. Jullie vergadering verdiepen met een teambuildingsactiviteit? Bart is coach en trainer en verzorgt trainingen en workshops op maat. Hij kan jullie van dienst zijn met bijvoorbeeld een communicatietraining of een training over feedback-vaardigheden, maar ook een Wie is de Mol-spel is mogelijk. Ook kunnen er via BuitenBusiness diverse bijzondere activiteiten verzorgd worden bij Hoeve Hurpesch, enkele voorbeelden:

  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden. 

  Waar ligt Hoeve Hurpesch?

  Deze inspirerende vergaderlocatie is gelegen in een eeuwenoude vakwerkboerderij in de heuvels van Limburg, midden in natuurgebied het Geuldal. De hoeve ligt op 15 minuten wandelen van gezellige dorpjes Mechelen en Epen en is vanuit Maastricht in ca. 30 minuten bereikbaar. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *