Prachtige hoeve in idyllisch heuvellandschap

De-Cour

, Gronsveld, Limburg

Deze prachtige hoeve vind je in de zuidelijkste gemeente van ons land, in Gronsveld. De boerderij stamt uit 1730 en is recentelijk gerenoveerd, met behoud van authentieke elementen. De hoeve beschikt over een idyllische binnenplaats, waar je bij mooi weer ontspannen kunt lunchen onder de fruitbomen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   7 kamers
 •   20 bedden
 •   Gronsveld, Limburg
 •   Vergaderen in een monumentale hoeve
 •   Locatie met prachtige binnenplaats
 •   Gelegen in de zuidelijkste gemeente van Nederland
 •   Goed bereikbaar via de A2
 •   Dicht bij de Belgische Grens
 • Authentieke én eigentijdse boerderij

  Deze typisch Limburgse carré-boerderij is een prachtige locatie voor een vergadering. De boerderij is recent verbouwd met behoud van authentieke elementen die stammen uit de 18e eeuw. De hoeve heeft daarnaast een eigentijds karakter door de zorgvuldige en moderne inrichting. Deze sfeervolle vergaderlocatie is gelegen in het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg. 

  Historische boerderij met binnenplaats

  De sfeervolle boerderij dateert uit 1730 en straalt historie uit. Op de oude binnenplaats waan je je minstens twee eeuwen terug in de tijd. De dikke witte mergelmuren, de oude poorten en grote houten deuren ademen rust en romantiek uit. Je vindt fruitbomen, oude rozenstruiken en kruiden in de tuin. Het is een prachtige plek voor een mini-break met een kop koffie of een lunch in de buitenlucht. 

  Vergaderen en overnachten

  De voormalige brouwerij van de boerderij is een originele open ruimte en telt twee verdiepingen. Op de begane grond vind je een gezellige bar met een lange tafel, waaraan je kunt dineren. Je kunt er voor kiezen om het diner zelf te bereiden of om deze door een kok te laten verzorgen. Op de eerste verdieping is de vergaderruimte gevestigd. Deze locatie biedt plek aan groepen tot 20 personen. Ook voor een meerdaagse vergadering kun je terecht bij deze locatie in het zuiden van Nederland. Jij en je team kunnen overnachten in de huizen rondom de binnenplaats van deze locatie. Er zijn 7 slaapkamers met elk eigen sanitair.

  Ontdekkingstocht door Zuid-Limburg

  Over je vergaderbreak hoef je bij deze locatie niet lang na te denken: maak een stadswandeling door Maastricht of ga hiken in het Savelsbos en geniet van de mooie vergezichten. Ook is dit een prachtig gebied om per fiets te ontdekken, samen met je team. Fiets over de heuvels of langs de wateren van Zuid-Limburg en laat je inspireren door de mooie natuur. De eerste heuvel begint al 50 meter van De Cour vandaan! 

  Waar vind je deze vergaderlocatie?

  Deze sfeervolle boerderij ligt in Gronsveld, Zuid-Limburg, in de meest zuidelijke gemeente van Nederland. Vanaf de A2, afslag Gronsveld, rijd je in 3 minuten naar deze prachtige locatie. Je kunt je auto parkeren voor de deur van deze vergaderlocatie. De Cour ligt op een klein kwartier rijden van Maastricht. Daarnaast ligt de locatie op nog geen 4 kilometer afstand van de Belgische grens. Belgische steden als Luik, Hasselt en Aken liggen om de hoek van deze locatie. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *