Bie de Groeve

Vitaal vergaderen Bie de groeve

, Meerssen, Limburg

Stressvrij en vitaal vergaderen in Zuid-Limburg? Dat kan Bie de Groeve! Deze authentieke, sfeervolle vergaderlocatie ligt in Meerssen, op ca. 10 minuten afstand van Maastricht. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je de gemoedelijke sfeer. De vergaderruimte straalt rust en ruimte uit en biedt een combinatie van authentieke, gebruikte materialen en moderne faciliteiten. Lunches en diners zijn hier een beleving. Er wordt gewerkt met pure streekproducten en dat proef je. Een vergadering kan hier gecombineerd worden met een vergaderbreak of teambuilding activiteit.

          Goed en goedkoop
 •   0-30 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Meerssen, Limburg
 •   Stressvrij en vitaal vergaderen
 •   Authentieke vergaderlocatie in Zuid-Limburg
 •   Heerlijk en eerlijk lunchen en dineren met streekproducten
 •   Winterterras met open haard
 •   Dagdeel vergaderen vanaf € 50,--
 • Bie de Groeve

  Wanneer je op zoek bent naar een unieke locatie en toch sfeervolle ruimte, met authentieke gebruikte materialen en moderne faciliteiten dan zul je je 'Bie de Groeve' thuis voelen. De gemoedelijke sfeer is voelbaar vanaf het moment dat je binnenkomt! De ruimte wordt geheel naar wens ingericht  en biedt alle faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Bie de Groeve biedt rust, ruimte en overzicht voor een geslaagde vergadering, teambuilding of brainstorm.

  Stressvrij en vitaal vergaderen

  Wie kent het niet: een overvolle mailbox, de sleur van de dag, reorganisaties en de druk om te presteren? Vitaliteit speelt een steeds belangrijkere rol binnen organisaties. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Fitte medewerkers hebben meer energie, gaan met plezier naar het werk, kunnen zich beter concentreren en zijn minder vaak ziek. En hoe lekker zou het zijn om eens buiten de deur te vergaderen, in een geheel andere omgeving? Naast het ontzorgen van jullie vergadering of bijeenkomst, heeft Bie de Groeve ook de mogelijkheid om een actief arrangement samen te stellen om de teamgeest te versterken of gewoon heerlijk ongedwongen tot rust te komen. Bie de groeve is hét adres om stressvrij en vitaal te vergaderen!

  Genieten van (h)eerlijke streekgerechten

  Zuid Limburg is misschien wel de meest bourgondische streek van Nederland. Deze regio staat bekend om haar heerlijke eten en drinken. In de keuken bereidt chef-kok Raia haar gerechten met zoveel mogelijk ingrediënten uit de eigen regio. De smaakvolle pure gerechten worden gecombineerd met mooie wijnen en heerlijke biersoorten van lokale producenten. Kom het ontdekken, proeven en vooral genieten van al het lekkers uit de streek!

  Zomer en winter buiten vergaderen

  In de zomer is het heerlijk om jullie meeting naar buiten te verplaatsen, naar een afgescheiden deel van het grote terras. Maar ook in het najaar en zelfs in de winter kan je bijzonder 'buiten' vergaderen. Het sfeervolle, overdekte winterterras met zijn knapperende haardvuur biedt een heerlijke plek voor een informele meeting, kop koffie tussendoor of een gezellige borrel na afloop van jullie meeting. 

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  Naast het ontzorgen van de vergadering of bijeenkomst, biedt deze locatie ook de mogelijkheid om een actief arrangement samen te stellen. Hierbij wordt gekeken naar de doelstelling, bijvoorbeeld om de teamgeest te versterken of om gewoon heerlijk ongedwongen tot rust te komen. Ook via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd. Informeer naar de mogelijkheden. 

  Unieke vergaderlocatie met geschiedenis

  De naam van deze vergaderlocatie komt voort uit de ligging: vlakbij (‘bie’) de Curfsgroeve. Deze groeve ligt verscholen tussen de hellingbossen van het Geuldal. Ruim 70 jaar lang is in deze groeve mergel gewonnen, een krijtgesteente met verschillende toepassingen. Zo werd mergel gebruikt in de productie van cement door het in kalkovens te verhitten. Dergelijke kalkovens worden momenteel een paar honderd meter vanaf de locatie gerestaureerd. Daarnaast werden (en worden) mergelblokken in deze regio veel gebruikt als bouwmateriaal. Het woonhuis naast de vergaderlocatie is daar een mooi voorbeeld van. Het industriële interieur van Bie de Groeve grijpt terug op de geschiedens van de mergelwinning in deze omgeving. Kom het zelf eens bekijken en proef de geschiedenis op deze sfeervolle vergaderlocatie!

  Waar ligt Bie de Groeve?

  Bie de Groeve ligt in Meerssen, provincie Limburg, dichtbij Maastricht. Deze vergaderlocatie ligt naast camping 't Geuldal een rivier de Kleine Geul. Vanaf de snelweg A-79 is Bie De Groeve in enkele minuten bereikbaar. Vanuit Maastricht is het ca. minuten rijden met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer kan je vanuit Maastricht de stoptrein nemen naar Meerssen of via Valkenburg - Houthem, van daaruit is het ca. 1 kilometer lopen naar Bie de Groeve.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *