Vergaderen bij De Smockelaer

De Smockelaer

, Heijenrath, Limburg

In het zuiden van Limburg, nabij Maastricht, ligt een vergaderlocatie met WOW-effect: Auberge De Smockelaer. De prachtige 18e eeuwse vakwerk-boerderij is stijlvol gerestaureerd en omgetoverd tot een bijzondere vergaderruimte. Het uitzicht over het Limburgse heuvellandschap is adembenemend mooi en werkelijk on-Nederlands. De 22 luxe gastenkamers maken het helemaal af. Een echte inspiratie-locatie!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-60 personen
 •   22 kamers
 •   60 bedden
 •   Heijenrath, Limburg
 •   Unieke, 18-eeuwse vakwerk boerderij
 •   Huiselijk en sfeervol vergaderen
 •   Vergaderen en overnachten tot 60 pers.
 •   Ideale ligging midden in Euregio
 •   8-uurs vergaderarrangement va € 50,-- p.p.
 • Vergaderen bij De Smockelaer

  Auberge De Smockelaer is gericht op drie motto's: gastvrijheid, comfort en beleving. De carré-boerderij is omgetoverd tot verschillende bijzondere vergaderlocaties. Daarnaast heb je ook nog uitzocht over het limburgse heuvellandschap, wat wil je nog meer ...

  Een bijzondere locatie in Limburg

  Auberge De Smockelaer is bijzonder. Bijzonder door het weidse uitzicht, de sfeervolle inrichting, de uitstekende voorzieningen en de mogelijkheid om hier met wel 60 personen in huiselijke sfeer te vergaderen en overnachten. Alle moderne vergadergemakken zijn aanwezig zoals draadloos internet, een beamer, comfortabele stoelen en voldoende ruimte om ook in kleinere groepen te werken of te vergaderen. De vergaderruimtes beschikken over veel daglicht. Na een intensieve vergaderdag is het heerlijk ontspannen in de gezellige woonkamer bij de open haard.

  Historische gebouwen rondom pittoresk pleintje

  Auberge De Smockelaer bestaat uit 3 historische gebouwen rondom een pittoresk pleintje. De gebouwen kunnen apart gehuurd worden, of allemaal samen. Wanneer je de hele hoeve huurt heb je de beschikking over 3 woningen die aangesloten liggen en toegankelijk zijn middels de authentieke binnenplaats. Je hebt de beschikking over drie grote, stijlvol ingerichte woonkamers en 3 keukens. De grote vergaderruimte bevindt zich in een apart gebouw, evenals de gezamenlijke eetruimte. Rondom de hoeve ligt een grote tuin met terras, sportveld en natuurlijk het geweldige uitzicht over de heuvels, rivierdalen en glooiende weilanden.

  Vergaderen en overnachten

  Auberge De Smockelaer bestaat uit 3 gebouwen die apart of tezamen gehuurd kunnen worden:
  Huis Flab, geschikt voor 12 personen
  Huis Poel, geschikt voor 26 personen (rolstoel toegankelijk)
  Huis Roebelsbos, geschikt voor 20 personen (rolstoel toegankelijk)
  Totaal zijn er  22 slaapkamers, vrijwel allemaal met eigen sanitaire voorzieningen. Alle huizen zijn luxe en sfeervol ingericht en zijn met elkaar verbonden via de pittoreske binnenplaats.

  Genieten van traditionele, regionale specialiteiten

  De lunch en het diner vinden plaats in de eetzaal. Het woord "eetzaal" dekt hier de lading niet helemaal: de ruimte is sfeervol ingericht met rustieke meubelen en een gezellige open haard. Er worden traditionele, regionale specialiteiten geserveerd. Culinair genieten van biologische streekproducten voert hier de boventoon. Het is ook mogelijk om te verblijven op basis van zelfverzorging, wij informeren graag over de mogelijkheden.

  Teambuilding activiteiten en vergaderbreaks

  De ruimte bij de Auberge is uitstekend geschikt voor een sportieve en inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit. Via BuitenBusiness kunnen diverse activiteiten verzorgd worden, waaronder:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Ligging van Auberge De Smockelaer

  De Auberge bevindt zich op 350 meter van de Belgische grens. Het hotel ligt op 2,5 km van Slenaken en op 25 minuten rijden van Maastricht. De Smockelaer is goed bereikbaar vanuit alle richtingen en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is de Auberge goed bereikbaar: de busstop bevind zich op 50 meter afstand (“Weg naar Teuven”). De omgeving leent zich uitstekend voor een verfrissende wandelbreak of sportieve fietstocht. Fietsen en lunchpakketten kunnen geregeld worden, zodat je ook tijdens vergaderdagen van de omgeving kunt genieten.

  • 10
   Door:

   Ik wil Auberge De Smockelaer nogmaals bedanken voor de goede zorgen tijdens ons verblijf. Met name de aandacht voor details, flexibiliteit en het vermogen om niet standaard programma’s samen te stellen maakt dat wij voor deze locatie hebben gekozen. In de Smockelaer hebben wij echte gastvrijheid ervaren!”

  • 9
   Door:

   Mooie ligging, ideaal om te vergaderen, even weg van alles. Voldoende parkeergelegenheid. Verfrissende vergaderruimte, net iets anders. Ongecompliceerd, flexibel, goede verzorging, ook voor de inwendige mens. Prettig communiceren

  • 9.5
   Door:

   Als bijna directe buren, heeft U-center te Epen al regelmatig gebruik gemaakt van de faciliteiten van Auberge de Smockelaer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende vergaderruimtes en van lunches en diners in het restaurant. Vanaf het moment van offerte fase, het reserveren, het invulling geven aan de activiteit tot aan de facturatie, verloopt dit allemaal in goed overleg met een professionele afhandeling. Het is prettig vertoeven in de Auberge, met een mooie ligging en een gastvrij onthaal.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *