De Kastanjehof

De Kastanjehof

, Beerta, Groningen

Welkom in Beerta, op de oldambsterboerderij Kastanjehof. Deze authentieke boerderij beschikt over een sfeervolle vergaderruimte voor ca. 20 personen. Bij aankomst staat verse koffie en zelf gebakken cake voor jullie klaar. Als informele break tussendoor kan een heerlijke high tea of Barista workshop worden verzorgd in de theetuin. De Kastanjehof beschikt over twee gastenkamers, zodat overnachten ook tot de mogelijkheden behoort.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   2 kamers
 •   4 bedden
 •   Beerta, Groningen
 •   Vergaderen in een authentieke oldambster boerderij uit 1870
 •   Geweldig uitzicht over het natuurgebied ''de Tjamme''
 •   Vergaderruimte voorzien van alle gemakken
 •   Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 •   Overnachten mogelijk
 • Kastanjehof 31, een boerderij met karakter

  Vergaderen op een echt unieke locatie? Welkom bij de Kastanjehof 31, een authentieke boerderij uit 1870. De boerderij is van het type oldambster, waar er nog maar 370 van over zijn in Nederland. De natuur rondom de boerderij is echt adembenemend mooi, een plek waar vogels, egels en vossen graag komen. Je vindt op het erf ook een siertuin, notengaard, moestuin en hoogstamboomgaard. Welkom in deze groene oase vol rust en ruimte!

  Sfeervol vergaderen in een unieke ambiance

  De vergaderruimte ademt historie en sfeer. Je kunt hier met 20 personen royaal vergaderen en het uitzicht is werkelijke fantastisch. Via de openslaande deuren loop je zo jullie privé-terras op, heerlijk om hier in de zomer buiten te vergaderen. Uiteraard zijn alle benodigde vergaderfaciliteiten aanwezig. Je wordt gastvrij ontvangen en de koffie staat voor jullie klaar. Let's meet in Beerta...

  Eten en drinken

  De inwendige mens wordt hier goed verzorgd. In de vergaderruimte wordt iedereen voorzien van verse koffie en thee en bij aankomst is er zelfgebakken cake. De lunch kan naar wens worden ingevuld. Willen jullie de dag in stijl afsluiten? Denk dan eens aan een high tea in de theetuin. Willen jullie ook blijven dineren? Informeer naar de mogelijkheden.

  Vergaderen en overnachten

  De Kastanjehof beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor degene die 's avonds niet naar huis wil of bijvoorbeeld een trainer die alvast een dag eerder wil komen.  Je hebt de keuze uit de groene en blauwe kamer. Beide kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, een prachtig uitzicht op het uigestrekte Groningse boerenland en - niet geheel onbelangrijk - een koffiezetter. In beide kamers zijn authentieke details te zien, zoals luiken en glas-in-loodramen. Met maximaal 4 personen kun je hier ongestoord genieten van een heerlijke nachtrust. Voor een heerlijk vers ontbijtje wordt gezorgd.

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  Rondom de boerderij staan overal zitjes om tussendoor even te ontspannen in de natuur. Een frisse neus is hier eenvoudig gehaald. Op verzoek kan je worden rondgeleid door de oude siertuin, kan een Barista workshop worden verzorgd of kun je genieten van een heerlijke high tea in de theetuin. Liever een meer actieve break? Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende vergaderbreaks op deze locatie worden verzorgd, informeer naar de mogelijkheden.

  Hoe kom je bij Kastanjehof 31?

  Kastanjehof 31 ligt in Beerta, provincie Groningen. Deze unieke vergaderlocatie is gemakkelijk te bereiken vanaf de A7 en op 10 minuten afstand van Winschoten. Er is op de locatie genoeg ruimte om (gratis) te parkeren. Vanaf busstation Wilhelminaplein is het een paar minuten lopen naar de locatie. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *