Buiten Westen

Buitenverblijf Buiten Westen

, Lageland, Groningen

Op een steenworp afstand van de stad Groningen bevindt zich Buitenverblijf Buiten Westen. Een mooie boerderij van het Oldambster type, op een prachtige plek en in een omgeving waar rust, ruimte en gemoedelijkheid de boventoon voeren. Het motto op deze locatie is: 'wij zijn flexibel en er kan veel'. In de praktijk heeft zich dit al meerdere malen bewezen. Buiten Westen biedt namelijk alle mogelijkheden voor een formeel of informeel samenzijn waarbij je, ongeacht de grootte van de groep, de locatie altijd voor jezelf hebt. Blijven overnachten op een van de luxe slaapkamers of misschien wel in de bedstee behoort ook tot de mogelijkheden. Buiten Westen biedt een vriendelijke, gastvrije en luxe omgeving waar de gast centraal staat. Beleef de ruimte, het aangename ritme, de mensen en nog veel meer…

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-15 personen
 •   3 kamers
 •   7 bedden
 •   Lageland, Groningen
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Slechts 5 km. van Groningen
 •   Gasten staan centraal
 •   Onverwacht, met een twist
 •   Dagdeel vergaderen v.a. € 17,50 p.p.
 • Buiten Westen, landelijk vergaderen in Groningen

  Letterlijk vergaderen Buiten Westen, op deze prachtige vergaderlocatie van Marion en Sytse Wijnstra. In 2004 keerden zij vanuit het westen terug naar hun roots in Groningen. Letterlijk "Buiten het Westen" gingen zij op zoek naar een mooie boerderij, op een goede plek en in een omgeving waar rust, ruimte en gemoedelijkheid nog de boventoon voeren. Ze kwamen terecht op dit unieke plekje, net buiten de stad Groningen. Hier vonden zij het beste van twee werelden: de rust van het buitenleven én het comfort van de stad. Kom ook vergaderen Buiten Westen, op deze landelijk vergaderlocatie in Groningen. 

  Exclusief vergaderen

  Het buitenverblijf leent zich uitstekend voor een teambespreking, een strategiedag, een workshop of een training. Je bent hier altijd alleen met je eigen groep. Exclusief dus, in meerdere opzichten. Deze vergaderlocatie is geschikt voor ongeveer 12-15 personen. Meer of minder kan altijd en is mede afhankelijk van de samenstelling van de groep en het doel van de bijeenkomst. Het motto van Buiten Westen is; ‘wij zijn flexibel en er kan veel’. In de praktijk heeft zich dat al meerdere malen bewezen. Niets is (te) gek. Vergaderen kan al vanaf 17,50 euro per persoon voor een dagdeel. Een overzicht van de vergaderarrangementen vind je onder het tabblad "Tarieven". 

  Net dat beetje meer

  Bij Buiten Westen is niks standaard. Op alle fronten word je in de watten gelegd. Zo staan er altijd lekkere versnaperingen op tafel en de meeste bijeenkomsten starten niet zonder verse cake/ koek of appeltaart. Tijdens een intensieve bijeenkomst is niets zo belangrijk als een goede lunch. Deze wordt huisgemaakt door de gastvrouw, waarbij zij iedere keer iets nieuws maakt en werkt met verse (streek)producten. Aan het eind van de middag even over de “dip” heen met een kleine snack? Laat je verrassen!

  Overnachten Buiten Westen

  Heb je de mogelijkheid, blijf dan een nachtje (of meerdere nachtjes) slapen. Buiten Westen is namelijk ook een Bed&Breakfast. Er kunnen maximaal 7 personen blijven slapen op de luxe slaapkamers en de bedstee boven de vergaderruimte. ’s Ochtends wakker worden met het uitzicht over de velden, een ree in de verte en een vers ontbijt op tafel. Wat wil je nog meer...

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Buiten Westen heeft heel veel ruimte voor het organiseren van vergaderbreaks of teambuildingactiviteiten. Maak je hoofd leeg met één van deze leuke activiteiten:

  • Een kookclinic met een restaurantkok;
  • Het wandelen van etappe van het Jakobspad afgesloten met bv een lunch/diner;
  • Een BonBon workshop verzorgd door een chocolatier;
  • Een bakworkshop door de vaste bakker;
  • Een cursus fotografie

  Het uitgestrekte buitenterrein leent zich ook uitstekend voor een inspirerende vergaderbreak van BuitenBusiness, waaronder:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.
  Buiten Westen biedt ook mogelijkheden voor het organiseren van verbindingsdagen, leiderschapssessies en andere betekenisvolle bijeenkomsten. Kijk voor meer informatie onder het tabblad "Tarieven". 

  Landelijk vergaderen in Groningen

  Buiten Westen biedt de combinatie van de rust van het platteland met de dynamiek van de stad. Dit alles in een vriendelijke, gastvrije en luxe omgeving waar de gast centraal staat. Beleef de ruimte, het aangename ritme, de mensen en nog veel meer. Op slechts 10 minuten van de stad Groningen.  De locatie is goed aan te rijden vanaf de ‘Ring’ Groningen en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

  • 9
   Door:

   Heerlijk weekend met mijn familie in deze rustige en ruime locatie. Het contact vooraf en tijdens het verblijf was heel goed. Je merkt echt dat Sietse en Marion je een goede tijd willen bezorgen. Het ontbijt wat ze verzorgden was zeer uitgebreid.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *