Uniek vergaderen in een monumentale boerderij

Boerderij Op de Haar

, Marum, Groningen

Op de grens van Friesland en Groningen ligt boerderij Op de Haar. Deze prachtige kop-romp boerderij uit 1862 heeft de status van Rijksmonument en ligt in een landelijke, groene omgeving. De boerderij heeft jarenlang als melkveebedrijf gefunctioneerd en nog steeds is een deel van de stallen in gebruik. Eén van de stallen is onlangs echter omgebouwd tot een authentieke vergaderlocatie met twee verschillende ruimtes. In deze modern ingerichte ruimtes met zicht op het oude bintwerk van de stal, vergeet je snel de waan van de dag en ontstaan de mooiste ideeën.

          Goed en goedkoop
 •   0-25 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Marum, Groningen
 •   Monumentale boerderij uit 1862
 •   Landelijke omgeving, veel ruimte
 •   Grote vergaderruimte + extra subruimte tot je beschikking
 •   Op steenworp afstand van de A7
 •   Betaalbaar vergaderen: hele locatie €100,-- per dagdeel
 • Boerderij Op de Haar

  Op de grens van Friesland en Groningen, in een landelijke, groene omgeving, ligt deze monumentale boerderij uit 1862. Daar waar vroeger de koeien op stal stonden kun je tegenwoordig terecht voor een inspirerende vergadering, workshop of teambuilding. De boerderij en het ruime erf eromheen staan garant voor een ontspannen, inspirerende en bijzondere dag. Laat je verrassen door Boerderij Op de Haar, van harte welkom! 

  Vergaderen in een voormalige koeienstal

  De voormalige koeienstal is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte, waar je in ontspannen sfeer bijeen kunt komen. De ruimte straalt rust uit en biedt absolute privacy. Authentieke details zoals het oude bintwerk geven deze ruimte een bijzondere touch. Leuk: de monumentale stalraampjes geven je een prachtig doorkijkje op de uitgestrekte weilanden. 

  Vergaderlocatie voor 25 personen

  De vergaderruimte biedt tal van mogelijkheden voor allerlei bijeenkomsten. Je kunt er vergaderen, teamdagen organiseren, brainstormen of een cursus of workshop geven. De grote ruimte is geschikt voor maximaal 25 personen. De opstelling van de tafels is naar eigen wens in te delen. De aangrenzende kamer, voorzien van comfortabele stoelen en een zitbank, is te gebruiken als subruimte of voor een overleg in een kleinere groep. Een flipover en beamer zijn aanwezig en de gehele vergaderlocatie is voorzien van vloerverwarming. 

  Het betere buitenleven

  Wil je tussen de vergaderingen door een rustmomentje pakken? Ga even lekker naar buiten! Op het terras en in de tuin geniet je van de unieke, landelijke omgeving en sta je oog in oog met het betere buitenleven. Aan het einde van de dag kun je hier zelfs de zon zien zakken, terwijl de koeien je loom aanstaren vanuit het aangrenzende land. Een fantastische plek om je vergadering op deze boerderij af te sluiten... 

  Vergaderbreaks op en rondom de boerderij

  Het landschap rondom de monumentale boerderij nodigt uit tot het maken van een wandeling. Achter de grote stal, die nog steeds in bedrijf is, vind je uitgestrekte weilanden die worden afgewisseld met bospercelen en houtwallen. Met een beetje geluk ontmoet je hier tijdens de schemering een das of een ree. Ook op de boerderij zelf zijn diverse vergaderbreaks mogelijk. Een greep uit de mogelijkheden:

  Een overzicht van alle activiteiten is te bekijken op onze activiteitenpagina

  Waar ligt boerderij Op de Haar?

  Deze monumentale boerderij ligt in het buitengebied van Marum, op de grens van de provincies Friesland en Groningen. De vergaderlocatie is goed bereikbaar vanuit o.a. Drachten, Assen en de stad Groningen en de boerderij ligt op een steenworp afstand van de A7. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *