Vergaderen in een theehuis in het groen

Theehuis 't Groene Veld

, Ede, Gelderland

Vergaderen in een theehuis, omringd door de natuur? Dat kan bij Theehuis 't Groene Veld, gelegen in het prachtige coulisselandschap bij Ede. Ervaar de rust en de ruimte bij dit gezellige theehuis, waar je ongestoord kunt vergaderen en trainen. De ruime Hooizolder op de bovenverdieping van het theehuis is ingericht als royale vergaderruimte, waar het heerlijk toeven is voor groepen tot ongeveer 40 personen. Geniet tussendoor van de uitgebreide vergaderarrangementen die Theehuis 't Groene Veld haar gasten aanbiedt, of kies voor een onvergetelijke activiteit of vergaderbreak op locatie. Theehuis 't Groene Veld heet jullie van harte welkom!

          Goed en goedkoop
 •   0-30 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Ede, Gelderland
 •   Sfeervol vergaderen in een gezellig theehuis
 •   Centraal gelegen, midden in de natuur
 •   Uitgebreide vergaderarrangementen
 •   Vlakbij prachtige fiets- en wandelroutes
 •   Gratis parkeren voor gasten
 • De Hooizolder

  Op de bovenverdieping van Theehuis 't Groene Veld vind je 'De Hooizolder', waar een prachtige vergaderlocatie is gerealiseerd. De Hooizolder is modern ingericht, omgeven door licht en is een ideale vergaderruimte voor gezelschappen tot 40 personen. Een fijne, sfeervolle plek voor vergaderingen, trainingen en workshops. Deze vergaderlocatie bevindt zich tussen de uitgestrekte weilanden bij Ede, centraal gelegen vlakbij Ede, Wageningen en Veenendaal.

  Geniet van uitgebreide arrangementen

  Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht bij Theehuis 't Groene Veld. Er worden verschillende vergaderarrangementen aangeboden, die uit te breiden zijn met een heerlijke lunch, lekkernijen en tussendoortjes. Tijdens een intensieve vergadering kom je hier dus niets tekort!

  Teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks

  Theehuis 't Groene Veld is bij uitstek de geschikte locatie om een uitstapje naar Nationaal Park de Hoge Veluwe te maken. Bekijk de omgeving op de fiets, door het volgen van één van de vele fietsroutes door het gebied. Of kies ervoor om te gaan wandelen in dit mooie natuurgebied. Je kunt kiezen voor een wandelroute door het park of je kunt een van de klompenpaden ontdekken die in de omgeving zijn aangelegd. Deze paden lopen deels door weilanden, over onverharde landweggetjes en plattelandswegen. Ben je toe aan een bijzonder intermezzo? Via BuitenBusiness verschillende vergaderbreaks op locatie worden verzorgd, zoals: 

  Waar ligt Theehuis 't Groene Veld?

  Theehuis 't Groene veld is gevestigd dicht bij de A12, net buiten Ede en vlakbij Wageningen, Bennekom en Veenendaal. De locatie ligt op nog geen 5 kilometer afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het is dus een ideale locatie om na een lange dag vergaderen even uit te waaien in de natuur. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf station Ede-Wageningen ben je met de bus en een wandeling binnen een klein half uur bij Theehuis 't Groene Veld.  

  • 10
   Door:

   Een prima ervaring! Goede centrale locatie met prima eten en faciliteiten. Ook fijne communicatie tijdens het boekingsproces. Erg fijn een leuke vergaderlocatie te hebben met een groen randje en toch goed bereikbaar.

  • 10
   Door:

   Voor de tweede keer deze locatie gehuurd voor onze visie dag omdat het de eerste keer zo goed was bevallen. De ligging van de locatie is ideaal omdat het dicht bij de snelweg is. We werden hartelijk ontvangen door Jenneke en de ruimte is van alle gemakken voorzien. Het is heel netjes en gezellig wat bijdraagt aan een fijne werkmiddag. En de cappuccino...is heerlijk, net als de uitgebreide lunch! Wij komen zeker weer terug!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *