Informeel vergaderen in Winterswijk

Seybelt

, Winterswijk Kotten, Gelderland

Informeel vergaderen in Winterswijk? Dit herenhuis ligt tegen de Duitse grens, in het kenmerkende coulisselandschap van Nationaal Landschap Winterswijk. Knus vergaderen bij de open haard of lekker buiten op het terras; doordat het hele huis privé tot jullie beschikking staat kies je zelf waar je wilt werken. Ideaal is de hoeveelheid buitenruimte, waardoor deze locatie bij uitstek geschikt is voor bijzondere (teambuilding)activiteiten. Een workshop spiegelen met paarden wordt door de gastvrouw zelf verzorgd, maar ook een van de vele andere vergaderbreaks komen hier uitstekend tot hun recht. Je huurt het hele huis inclusief alle ruimtes (zowel binnen als buiten) voor €350,00 per dag. Het prachtige uitzicht en de Achterhoekse gastvrijheid krijg je er gratis bij.

          Goed en goedkoop
 •   0-18 personen
 •   7 kamers
 •   18 bedden
 •   Winterswijk Kotten, Gelderland
 •   Informeel vergaderen in Winterswijk
 •   Ideaal voor teambuildingactiviteiten
 •   Paardencoaching door de gastvrouw
 •   Speciale ruimte voor yoga of meditatie
 •   Huur gehele huis €300,00 per dag
 • Informeel vergaderen bij Seybelt in Winterswijk

  Seybelt is een informele vergaderlocatie in Winterswijk, geschikt voor groepen tot 18 personen. Dit herenhuis ligt tegen de grens van Duitsland, omsloten door het unieke afwisselende coulissenlandschap van het Nationaal Landschap Winterswijk. Bij Seybelt kun je uitstekend terecht voor een informele vergadering, training of een teambuilding. De open haard brandt en de vriendelijke gastvrouw heet jullie hartelijk welkom. Volledige catering of op basis van zelfvoorziening, er is van alles mogelijk!

  Het hele herenhuis voor jullie zelf

  Deze vergaderlocatie heeft een mooie ligging op het Achterhoekse platteland. Hier ben je even weg van alle drukte en geniet je van de rust en de ruimte om tot nieuwe ideeën te komen. Het gehele huis staat tot privé jullie beschikking, je kunt gebruik maken van alle aanwezige ruimtes. In de lichte woonkamer kun je knus vergaderen bij de open haard en er is een aparte ruimte om te borrelen, te eten en te ontspannen. Een rustmomentje tijdens je bijeenkomst? Op de grote, warm ingerichte zolder kun je heerlijk mediteren of yoga beoefenen. 

  Grenzeloos genieten

  Rondom het herenhuis ligt een royale tuin met een groot terras en een aangebouwde veranda. Op mooie dagen is dit een fijne plek om buiten te vergaderen, waarbij je een weids uitzicht hebt over de weilanden. De rust en ruimte op het Achterhoekse platteland laten je ervaren wat ontspannen is. Een barbecue en vuurplaats zijn aanwezig, voor een gezellige afsluiter van de dag. 

  Bijzondere activiteiten

  Door de landelijke ligging is deze vergaderlocatie in Winterswijk zeer geschikt als teambuildinglocatie. Er kunnen diverse activiteiten en vergaderbreaks verzorgd worden, waarbij het gehele huis én de aanwezige buitenruimte tot je beschikking staat. Enkele suggesties:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Of wat dacht je van een workshop wichelroede-lopen, beeldhouwen of spiegelen met paarden gegeven door de gastvrouw zelf? Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een arrangement.

  Achterhoekse gastvrijheid voor een vriendelijke prijs

  We geven het eerlijk toe: Seybelt is niet de meest luxe vergaderlocatie in Winterswijk. Maar ben je op zoek naar een informele locatie waar je voor een leuk prijsje kunt vergaderen, dan ben je hier aan het juiste adres. Voor €350,00 per dag kun je gebruik maken van het gehele huis en de aanwezige buitenruimte. Het mooie uitzicht en de Achterhoekse gastvrijheid krijg je er gratis bij! 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *