Vergaderen en overnachten in een verborgen lodge op de Veluwe

De Wever Lodge

, Otterlo, Gelderland

Vergaderen en overnachten in een verborgen Lodge op de Veluwe? Welkom bij de Weverlodge in Otterlo! Deze unieke vergaderlocatie ligt midden in de natuur en biedt een geweldig uitzicht op één van de mooiste natuurgebieden van ons land. Ver weg van drukte overheerst hier de stilte. Een omgeving die inspireert en creativiteit stimuleert. De ideale plek om te vergaderen, voor brainstormdagen, coaching sessies of meerdaagse bijeenkomsten. Hier komen gesprekken echt tot leven.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   14 kamers
 •   30 bedden
 •   Otterlo, Gelderland
 •   Unieke plek op de Veluwe
 •   Vergaderen en overnachten tot 30 personen
 •   Inspirerende en functionele ruimtes
 •   Unieke vergaderbreaks
 •   Culinair genieten van seizoensproducten uit de streek
 • Verborgen Lodge op de Veluwe

  In het groene hart van de Veluwe, op één van de mooiste locaties in Nederland, vind je de Weverlodge. Een unieke lodge, verscholen tussen de bomen met een geweldige uitzicht op een 14,5 hectare groot bos. Het buitenleven en een stukje eenvound staan centraal bij de inspirerende vergaderruimtes waar je kan verblijven tot 30 personen. Voor een meerdaagse bijeenkomst is het mogelijk om te blijven overnachten. Wakker worden met uitzicht op de heide. Rust, ruimte en het ritme van de natuur. Van harte welkom bij deze verborgen Lodge op de Veluwe.

  De Weverlodge

  De Weverlodge bestaat uit een boardroom, twee vrijstaande cottages welke als subruimte gebruikt kunnen worden, een sfeervolle bistro, bar en terras, een verbouwde schuur verderop op het landgoed en 14 comfortabele gastenkamers om te overnachten. De inrichting wordt gekenmerkt door de liefde voor natuur, eenvoud en kwaliteit. De sfeer van buiten wordt naar binnen gehaald door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren.

  De vergaderruimtes

  BOARD ROOM
  De Board Room is een prettige vergaderruimte, welke je helemaal voor jezelf hebt. De ruimte kijkt uit over de heide, net als je eigen terras dat erbij hoort. De ruimte is te gebruiken voor groepen tot 8 personen.

  COTTAGES
  In de tuin van de Weverlodge, afgezonderd van de rest van de gasten, staan twee authentieke cottages. Je kunt ze als één geheel reserveren, maar ze zijn ook afzonderlijk beschikbaar. Een van de cottages kijkt uit over het weiland achter de lodge, de ander heeft vrij uitzicht op de heide. Vanwege de ligging en het huiskamergevoel in beide cottages zijn ze zeer geschikt voor een bespreking in een kleine setting, een coachingsessie of als tijdelijk werkplek. Een van de cottages heeft een klein keukentje en bij beide is er de mogelijkheid om te overnachten.

  DE SCHUUR
  Op 4 minuten wandelafstand van de lodge, vind je de schuur. Deze oude schuur is omgetoverd tot een prettige ruimte voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten. Hoe fijn is het om na een inspirerende sessie of gezellig samenzijn met elkaar door de natuur terug te wandelen richting de Lodge en daar samen de dag af te sluiten.

  DE HEIDE
  De allermooiste ruimte die deze locatie te bieden heeft,  is de heide in de voortuin. Vanaf het terras stap je zo de heide op voor een wandeling met je team, een creatieve workshop of brainstormsessie te midden van de natuur. Voor deze ruimte zijn de mogelijkheden ontelbaar.

  Genieten van verse streekproducten

  In de bistro worden uitgebreide ontbijtjes bereid, geniet je van goede lunches en heerlijke avondmaaltijden, bereidt met seizoensproducten uit de streek. Neem plaats op één van de banken in de serre en geniet bij het haardvuur van een chai latte. Of ga je voor één van de luie stoelen naast het knisperende vuurtje op het terras? Onder het genot van een glas wijn laat je hier je gedachten verdwijnen over de eindeloze heidevlakte. 

  Historie van de Weverlodge

  De Weverlodge ademt historie. De karakteristieke villa doet al sinds 1934 dienst als kleinschalig hotel. Wat ooit begon als pension De Wever is recent weer in ere hersteld als De Weverlodge.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Op deze locatie kunnen talloze originele (buiten-)activiteiten worden verzorgd. Vanaf het terras stap je zo de heide op voor een frisse neus tussendoor. De tuin is een heerlijke plek voor een (vroege) yogasessie en het omringende bos biedt tal voor mogelijkheden op het gebied van kunst, smeden, houtbewerken of houtzagen. Ook via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende activiteiten worden verzorgd, zoals bijvoorbeeld:

  Kijk hier voor nog meer vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten. 

  Waar ligt de Weverlodge?

  De Weverlodge ligt in Otterlo, direct aan de uitgestrekte heidevelden van de Veluwe. De locatie is vanuit alle richtingen goed bereikbaar, via de A30, A50, A1 of A12 ben je in 10 minuten ter plaatse. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is de Weverlodge goed bereikbaar.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *