Vergaderen met een WOW-effect

Rijsgaardhoeve

, Elburg, Gelderland

Vergaderen met WOW-effect bij de Rijsgaardhoeve in Elburg. Een inspirerende vergaderboerderij waar je exclusief de beschikking over hebt. Een plek om je meteen thuis te voelen, sfeervol, behaaglijk en informeel. Ontsnappen aan het alledaagse. Even stilstaan of juist vooruitgaan. Hier worden nieuwe ideeën geboren. Beneden de lichte en ruime vergaderzaal, voorzien van stoere eiken tafels, comfortabele lederen stoelen, uitstekende audiovisuele middelen en wifi. Boven een relaxruimte met leestafel en comfortabele zithoek, aangrenzend de directiekamer met een kleine vergaderopstelling. De flexibele indeling en de mogelijkheid om de Hooiberg en zelfs het buitenterrein erbij te betrekken, maakt deze locatie geschikt voor vele soorten bijeenkomsten zoals een relatie-event, productpresentatie, heisessie, teambuilding.... En hoe kun je een inspannende dag het beste afsluiten? Ontspan met een heerlijk wellness-arrangement of kies voor een unieke overnachting in een luxe plaggenhut. Vergaderen met een WOW-effect dus!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   5 kamers
 •   5 bedden
 •   Elburg, Gelderland
 •   De hele boerderij voor jullie zelf
 •   Authentiek en toch eigentijds
 •   Vitaal vergaderconcept
 •   Goed en makkelijk bereikbaar
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. € 45,-- p.p.
 • Rijsgaardhoeve

  De Rijsgaardhoeve is een sfeervolle boerderij, prachtig verbouwd tot vergaderlocatie. Geen andere gasten, de hele boerderij voor jullie zelf. Een warme sfeer en de mooiste materialen. Een authentieke stijl met een eigentijdse uitstraling. Ruim, maar toch ook behaaglijk. Een persoonlijke service en goede catering. Inspirerend en informeel, een plek om je meteen thuis te voelen... Dat is vergaderen met een WOW-effect bij de Rijsgaardhoeve in Elburg! 

  Vergaderen met een WOW-effect

  De vergaderboerderij is gebouwd in traditioneel Veluwse stijl. Door het hergebruik van oude bouwmaterialen is de authentieke stijl bewaard gebleven. Binnen zijn de robuuste houten gebinten markant aanwezig, wat in combinatie met wanden van leem een warme sfeer geeft. Op de begane grond bevindt zich de lichte en ruime vergaderzaal (100m2). De stoere eikenhouten tafels en comfortabele lederen stoelen zijn in diverse opstellingen te plaatsen, er is ruimte voor ca. 50 personen. Deze prachtige vergaderboerderij staat exclusief tot jullie beschikking, tijdens je verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig.

  De hele boerderij voor jezelf

  Boven in de boerderij is een relaxruimte gecreeërd met een leestafel en een comfortabele zithoek rondom de tigchelkachel. Dit is een heerlijke plek om tijdens een pauze ontspannen onderuit te zakken... Direct aan de loungeruimte grenst de directiekamer met een vergaderopstelling voor 4 personen en 42” flatscreen. Een perfecte plek om in een kleine setting te werken of 1-op-1 gesprekken te voeren. Zowel de loungeruimte als de directiekamer zijn tevens te gebruiken als subruimte. Doordat je privé over de vergaderboerderij beschikt, kun je vrij gebruik maken van alle aanwezige ruimtes. 

  Lunchen en borrelen in de Hooiberg

  Midden op het terrein staat de 5-roedige hooiberg. Bovenin, met een mooi uitzicht over het omliggende landschap, bevindt zich een eetruimte en een bar. In de Hooiberg wordt een lunch of een borrel verzorgd, maar de ruimte is ook te huur als extra subruimte. Vitaal werkt beter. Om iedereen gefocust, creatief en energiek te houden, zijn een goede dagindeling, smaakvolle catering en juiste balans tussen inspanning en ontspanning doorslaggevend. Hierin denken de medewerkers van de Rijsgaardhoeve graag met je mee.

  Teambuilding in het weiland

  Vanuit de vergaderboerderij stap je zó de natuur in, ideaal voor het halen van een frisse neus. Tussendoor de zinnen verzetten of de teamgeest versterken met een uitdagende activiteit? Rondom de boerderij ligt een groot buitenterrein, perfect voor inspirerende (teambuilding)activiteiten. Via BuitenBusiness kunnen o.a. de volgende activiteiten worden verzorgd bij de Rijsgaardhoeve:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad "Activiteiten" of op onze activiteitenpagina. Wil je optimaal ontspannen na je bijeenkomst? Tip van BuitenBusiness: boek een heerlijk wellness-arrangement in de naastgelegen Wellnessboerderij of overnacht in één van de unieke plaggenhutten of luxe appartementen. Meer kamers nodig? De Rijsgaardhoeve werkt samen met Natuurlijk Goed, gelegen op slechts enkele minuten afstand. 

  Waar ligt de Rijsgaardhoeve?

  Deze inspirerende vergaderlocatie ligt in Elburg, in het midden van Nederland en aan de rand van de Veluwe. De Rijsgaardhoeve is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de A28, de A50 en via de Flevopolder. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

  • 10
   Door:

   Meer dan fantastische locatie Visie achter concept zonder concessies vormgegeven. Duurzaam, rust en verzorging puur en kernachtig smaakvol en met kwaliteit aangeboden

   Gepassioneerde eigenaar " Sta stil bij wie je bent en wat je wil in het leven en heb een droom!

   Onderzoek wat bij je past en voor wie en waar je dat kan waarmaken en doe geen concessies

   Geloof in jezelf maar doe ook vooral onderzoek

   Sluit aan bij de veranderende klantvraag, ben uniek en blijf onderscheidend

   Dat leveren, geven /bieden aan je klanten geeft energie en plezier

   Doordromen als je wakker wordt en ze realiseren Niet je droom in je hoofdkussen laten hangen"

   " Boodschappen" en inspiratie voor menigeen

   Klasse gastvrouw, prima verzorging en echte aandacht ook hierin

   Kom zeker terug

  • 10
   Door:

   De Rijsgaardhoeve is een uitstekende locatie voor inspiratie-, strategie- en teamdagen of anderszins. De Hooiberg is een mooie ruime ruimte die goed is voor zowel plenaire activiteiten als subgroepactiviteiten als het werken in tweetallen. De gastvrijheid is top. Er wordt met je meegedacht vooraf en tijdens de dag. De verzorging van de innerlijke mens is heerlijk met producten uit de eigen omgeving. En de faciliteiten zijn meer dan goed. Kortom, een plek om aan te bevelen.

  • 9
   Door:

   Wij hebben twee keer een teamdag georganiseerd bij de Rijsgaardhoeve. Deze dagen werden wij prima verzorgd en er wordt goed met je mee gedacht. Prima locatie in een hele mooie omgeving. De vergaderruimte(s) zijn nog nieuw en erg mooi.

  • 10
   Door:

   Wat een top locatie! Alles is aanwezig en de zorg is uitstekend.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *