't Peerdehuus

'T Peerdehuus

, Kootwijk, Gelderland

't Peerdehuus is een kleinschalige vergaderlocatie op de Veluwe. De voormalige schuur is omgetoverd tot een inspirerende vergaderlocatie voor maximaal 14 personen. 't Peerdehuus wordt aan alle kanten omringd door weilanden en natuur en door de vele raampartijen komt er veel licht naar binnen. Het geweldige uitzicht geeft je volop inspiratie voor je bijeenkomst. Bij mooi weer kan je vergadering ook buiten plaatsvinden onder de grote boom, in de boomgaard of aan de rand van de vijver. In de wintermaanden vergader je knus rond de open haard. De stilte, de ruimte en bosrijke omgeving geven je gegarandeerd inspiratie. 't Peerdehuus is een nieuwe, inspirerende locatie om ongestoord te vergaderen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-14 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Kootwijk, Gelderland
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Gezellige zithoek met open haard
 •   Midden op de Veluwe
 •   Veel buitenruimte voor inspirerende activiteiten
 •   Huur locatie € 250,--/dagdeel
 • 't Peerdehuus

  Op een prachtige plek op de Veluwe bevindt zich 't Peerdehuus. Deze voormalige schuur is omgetoverd tot een inspirerende vergaderlocatie voor je bijeenkomst, training of brainstormsessie. De stilte, de ruimte en bosrijke omgeving geven je gegarandeerd inspiratie. 't Peerdehuus staat privé tot je beschikking, tijdens je bijeenkomst zijn er geen andere gasten aanwezig. 

  Vergaderlocatie voor 14 personen

  Deze vergaderlocatie op de Veluwe is geschikt voor groepen tot ca. 14 personen. De vergaderruimte is sfeervol ingericht en door de grote raampartijen komt er veel licht naar binnen. 't Peerdehuus wordt aan alle kanten omringd door weilanden en natuur. Het geweldige uitzicht en geeft je volop inspiratie voor je bijeenkomst.

  Buiten of binnen vergaderen?

  Met mooi weer kun je de vergadering ook buiten laten plaatsvinden onder de grote boom, in de boomgaard of aan de rand van de vijver. In de wintermaanden gaat de grote houtkachel aan en vergader je knus rond de openhaard. Alle moderne vergaderfaciliteiten zijn aanwezig waaronder een presentatiescherm, flip-over en WiFi. In de keuken kun je zelf een maaltijd bereiden, maar het is desgewenst ook mogelijk een lunch of zelfgebakken taart te laten verzorgen. 

  Inspirerende vergaderbreaks

  't Peerdehuus ligt op korte afstand van het prachtige Kootwijkerzand, één van de mooiste plekjes van de Veluwe. Zin in een frisse wandeling? Vanuit deze inspirerende vergaderlocatie loop je zo de natuur in. Ook beschikt 't Peerdehuus over veel buitenruimte die gebruikt kan worden voor een inspirerende activiteit. Via BuitenBusiness kunnen tal van vergaderbreaks georganiseerd worden bij 't Peerdehuus, zoals:

  Kijk onder het kopje "Activiteiten" of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende activiteiten op deze locatie. 

  Anti-stress workshop en mindfulnesstraining

  Eigenaresse en gastvrouw Lilian geeft zelf mindfulness trainingen en kan voor zakelijke groepen bijvoorbeeld een Anti-stress workshop verzorgen. In deze praktische workshop ga je werk maken van (werk)stress. Hoe herken je stress bij jezelf en bij de ander en hoe ga je ermee om? Naast een theoretisch gedeelte ga je direct aan de slag met praktische oefeningen die gericht zijn op verbetering van lichaamsbewustwording en algehele ontspannning. Deze Anti-stress workshop is te boeken via BuitenBusiness.

  Waar ligt 't Peerdehuus?

  't Peerdehuus is gelegen midden op de Veluwe, in het buitengebied van Kootwijk, provincie Gelderland. Deze vergaderlocatie ligt op steenworp afstand van de snelweg A1 en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Een nieuwe inspirerende locatie om ongestoord te vergaderen of te trainen, welkom bij 't Peerdehuus!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *