Mongoolse Yurts op de Veluwe

Otterlo Actief

, Lunteren, Gelderland

Een unieke locatie op de Veluwe. Tussen de weilanden en dichtbij het Wekeromse Zand en de Goudsberg vind je een door oude bomen omzoomd terrein met een Tipi-tent en 5 yurts, authentieke nomadententen uit Mongolië. Op deze inspirerende locatie kun je ongestoord vergaderen in een bijzondere sfeer. Leuke tip: sluit je bijeenkomst af met een barbecue in de Tipi.

          Goed en goedkoop
 •   0-24 personen
 •   5 kamers
 •   24 bedden
 •   Lunteren, Gelderland
 •   Unieke vergaderlocatie in Lunteren
 •   Vergaderen en overnachten in een Yurt
 •   Outdoor Cooking met Dutch Oven
 •   Vergaderbreaks in de bossen
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €42,50
 • Een unieke locatie op de Veluwe

  Op een door oude bomen omzoomd terrein vind je deze unieke vergaderlocatie met een grote Tipi-tent en 3 houtgestookte Mongoolse yurts, authentieke nomadententen uit Mongolië en 2 luxe safari-lodge tenten. Naast een BBQ plek is er ook een pipo-wagen aanwezig om te koken. Omringd door weilanden met koeien en paarden geniet je hier van ultieme rust, de perfecte setting voor een anders-dan-anders vergadering. 

  Vergaderen in een tipitent of yurt

  Naar keuze kan jouw vergadering plaatsvinden in de grote gemeenschappelijke Tipi-tent of natuurlijk gewoon buiten op deze sfeervolle outdoor locatie. Bij meerdaagse trainingen en bijeenkomsten kan je overnachten in de 2 luxe lodgetenten en 3 Yurts. Deze nomadententen zijn ingericht met kleurrijk meubilair uit  Mongolië, compleet met kasten en comfortabele bedden. Ook in de winter kan je in deze tenten uitstekend overnachten, ze zijn namelijk geïsoleerd met schapenvilt en in iedere tent is een houtkachel welke zorgt voor behaaglijke warmte. Naar wens kunnen eventueel extra tenten worden bijgeplaatst. Een perfecte outdoor locatie voor meerdaagse bijeenkomsten, ook in de winter!

  Rondom een knapperend haardvuur...

  Je slaapt op heerlijke bedden, wel moet je jouw eigen slaapzak meenemen. Uiteraard kunnen wij er ook voor zorgen dat de slaapzakken (eventueel met bedrijfslogo) voor jou klaarliggen. Na afloop van jouw vergadering of training kunt je genieten van een heerlijke stoofpot boven een knapperend vuur, ontspannen in de sauna, een buitenbad nemen in de houtgestookte tobbe of zelf een vuurtje stoken op de vuurplaats. Dineer je liever gewoon aan tafel? Ook dat kan: de vriendelijke eigenaresse kan buitengewoon goed koken en bereidt graag een heerlijke 3-gangen maaltijd voor jullie. 

  Back to basics

  In de gemeenschappelijke Tipi-tent is vergaderruimte voor ca. 30 personen. Midden in de tent is een vuurplaats en de naastgelegen Pipowagen is ingericht als keuken, hier vind je alles wat nodig is om te koken, te eten en te drinken. In de Tipitent vergader je back to basic: er is geen water in de tent en er is summiere verlichting aanwezig. Wel zijn de tenten zeer ruim, sfeervol ingericht met authentiek meubilair en de bedden in de Yurts zijn uitstekend. Buiten tussen de oude eiken hangt een grote tarp, waar je met ca. 30 personen heerlijk droog kunt zitten. 

  Vergaderbreaks in de natuur

  Rondom de tenten is een groot buitenterrein waarop diverse (teambuilding-) activiteiten kunnen plaatsvinden. Vraag eens naar de vele mogelijkheden voor een georganiseerde, sportieve onderbreking van jouw bijeenkomst zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Vergaderen op de Veluwe

  Deze inspirerende locatie is gelegen nabij Lunteren op de Veluwe, in de provincie Gelderland.

  • 8
   Door:

   Wij hebben een fantastische dag gehad! Helemaal wat ik in gedachten had. Prettig dat dit zo op het laatste moment geregeld kon worden.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *