Verrassend, groen en stijlvol op de Veluwe

Natuurlijk Goed

, Elburg, Gelderland

Natuurlijk Goed is een sfeervolle, kleinschalige en exclusieve vergaderlocatie midden in de natuur op de Veluwe. Een bijzondere locatie voor bijzondere momenten...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   3 kamers
 •   6 bedden
 •   Elburg, Gelderland
 •   Kleinschalige en exclusieve vergaderlocatie
 •   Geen heidag maar een weidag
 •   Kookworkshop met streekproducten
 •   'Puur' is het motto
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €49,50
 • Monumentale boerderij

  Deze monumentale boerderij ligt net buiten het stadje Elburg midden in de natuur. Schitterende vergezichten, bossen, landgoederen en weilanden met prachtige koeien (Blonde d´Aquitaine) vormen hier het uitzicht. De boerderij is prachtig gerestaureerd, met behoud van authentieke elementen en toevoeging van innovatieve technieken. Natuurlijk Goed is een sfeervolle, kleinschalige en exclusieve vergaderlocatie midden in de natuur op de Veluwe. 

  Weidag

  Puur is hier het motto: een manier van leven waarin de eigenaren kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en respect voor natuur en milieu. Buitenleven in een luxe en stijlvolle omgeving. De inspirerende vergaderruimte is modern en rustgevend ingericht en uiteraard voorzien van alle faciliteiten. Je kunt hier terecht met groepen tussen 6 en 30 à 40 personen en je hebt de keuze uit twee stijlvolle vergaderruimtes. De ruimtes worden zomers gekoeld door een co2-vrij systeem. Je verblijft altijd op basis van exclusiviteit, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Geen heidag maar een WEIDAG, de laarzen staan klaar! 

  Voorafgaand of na afloop overnachten?

  Je slaapt hier op Hollandse handgemaakte boxsprings van natuurlijke materialen (de enige echte Nilsons). En het water voor de regendouches wordt verwarmd door aardwarmte van eigen bodem (bovendien een systeem wat de kamers zomers koelt). Het ontbijt, met uitzicht op de hoogstamfruitboomgaard, bestaat uit de lekkerste producten van eigen erf, uit de streek of van biologische komaf. Hier houdt men immers van lekker, puur en goed eten. Deze accommodatie beschikt over 3 luxe gastenkamers, overige gasten kunnen desgewenst ondergebracht worden in een naastgelegen Bed & Breakfast. 

  Koken met producten van eigen erf

  Deze vergaderlocatie is uitermate geschikt om je bijeenkomst te combineren met een kookworkshop. Koken met producten van eigen erf, uit de wei, boomgaard en tuin of van bedrijven uit de buurt. Pure, streek- en/of biologische producten en hun verhaal vormen de basisingredienten in de gerechten waar jij mee aan de slag gaat.

  Vergaderbreaks en activiteiten

  Daarnaast kunnen diverse andere activiteiten georganiseerd worden op deze locatie:

  Kijk onder het kopje "Activiteiten" of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende activiteiten op deze locatie.

  Ligging van deze unieke vergaderlocatie op de Veluwe:

  Deze vergaderaccommodatie op de Veluwe is gelegen in Oosterwolde nabij het stadje Elburg tussen Zwolle en Lelystad.

  • 9
   Door:

   In overleg is hier van alles mogelijk! Wat een heerlijke plek om een actieve dag af te sluiten met een uitgebreide barbecue.

   Prachtige ambiance, heerlijk (en eerlijk) vlees, alles was tot in de puntjes verzorgd. Een echte aanrader, onze complimenten!

  • 9
   Door:

   Wij hebben met Zest & Marengo, voor een groot bedrijf uit Zwolle, 3 dagen bij Natuurlijk Goed getraind en het zou meteen weer onze eerste keuze zijn! Als er iemand begrijpt wat hospitality betekent dan is het Alaine. Gastvrije ontvangst, oor en oog voor wat de klant wil en meer... Een prachtige locatie waar je gast bent maar je meteen thuis voelt. De voorovernachting in jullie prachtige kamers is een feest. "Chapeau"en dank voor alle goede zorgen!

  • 9
   Door:

   Het gezelschap heeft genoten. Uitstekende locatie, fijn dat ze er alleen waren.

  • 10
   Door:

   We hebben een heerlijke dag gehad met een bijzonder warm ontvangst door de gastvrouw Alaine. Genoten van heerlijke streekproducten die met liefde bereid zijn. Locatie is rustgevend, voelt als thuiskomen en gaf de sfeer die we voor deze dag nodig hadden. Fruitbomen stonden in bloei, moestuin gaf insiratie voor een salade-workshop en de tuin was een goede plek voor de thai chi-workshop. Het wandelpad achter het landgoed bood de mogelijkheid om een survival-workshop te geven waarbij we oa geleerd hebben wat je allemaal aan planten kan eten uit de natuur. Kortom een prachtige locatie met een warme gastvrouw die ons een heerlijke dag heeft bezorgd en ons team bewust heeft gemaakt van hoe lekker "eerlijk" eten kan zijn..

  • 9
   Door:

   Landelijk gelegen, verzorgd en ontspannen sfeer. Positief, om bovengenoemde punten. Complimenten aan gastvrouw Alaine Kruithof.

  • 8
   Door:

   Privélocatie in een buitengebied. Mooie ambiance. Een prachtige locatie met zeer veel aandacht voor de inwendige mens. Geweldige hartelijk ontvangen door een geweldige gastvrouw. Zeer professioneel met passie voor werk en oog voor detail en kwaliteit. Heerlijk een dagje op de boerderij!

  • 9
   Door:

   Rust, ruimte, groen en geen andere vergaderaars om ons heen. Ruimte ons ons volledig te kunnen richten op elkaar en onze doelen. Ondersteund door een professionele gastvrouw, heerlijke proeverijtjes en een prachtige omgeving!

  • 9.5
   Door:

   Wat een heerlijke plek om een traditioneel 'hutje op de hei' te houden. Twee dagen geweldige verzorging en lunches om niet snel te vergeten. WE'LL BE BACK!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *