Veelzijdig vergaderen bij Mennorode

Mennorode

, Elspeet, Gelderland

Op het meest centrale punt van Nederland vind je, midden in de bossen, Hotel Mennorode. Dit hotel & congrescentrum ligt op een 10 hectare groot park, op één van de mooiste plekken op de Veluwe. Een vergadering, training, congres of brainstorm: door de veelzijdigheid en de ruime opzet is Mennorode geschikt voor diverse doeleinden. En door het ruime aantal hotelkamers kun je met maar liefst 275 personen tegelijk vergaderen en overnachten! Hoewel Mennorode de grootste locatie van de Veluwe is, ademt de locatie door haar ruime opzet en 10 hectare privégrond rust en ruimte uit. Hier is het nog écht stil, op het gekwetter van de vogels na dan...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-1500 personen
 •   172 kamers
 •   288 bedden
 •   Elspeet, Gelderland
 •   Centraal gelegen in Nederland
 •   10 hectare groot park in de bossen
 •   Uitgebreide meetingfaciliteiten met 35 zalen
 •   Inspirerende buitenlocaties
 •   Mogelijkheden voor buitenactiviteiten en -events
 • Verscholen in de bossen van de Veluwe...

  Verscholen in de bossen van de schitterende Veluwe vind je deze veelzijde vergaderlocatie. Hotel & Congrescentrum Mennorode is gelegen op een 10 hectare groot park, midden in de natuur. De ongekende rust en oorverdovende stilte doet niet vermoeden dat er op deze plek een bruisende locatie schuilgaat. Deze locatie is veelzijdig vanwege de vele mogelijkheden. Een vergadering voor 10 personen, een meerdaags congres of een buitenevenement voor het hele bedrijf, bij Mennorode is vrijwel alles mogelijk. Tel hier de prachtige natuur, de pure gastvrijheid en de centrale ligging in het midden van het land bij op en je begrijpt waarom wij enthousiast worden van deze vergaderlocatie op de Veluwe! 

  Veelzijdig vergaderen bij Mennorode

  Mennorode beschikt over maar liefst 35 vergaderruimtes, 172 comfortabele hotelkamers, een amfitheater, een sfeervol restaurant en een grand café. Hoewel Mennorode hiermee de grootste locatie van de Veluwe is, ademt de locatie door haar ruime opzet en 10 hectare privégrond rust en ruimte uit. Ieder gezelschap - klein of groot - wordt hartelijk ontvangen in een gastvrije omgeving. De 35 vergaderzalen zijn geschikt voor 2 tot 500 personen, maar voor grote evenementen kun je tot wel 1500 gasten ontvangen bij Mennorode. Alle vergaderzalen zijn multifunctioneel ingericht en beschikken over daglicht, beamer en wifi. Een inspirerend uitzicht is standaard inbegrepen: vanuit de meeste zalen kijk je direct uit op de bossen van de Veluwe. 

  Inspirerende buitenlocaties

  Naast de 35 vergaderzalen beschikt Mennorode over een aantal inspirerende buitenlocaties die je bijeenkomst net dat beetje extra kunnen geven. Neem bijvoorbeeld De Luwte, een bijzonder en duurzaam gebouw op het buitenterrein. Een geweldige plek om uit de drukte en in alle rust te vergaderen met uitzicht op de bossen. Bijzonder: het gebouw is volledig opgetrokken uit sloop- en kweekhout. Zo bestaan de wanden uit planken van een oude fabrieksvloer (meer dan 100 jaar oud!), zijn de spanten van vuren kweekhout en bestaat het dak uit acaciasnoeihout. De Luwte is te reserveren voor een bijeenkomst tot 80 personen. Voor een bijzondere buitenbeleving kun je ook plaatsnemen in het amfitheater. Op deze inspirerende plek - midden in het bos - ervaar je pure stilte... 

  Meerdaagse bijeenkomsten bij Mennorode

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt dit veelzijdige congrescentrum in Elspeet over 172 comfortabele gastenkamers. De kamers zijn erop gericht om na een intensieve vergaderdag te ontspannen, maar ademen ook een rustige sfeer uit voor zelfstudie tijdens een actieve training. De kamers hebben een frisse, moderne look en zijn uitgerust met een comfortabel boxspringbed, een zitgelegenheid, een goede werkplek, badkamer met douche en gratis wifi. Vraag ook eens naar de mogelijkheden om samen met je team te overnachten in je eigen appartement. 

  Puur genieten

  Voor lunch of diner kan je terecht in het sfeervolle restaurant van Mennorode, waar de maaltijden met veel aandacht en biologische ingrediënten worden bereidt. Je bijeenkomst gezellig afsluiten met een hapje en een drankje kan in de Bar Lounge of buiten op het terras tussen de bomen. Ook erg leuk: organiseer je eigen festival bij Mennorode! Het Woods Festival is een turn key evenement-concept inclusief buiten-barbecue, luxe stretchtenten en superleuke hippie-caravans, aangevuld met jullie eigen, persoonlijke wensen. Een aanrader! 

  Teambuilding op de Veluwe

  Dit hotel ligt midden in de bossen, op één van de mooiste plekjes op de Veluwe. Het grote bosrijke terrein leent zicht uitstekend voor een inspirerende vergaderbreak. Naast wandelen of fietsen kunnen er via BuitenBusiness diverse inspirerende teambuildingactiviteiten worden verzorgd, zoals: 

  Kijk voor het complete overzicht op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt Mennorode?

  Mennorode is centraal gelegen in Nederland, net buiten Elspeet op de Veluwe. Goed bereikbaar vanaf de A28 en de A1, met voldoende parkeerplekken op eigen terrein. Deze vergaderlocatie is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer: vanaf NS-station Nunspeet, Apeldoorn en Harderwijk vertrekken er bussen naar Mennorode, je kunt uitstappen bij halte Kleine Kolonieweg op de Uddelerweg. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *