De Lindenburg Lodge

Lindenburg Lodge

, Harskamp, Gelderland

Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt midden op de Veluwe, op Landgoed Lindenburg. Je vergadert in een stijlvolle lodge boven de paardenstallen van paardenfokkerij Lindenburg Sport Horses. Een verrassende, groene en ruime plek waar je je met je team even helemaal kunt onttrekken aan de dagelijkse hectiek.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-28 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Harskamp, Gelderland
 •   Vergaderen boven de paardenstal
 •   Uitzicht op het weiland met veulens
 •   Diverse dinermogelijkheden
 •   Dichtbij Nationaal Park de Hoge Veluwe
 •   Goed bereikbaar via A1 en A12
 • Vergaderen boven de paarden

  Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt mdden op de Veluwe, om precies te zijn op Landgoed Lindenburg. Centraal op dit landgoed staat de paardenfokkerij van Lindenburg Sport Horses. Hier wordt dagelijks hard gewerkt aan het trainen en opvoeden van jonge topsportpaarden. Boven de paardenfokkerij vind je een stijlvolle vergaderlocatie: De Lindenburg Lodge. Een fijne plek om in alle rust te vergaderen. En heel bijzonder: vanuit de vergaderruimte kijk je prachtig uit op het weiland met veulens, de fruitbomen en bosranden.

  Stijlvolle vergaderlocatie

  Deze stijlvolle vergaderlocatie bevindt zich op de eerste verdieping - boven de paardenstallen. De lichte vergaderruimte bestaat uit twee delen, gescheiden door een glazen wand. In het eerste deel is een open keuken en loungehoek gevestigd, waar in een ontspannen sfeer wat gedronken kan worden. Aan de andere kant van de glazen wand kan je de vergaderruimte vinden. Deze ruimte is van alle gemakken voorzien, zo is er onder andere een megagroot projectiescherm aanwezig en het is mogelijk om de ruimte te verduisteren. Ideaal voor presentaties of een film! 

  Diner door een privékok

  Wil je een lange vergaderdag in een ontspannen setting afsluiten? Op deze locatie kan samen gedineerd worden. De privékok kan heerlijke diners voorbereiden en serveren. Er kan gekozen worden voor verschillende opties: van een eenvoudig diner waarbij er een lasagne gemaakt zal worden tot een luxe meergangendiner welke je zelf kunt samenstellen. De diners kunnen naar wens worden ingevuld. Wil je graag vegetarisch of glutenvrij dineren? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. In de zomer wordt de barbecue graag aangestoken en kan er buiten gegeten worden op één van de terrassen rondom de Lindenburg Lodge. 

  Leren van paarden

  Dagelijks wordt er op Landgoed Lindenburg hard gewerkt aan het trainen en opvoeden van jonge topsportpaarden. Indrukwekkend om te zien - vraag eens naar de mogelijkheden voor een rondleiding door het paardenbedrijf. Liever werken mét paarden? Vanuit ervaringen in het bedrijfsleven en de levenslessen die zij van de paarden kregen, hebben de eigenaren van deze locatie een leiderschaps-/samenwerkstijl training ontwikkeld. In deze training krijgt men inzicht in zijn (onbewuste) voorkeuren van leidinggeven en samenwerken. Zeer interessant als teambuildingactiviteit of vergaderbreak! 

  Nog meer vergaderbreaks

  Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten mogelijk op en rondom het Landgoed Lindenburg. Zo ligt het landgoed aan het ‘klompenpad’; een wandelroute die langs boerenweggetjes leidt over de Veluwe. Je kunt de wandeling zo lang maken als je zelf wil, zonder al te veel verkeer tegen te komen. Ook kun je boerengolfen, kunnen er fietsen worden gehuurd of kun je een huifkartocht over de Veluwe boeken. Tevens kunnen er via BuitenBusiness diverse activiteiten verzorgd worden bij De Lindenburg Lodge, een greep uit de mogelijkheden: 

  Waar ligt deze vergaderlocatie?

  De Lindenburg Lodge is gelegen in Harskamp, aan de rand van natuurpark de Hoge Veluwe. De locatie is goed bereikbaar via de A1 en A12. Ook kun je met het ov naar deze locatie reizen. Vanaf station Ede-Wageningen pak je de bus en na een wandeling langs de uitgestrekte weilanden in Harskamp, ben je binnen drie kwartier op deze locatie. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *