Een kasteel...

Kasteel Engelenburg

, Brummen, Gelderland

Een kasteel... Op een schitterend landgoed in Gelderland. Met prachtige vergaderruimtes, de mooiste slaapkamers en een golfbaan. Stijlvol en toch laagdrempelig. Bovendien door Gault&Millau verkozen tot Hotel van het Jaar 2016. Wij kunnen Kasteel Engelenburg van harte aanbevelen!

          Luxe locatie
 •   0-120 personen
 •   41 kamers
 •   82 bedden
 •   Brummen, Gelderland
 •   Bijzonder kasteel in Brummen
 •   Door Gault&Millau verkozen tot Hotel van het Jaar 2016
 •   Vergaderruimtes met prachtig uitzicht
 •   41 stijlvolle hotelkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €75,- p.p.
 • Kasteelhotel

  Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel op een schitterend landgoed in Brummen, provincie Gelderland.  Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is het kasteel centraal gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem, vlakbij Zutphen en Deventer. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek. Het kasteelhotel beschikt over prachtige vergaderruimtes, de mooiste slaapkamers, een uitstekend restaurant en een golfbaan. Kasteel Engelenburg is lid van Relais & Chateaux, de collectie van de meer dan 500 mooiste buitenhotels in de wereld. Daarnaast is het kasteelhotel door Gault&Millau verkozen tot Hotel van het Jaar 2016. Kortom; wij kunnen Kasteel Engelenburg van harte aanbevelen!

  Verleden, heden en toekomst

  Je vergadert hier in een historische ambiance temidden van een prachtig natuurgebied. Het kasteelhotel biedt je alle faciliteiten voor een geslaagde vergadering, training, teambuilding of andere zakelijke bijeenkomst. Laat je tijdens de meeting inspireren door de bijzondere ambiance, omring jezelf met de schoonheid van de natuur en de gastvrijheid van het personeel. Kasteel Engelenburg beschikt over zes stijlvol ingerichte en royale vergaderzalen van 2 tot 120 personen. De zalen bieden je optimale privacy, zijn voorzien van airconditioning en alle gewenste audiovisuele middelen. Een unieke locatie waar verleden, heden en toekomst op bijzondere wijze samenkomen.

  41 stijlvolle gastenkamers

  Het kasteel ligt op een unieke plek in Gelderland, op de grens van de Veluwe en de Achterhoek. Kasteel Engelenburg beschikt over 41 hotelkamers en suites welke zijn gelegen in het Koetshuis, de Orangerie en het Kaapse Huis. De aankleding van de hotelkamers verschilt per kamer, maar is bij alle kamers modern, warm en sfeervol. De kamers beschikken over een luxe badkamer, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en  Zuid Afrikaanse accent. Door het open raam hoor je de vogels en over de slotgracht kijk je het kasteelpark in. Een oase van rust en ruimte.... 

  Extra energie

  Enkele tips om je bijeenkomst extra energie mee te geven: organiseer je zakelijke bespreking eens in het theehuisje of bij mooi weer aan de slotgracht in je eigen privétuin, kies voor een picknick-lunch in combinatie met een natuurwandeling of combineer je meeting met een partijtje golf op de golfbaan van het kasteel.

  Vergaderbreaks rondom het kasteel

  In de tuinen rondom het kasteel kunnen wij de volgende (teambuilding-) acitiviteiten organiseren:

  Kijk onder het tabblad "Activiteiten" of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende teambuildingactiviteiten bij Kasteel Engelenburg. 

  Ligging van dit kasteel in Gelderland

  Dit kasteelhotel is gelegen in Brummen, tussen Arnhem en Apeldoorn, op de grens Veluwe-Achterhoek. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en het NS-station Brummen bevindt zich op 500 meter van Kasteel Engelenburg (NS-lijn Arnhem-Zutphen). Ook bevindt zich op het parkeerterrein een laadpaal waarmee je een electrische auto kunt opladen. 

  • 10
   Door:

   Uitstekend locatie! Uitstekend service, vanaf de receptie tot aan de obers, alles ging als een geoliede machine.

   Zeer aanbevolen. Bedankt, tot een volgende gelegenheid.

  • 10
   Door:

   In één woord: GEWELDIG!!!

  • 9
   Door:

   Prima! Alles is goed geregeld. Het personeel is uitermate klantvriendelijk.

  • 10
   Door:

   Enkele jaren geleden mocht ik gast zijn in Kasteel Engelenburg voor een vergadering met een grote groep mensen. Ik had de organisatie daarvoor en het voortraject, dwz de contacten met De Engelenburg verliepen vlekkeloos. Er werd meegedacht, we hadden speciale wensen vwb de zaalindeling en de keuken en alles verliep vlekkeloos. De kok werkte mee en geen moeite was te veel. De locatie was schitterend, kortom een aanbeveling waard.

  • 9.5
   Door:

   Als gast van de Engelenburg betreed je een andere wereld, waar je de zorgen even “voor de brug” kunt laten. Exclusief maar niet too much, toegankelijk zonder gewoontjes te zijn en het voelt altijd alsof je te midden van de gasten de enige bent die belangrijk is. Een plek waar je je thuis voelt als je van huis bent.

  • 9.5
   Door:

   Graag wil ik de gastvrijheid en de professionaliteit van het personeel van Kasteel Engelenburg bij u aanbevelen. Wij hebben voor een 2 daags evenement gebruik gemaakt van hotelkamers, vergaderzaal en het wijn en spijs arrangement. De service was uitmuntend! Wij zijn zeker voornemens nogmaals een evenement in Brummen te plannen.

  • 9.5
   Door:

   De Engelenburg is al jaren onze vaste plek voor de opleiding postgraduate Verandermanagement van de VU, inmiddels hebben al meer dan 300 studenten kennis mogen maken met de fantastische service, culinaire verzorging en gastvrijheid van de Engelenburg en haar team. Dit naast de prachtige lokatie en prettige, ruime kamers. Onze studenten verblijven meerdere dagen en nachten gedurende de opleiding op de Engelenburg en zijn zonder uitzondering enthousiast. Dit is een belangrijk aspect ook voor ons als onderdeel van de opleiding. Hierbij kan opgemerkt worden dat het over het algemeen studenten (in de leeftijd van 35 tot 55) betreft die veel ervaring hebben met hotels en restaurants en dus over het nodige vergelijkingsmateriaal beschikken. Ook als docententeam zijn wij na 10 jaar zeer enthousiast over de samenwerking en hetgeen geboden wordt, een toplocatie met topservice en fantastisch betrokken medewerkers waar je je welkom voelt als gast.

  • 8
   Door:

   Goede locatie. Zeer goede verzorgde lunch, diner was gewoon goed. Voorzieningen die er bij zouden zitten stonden niet klaar, enige minpuntje.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *