Huize Soltane in Epe

Huize Soltane

, Epe, Gelderland

Vergaderen bij Huize Soltane in Epe is een belevenis op zich. Het landhuis uit 1890 is omgebouwd tot een inspirerende vergaderlocatie op de Veluwe. Weg van de drukte dienen nieuwe gedachten en verfrissende plannen zich gemakkelijk aan. Moderne faciliteiten, de huiselijke sfeer en volledige privacy maken jouw bijeenkomst gegarandeerd tot een succes. Vanuit alle ruimtes in de villa is het uitzicht groen. Vergaderen, een lunch of een borrel nuttigen kan zowel binnen als buiten in de ruime tuin, als het weer het toelaat. In de winter warm je op bij de open haard met een cappuccino of latte macchiato. Bereid je eigen diner in de goed uitgeruste keuken, al dan niet onder begeleiding van een kok. Laat je verrassen door alles wat Huize Solane te bieden heeft!

          Luxe locatie
 •   0-15 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Epe, Gelderland
 •   Luxe vergaderlocatie op de Veluwe
 •   Vergaderen voor 12 tot 15 personen
 •   Je huurt de hele locatie exclusief
 •   Mooie ruime keuken voor kookworkshops
 •   Ruime parkeergelegenheid
 • Groen vergaderen bij Huize Soltane in Epe

  Vergaderen bij Huize Soltane in Epe is bijna een feestje. De prachtige historische vergaderlocatie op de Veluwe ademt de sfeer van vroeger, maar beschikt over moderne faciliteiten. Je huurt de gehele locatie exclusief, waardoor je met een gerust hart vertrouwelijke onderwerpen kunt bespreken. De locatie beschikt over een eetkamer, een woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Groen vergaderen is hier vanzelfsprekend, want vanuit elke ruimte heb je uitzicht op de tuin en de prachtige omgeving. Als het weer het toelaat verplaats je je bijeenkomst eenvoudig naar buiten, waar de ruimte zich ook goed leent voor een teambuilding activiteit of een maaltijd.

  De hele locatie voor jullie alleen

  Bij Huize Soltare kan je met 12 tot 15 personen terecht in verschillende ruimtes. In de eetkamer heeft plek voor 12 personen en is voorzien van een flip-over. De prachtige jugendstil verslagdeuren bieden de mogelijkheid om de keuken bij de ruimte te betrekken of je er juist van af te sluiten. De woonkamer beschikt over een robuuste notenhouten tafel met 12 comfortabele stoelen. De 35 inch flatscreen monitor in deze ruimte is uitermate geschikt voor een presentatie. De zithoek met de grote hoekbank en de comfortabele fauteils bij de open haard nodigen uit tot een informeel gesprek.

  Zelfverzorging? Of verzorgd worden?

  Bij Huize Soltane ontbreekt het je aan niets. Bereid zelf de lekkerste cappuccino of latte macchiato met behulp van het luxe koffiezetapparaat. Voor theeliefhebbers zijn er verschillende smaken biologische thee. Natuurlijk ontbreken de heerlijke zoete lekkernijen niet. Ook lunches, borrels en diners kunnen verzorgd worden. Wie liever zelf zijn eigen diner bereid kan terecht in de keuken die hiervoor speciaal is ingericht. Desgewenst word je hierin begeleid door een professionele kok. Liever buiten de deur dineren? Op steenworp afstand bevinden zich meerdere restaurants.

  Have a break

  De ligging middenop de Veluwe vraagt bijna om een wandeling in de directe omgeving. Vanuit Huize Soltane zijn er enkele GPS-wandelingen beschikbaar. Binnen blijven saai? Niet bij Huize Soltane, waar je vanuit de woonkamer regelmatig wilde dieren langs ziet lopen. De keuken biedt alle mogelijkheden voor een gezamenlijke kookworkshop. Liever een teambuilding activiteit met gegarandeerd effect op de werkvloer? BuitenBusiness heeft al jarenlang ervaring in het verzorgen van succesvolle teambuilding activiteiten op locatie, zoals bijvoorbeeld:

  Meer activiteiten, foto's en reviews vind je op de website.

  Hoe kom ik bij Huize Soltane?

  Huize Soltane is een luxe vergaderlocatie vlakbij Epe, een klein dorpje midden op de Veluwe. Het fraai gerestaureerde landhuis ligt centraal tussen Zwolle en Apeldoorn biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Na het verlaten van de snelweg A28 of de A50 is het nog 5 minuten rijden voordat je je auto voor de deur parkeert bij Huize Soltana.

  • 10
   Door:

   “Recent mogen ervaren wat de sfeer en rust aan meerwaarde kan bieden bij lastige onderwerpen in vergaderingen.“

  • 10
   Door:

   “Visiting the Netherlands for a family reunion, your place and its astonishing surroundings offered all I could wish for and more. I’m already hoping for a second visit from Down Under.“

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *