Heisessie op de Veluwe

Dennenheuvel

, Epe, Gelderland

Een heisessie op de Veluwe, waar kan je dat beter doen dan bij Dennenheuvel? Dit kleinschalige en sfeervolle hotel is dé uitgelezen plek om effectief te vergaderen en nieuwe energie op te doen. Voor ieder gezelschap, van twee tot vijftig personen, is er een unieke, passende ruimte met altijd direct toegang naar de omliggende tuin. Wil je letterlijk de hei op, kies dan voor de unieke ruimte op de heidevelden van de Renderklippen die beschikbaar is voor kleine gezelschappen tot 8 personen. Welkom bij Dennenheuvel!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   34 kamers
 •   70 bedden
 •   Epe, Gelderland
 •   Sfeervol hotel op de Veluwe
 •   Vergaderen en overnachten
 •   Vanuit het hotel loop je zo de Veluwe op
 •   Mogelijkheid om midden tussen de heidevelden te vergaderen
 •   Alle vergaderruimtes met openslaande deuren naar de tuin
 • Heisessie op de Veluwe

  Waar komt een heisessie beter tot zijn recht dan op de Veluwe? Dennenheuvel is een kleinschalig en sfeervol hotel met een directe toegang tot het noordelijke deel van de Veluwe. Vanuit deze perfect bereikbare locatie loop je zo de Veluwe op. Voor ieder gezelschap, van twee tot 50 personen, is er een unieke en passende ruimte beschikbaar. Via de openstaande deuren van de vergaderruimtes wandel je zo de omringende tuinen in vanwaar kleine bospaadjes je verder het bos inleiden. Dennenheuvel is dé uitgelezen plek om effectief te vergaderen en nieuwe energie op te doen. 

  Vergaderen bij Dennenheuvel

  Dennenheuvel is oorspronkelijk gebouwd in 1912 en is thans in gebruik als sfeervol 4-sterren hotel. Vanuit iedere vergaderruimte loop je zo de fraai aangelegde tuinen in. In de zomer is het heerlijk om buiten op de veranda of op het overdekte terras te vergaderen. De 34 gastenkamers zijn voorzien van alle comfort. Voor de ontspanning is er een privé wellness met sauna en Turks stoombad. Het à la carte restaurant is een uitstekende plek voor een zakelijke lunch of diner. In de stijlvolle lounge of trendy bar kan na afloop van de meeting uitgebreid nageborreld worden.

  Echte heide sessie

  Vergaderen midden op de Veluwse heide? Dennenheuvel biedt deze unieke mogelijkheid voor een gezelschap tot maximaal 8 personen. Je vergadert in een meer dan bijzondere ruimte op de “Renderklippen” nabij de Schaapskooi. Rondom geniet je van een prachtig uitzicht over de uitgestrekte heidevelden. Een hei-sessie werd hier nog nooit zo letterlijk genomen...

  Eten, drinken en de Afrikaanse braai

  In het fijnproevers restaurant kan je genieten van vele streek- en seizoensgerechten. De klassieke gerechten worden op een verrassende, eigentijdse manier bereid. Bij mooi weer kan er buiten op de veranda of op het terras gegeten worden. Borrelen kan in de sfeervolle lounge of modieuze bar met openslaande deuren naar het zonnige terras. Wil je echt eens wat anders, vraag dan naar de de Zuid-Afrikaanse braai. Dit is de perfecte combinatie van een buitenkeuken én buitenhaard. De braai staat niet alleen garant voor gezelligheid, warmte en sfeer maar ook voor de meest heerlijke gerechten. Alle seizoenen van het jaar kan een workshop gereserveerd worden waarbij gekookt wordt op het vuur van de Afrikaanse braai.

  Vergaderen en overnachten

  Dennenheuvel biedt de keuze uit vijf verschillende kamertypes met elk een eigen sfeer. De kamers zijn voorzien van douche en/of bad, bureau, flatscreen tv, gratis draadloos internet en boxspringbedden. Na het ontwaken geniet je in het warm ingerichte restaurant van een uitgebreid Veluws ontbijtbuffet met heerlijk verse producten. Bij mooi weer wordt het ontbijt in de tuin of op het overdekt terras geserveerd. 

  Vergaderbreaks & Teambuilding activiteiten

  De prachtige omgeving van de Veluwe nodigt uit tot een sportieve vergaderbreak tussendoor. Vanuit het hotel loop je zo de uitgestrekte heidevelden van de Veluwe op. Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende activiteiten worden verzorgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  Kijk hier voor nog meer bijzondere vergaderbreaks.

  Waar ligt Dennenheuvel?

  Dennenheuvel ligt in Epe, op het Noordelijke deel van de Veluwe dat bekend staat om zijn prachtige bossen, de vele bronnen, sprengen en kilometers brede heidevelden. Vanuit het hotel loop je direct dit prachtige gebied in. Dennenheuvel is centraal gelegen tussen Zwolle en Apeldoorn en is te bereiken met de auto via de A50 of via de A28. Ook met het openbaar vervoer is Dennenheuvel goed bereikbaar, vanaf de bushalte is het nog geen 5 minuten lopen.  

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *