De Lunterse Boer

De Lunterse Boer

, Lunteren, Gelderland

De Lunterse Boer is een inspirerende vergaderlocatie in Lunteren. Prachtig gelegen midden in de bossen, maar centraal in Nederland op slechts 8 minuten van de snelweg. Het kleinschalige hotel is omgeven door natuur, heeft vier vergaderruimtes, 18 slaapkamers en een toprestaurant. Neem een welverdiende pauze van een intensieve vergadering met een heerlijke lunch, eventueel gevolgd door een wandeling in het bos. Of sluit een productieve dag af met een uitgebreid diner en een overnachting in het hotel. Ook voor groepsactiviteiten zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-100 personen
 •   18 kamers
 •   36 bedden
 •   Lunteren, Gelderland
 •   Kleinschalig hotel met 18 kamers
 •   4 sfeervolle vergaderruimtes
 •   Privé vergaderen in een luxe cottage
 •   Toprestaurant met fijne gerechten
 •   Zeer centraal gelegen in Nederland
 • De Lunterse Boer

  Op zoek naar een kleinschalig hotel voor een zakelijke bijeenkomst? De Lunterse Boer heeft alles in huis voor een geslaagde meeting: professionele vergaderruimtes, een toprestaurant, fijne gastenkamers, ruime parkeergelegenheid en gastvrije medewerkers. Tel hierbij op de prachtige ligging in de natuur en je begrijpt waarom dit familiehotel al sinds 1953 een begrip is in Lunteren (en ver daarbuiten!). 

  Vier diverse vergaderruimtes

  Bij De Lunterse Boer mag je kiezen uit vier verschillende vergaderzalen: Dennen, Horst, Het Theehuis en een luxe vergadercottage. De vergadercottage en het Theehuis lenen zich uitstekend voor een klein gezelschap. Ben je juist met een grotere groep? De zalen Dennen en Horst laten zich combineren tot één grote zaal voor max. 100 personen. Alle ruimtes zijn standaard uitgerust met deuren naar buiten, airconditioning, flip over, beamer + scherm en trainerskoffer gevuld met o.a. stiften, markeerstiften, tape en meer. 

  Privé vergaderen in een Luxe Cottage

  Wil je graag in alle privacy kunnen vergaderen? De luxe vergadercottage ligt naast het restaurant en kan privé afgehuurd kan worden. Hier kun je in een ontspannen en natuurlijke sfeer vergaderen, maar ook workshops, trainingen, coaching, heisessies en strategiesessies kunnen hier prima georganiseerd worden. Op de begane grond zijn een plenaire vergaderruimte en een ontspanningsruimte met o.a. een tafeltennistafel en voetbaltafel. Op de eerste verdieping zijn er nog 4 vergaderkamers om in kleinere groepjes uit elkaar te gaan. Deze cottage biedt alle mogelijkheden voor een succesvolle bijeenkomst in alle rust.

  Natuurlijk genieten

  Over de culinaire verzorging tijdens jullie verblijf hoef je je geen zorgen te maken. Het keukenteam van De Lunterse Boer bereidt dagelijks de meest lekkere gerechten. Geen pakjes of zakjes, maar alleen verse ingredriënten en zoveel mogelijk streekproducten. De gerechten worden met aandacht bereidt en dát proef je. Neem dus gerust een welverdiende pauze met een heerlijke lunch, of sluit je bijeenkomst af met een uitgebreid diner. Je gaat er geen spijt van krijgen! 

  Kleinschalig hotel met 18 kamers

  Deze vergaderlocatie in Lunteren leent zich uitstekend voor een meerdaagse bijeenkomst. De 18 fijne gastenkamers bevinden zich in twee losse gebouwen naast het restaurant. Hierdoor ervaar je veel rust en beschikt elke kamer over een balkon of terras met uitzicht op het groen. Alle kamers zijn tweepersoons en beschikken over fijne bedden en een eigen badkamer. 

  Het middelpunt van Nederland

  Je vergadert hier letterlijk in het midden van het land: Lunteren is namelijk het geografische middelpunt van Nederland. Deze vergaderlocatie ligt op ca. 20 minuten van Veenendaal, 15 minuten van Barneveld, 30 minuten van Arnhem en 15 minuten van Ede. Vanaf de snelweg ben je binnen een mum van tijd bij De Lunterse Boer. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *