Waar de energie stroomt...

De IJsselstroom

, Zutphen , Gelderland

De IJsselstroom is een nieuwe vergaderlocatie in Zutphen, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de IJssel. De oude stoomwasserij is omgetoverd tot een meer dan inspirerende locatie voor vergaderingen, seminars, conferenties en heisessies voor kleine en grote gezelschappen. Het prachtige industriële pand biedt een uniek decor voor je zakelijke bijeenkomst. Vanuit de vergaderruimtes kijk je uit op de uiterwaarden en de meanderende IJssel, een fabuleus uitzicht in alle seizoenen. De IJsselstroom mag zich met recht een Inspiratie-Locatie noemen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-70 personen
 •   1 kamers
 •   2 bedden
 •   Zutphen , Gelderland
 •   Nieuwe vergaderlocatie in Zutphen
 •   Industrieel en eigentijds, met uitzicht op de natuur
 •   Exclusief af te huren voor jullie gezelschap
 •   Geschikt voor grote en kleine gezelschappen
 •   Huurprijs per dagdeel vanaf € 125,--
 • De IJsselstroom

  Omgeven door groen, in de uiterwaarden van de IJssel bij Zutphen, staat een bijzonder pand: de IJsselstroom. Deze voormalige wasserij biedt een unieke, sfeervolle en kleinschalige ruimte voor vergaderingen, conferenties, seminars, heisessies of recepties. Gasten die jullie voorgingen roemen de ruimte, het licht en de sfeer van de IJsselstroom. Een inspirerende plek, waar de energie stroomt... 

  De Wasserij

  In de robuuste, pure ruimte van De Wasserij kan een vergaderopstelling geplaatst worden met maximaal 32 comfortabele stoelen. Deze industriële ruimte is een bijzonder decor voor een presentatie of vergadering. In de zomer is het hier aangenaam koel en in de winter zorgen de houtkachel en vloerverwarming voor een behaaglijk gevoel. De Wasserij is door middel van stoere schuifdeuren verbonden met de IJsselkamer. Voor grotere bijeenkomsten gaan de tussendeuren open en is er plek voor 60 personen. 

  Fabuleus uitzicht op de IJssel

  De IJsselkamer is niet alleen een mooie vergaderruimte, maar ook een geweldige plek om te genieten van een lunch. Middels een moderne glazen schuifpui biedt De IJsselkamer een fabuleus uitzicht op de uiterwaarden en de meanderende IJssel. Binnen en buiten vloeit hier naadloos in elkaar over. Bij de huur van de locatie is het gebruik van de buitenruimte en het terras inbegrepen. Zo kun je op ieder moment tijdens je bijeenkomst even een luchtje scheppen en genieten van het geweldige uitzicht...

  Subruimte in het Voorhuis

  Mochten jullie in groepjes willen werken, dan kan het Voorhuis gebruikt worden als extra subruimte. Deze sfeervolle ruimte biedt plaats aan max. 6 personen en bestaat uit twee kamers en suite met aansluitend een open keuken. Open deuren geven toegang tot een terras en de buitenruimte. 

  Vergaderbreaks bij de IJsselstroom

  Deze voormalige wasserij ligt in de uiterwaarden, een prachtig natuurgebied met een grote diversiteit aan flora en fauna. Tussendoor even de benen strekken? De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van een verfrissende wandeling. Liever een vergaderbreak op locatie? Via BuitenBusiness kunnen diverse (buiten-)activiteiten verzorgd worden bij De IJsselstroom, een greep uit de mogelijkheden:

  Routebeschrijving naar de voormalige wasserij

  De IJsselstroom ligt in de uiterwaarden ten westen van de IJssel, ten noorden van de Oude IJsselbrug in Zutphen, provincie Gelderland. Zutphen is centraal gelegen ten opzichte van Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn, Hengelo en Enschede. Er is voldoende parkeergelegenheid in de Hoven, langs de Lijnbaanstraat of de Hoveniersweg. Ook met het Openbaar Vervoer is De IJsselstroom te bereiken: vanaf station Zutphen brengt een wandeling van ca. 15 minuten je naar deze Inspiratie-Locatie. 

  • 8.5
   Door:

   We hebben al meerdere keren op deze locatie trainingen gegeven. Onze keus op deze locatie is gevallen vanwege de ligging, het uitzicht, de sfeer en persoonlijke aandacht die je als huurder krijgt. Het contact met Jacqueline en Sylvester is uitstekend. Zij denken mee bij vragen en als er iets geregeld moet worden wordt dat ook gedaan. De gastvrouwen zijn vriendelijk, toegankelijk en professioneel.

   Wij maakten en maken nog steeds gebruik van verschillende diensten zoals koffie arrangement en digitaal scherm en ook dat is allemaal prima geregeld.

   De IJsselstroom is een top locatie als eens wat anders wilt.

  • 8.5
   Door:

   Prima locatie met prachtig en inspirerend uitzicht gecombineerd met goede voorzieningen!

  • 9.5
   Door:

   Wij hebben ons verblijf bij De IJsselstroom als zeer prettig ervaren. Na een gastvrij en warm welkom konden we meteen van start gaan met onze training. De audiovisuele middelen zijn goed voor elkaar. De gehele dag is er ruim voldoende koffie/thee/water en de zelfgemaakte koekjes vielen zeer in de smaak. Tijdens de lunch kun je heerlijk buiten zitten en genieten van de prachtige omgeving. Er wordt veel aandacht geschonken aan de lunch die zeer goed verzorgd was. Wij kunnen De IJsselstroom zeker aanbevelen. Ook het contact met het aanspreekpunt verloopt prettig en snel.

  • 9
   Door:

   Voor een netwerkbijeenkomst met ongeveer 25 man was het perfect! Je kunt de hele ruimte gebruiken; de 'zaal' waar je bijvoorbeeld een presentatie kunt geven (met beamer) en kunt eten, de serre; lekker licht en wat kleiner dus goed voor een borrel, en in de pauze kun je ook nog afkoelen buiten in de Zutphense natuur. Ideaal! Eten van Dagelijks Bestaan was heerlijk :).

  • 10
   Door:

   Fijne, rustige en bijzonder mooi gelegen locatie. We waren de enige groep en hadden alle ruimte.

   Vriendelijke ontvangst en lekkere koffie met gebak. Prima vergaderlocatie.

  • 10
   Door:

   Wij hebben deze locatie gebruikt als Lab workshop/brainstorm. Een zeer flexibele ruimte met meerdere werkplekken, waarvan één ook dienst doet als lunchtafel met glazen schuifpui tot het plafond waardoor er een prachtig uitzicht is op de uiterwaarden en Zutphen. De industriële look en feel van het gebouw zorgen voor een inspiratievolle omgeving. Kachel, beamer en een verassend behang. Aanrader deze locatie. Maar niet te vaak want dan hebben wij geen plek meer.

  • 10
   Door:

   De IJsselstroom is een bijzondere locatie, waar je met prachtig uitzicht over de IJssel naar de ‘skyline’ van Zutphen in een ongedwongen sfeer bijeenkomsten van verschillende aard kunt houden. De catering wordt prima verzorgd en de vriendelijke eigenaren denken graag mee om een succes te maken van jouw bijeenkomst.

  • 9.5
   Door:

   Laatst bootsten we nog een moeilijk vraagstuk na in een spelsimulatie, met bestuurders van gemeenten, woningcorporaties, welzijnsorganisaties, bewoners en energiecoöperaties. Dat was geweldig goed te doen in deze ruimte!

  • 10
   Door:

   We hebben nu tweemaal bij de IJsselstroom een meeting gehad en tweemaal heel goede verzorging. Locatie is heel mooi en de lunch zeer goed verzorgd.

  • 10
   Door:

   Je haalt je hart op aan deze geestverruimende plek, ideaal voor voordrachten, concerten en brainstormsessies. Dankzij het ondernemerschap en de gastvrijheid van de bewoners en hun briljant uitgevoerde restauratie, zijn de vele mogelijkheden die het pand in zich herbergt, ontsloten voor onze nieuwe tijd.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *